Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže pridám aj svoj názor do diskusie.

    @del a jemu podobným - spamätajte sa pls. Uznávam, že niektoré afixy sú zbytočné, a niektoré mali byť už dávno opravené (xp per kill). Ale rozprávať, že RoS je podvod na ľudoch, zlodejina, ...... . ARE U SERIOUS ?? Blizz je spolu s CD Projektom jediné štúdio, od ktorého si kupujem hry za plnú cenu. DO U KNOW WHY ?? Lebo jediné tieto 2 firmy ta neojeb......ú. JEDINÉ !! Takže to máš úplne popletené. Žiadne day one dlc, žiadne dokupovanie máp, ŽIADNE DLC !!!!! Poctivý datadisk, ktorý vydrží na 100ky hodín zábavy. Žiadne dojenie značky každý rok !! Majú 4 hry 20 rokov a poctivo sa o ne starajú.

    Ja neviem ako VY, ale ja stále z hier od BliZZu cítim ich vášeň pre danú hru. (WoW nehrám, ale z Diabla a SC to tak je). Každý tím sa stará len o svoju hru a vedia čo robia. Nie ako AC séria. To je žmýkanie penazí.

    Áno stali sa aj chyby pri D3, ale Blizz na svoje hry neserie ako iné štúdiá. Veď posraný Skyrim má ešte teraz 100ky bugov. Rozhohral som ho až nedávno a fakt je to hrôza. A čo som sa dozvedel, ked som hladal riešenie ?? Podpora skončila, dalšie patche NEBUDÚ !! REALLY ??!! Pri rešpektovaní náročnosti hry na vývoj a hladaní chýb je stálé ktorákoľvek hra od Blizzu na tom lepšie, ako skyrim na konci podpory !!!!!

    Pls del a jemu podobní, spamätajte sa !!
    • https://www.youtube.com/watch?v=8pJAg32rHv4

      - lepší hra než RoS? řekl bych že je to stejný princip, asi by se to Diablo mělo regulovat, závisláci ztrácejí smysl pro realitu a chtějí jenom novou legendárku, možná je to otázka pro psychiatrii, chtělo by to nějakou studii, jestli slot machine = diablo 3, resp. 2, resp. ARPG....
    • Mnozi tady plivou jen proto, ze je to hra od blizzardu. Klasika vid. Nejlepsi na tom je, ze i priznaj, ze to ani nehrali *1* Co bys chtel od takovych lidi...
      • no nejlepsi na tom je, ze to nakonec budou hrat 400h, ale porad budou pritom nadavat, jak to stoji za H
        • Presne, u zadny jiny hry sem nikdy necetl komentare ve stylu "mam nahrano 500 hodin a je to sra*ka" :D Fakt demence takovi lidi.
          • Asharak
            Po 500 set hodinách se může stát ledacos *3*
  • Femto
    Podle mě je to docela podvod na lidi. 5 akt je nejkratší ze všech aktů, když nepočítám epilog. Cena je naprosto neodpovídají nabízené hodnotě. Upgrade statů, jeden krátky akt a to vše za litr. Ne, tohle mělo být zadarmo, jako omluva za Diablo 3.
    • Veskoslav
      Proč záměrně lžeš? I kamarád, co to proběhl na normal rychle rychle (kvůli adventure módu) a všechno vynechával to proběhl za dvě a půl hodiny. Přitom celé Diablo prosvištěl za 4,5 hodiny.....V. akt je pouze o něco kratší než první akt. Ale to by jsi musel ty mapy prolézat, plnit vedlejší úkoly atd.
      • Asharak
        Takže má pravdu *1* Fakt je V. akt jen 1,5 hodiny? *9*
        • Veskoslav
          No zapni si nejlehčí obtížnost a jdi všude rovnou a možná to stihneš. Ale rekord u "nás" na jednom diskuzím je 122 minut.
          • Asharak
            Meh, to mě vůbec nebaví :D dal jsem si HC normal s Doctorem a stejně jsem pořád otevíral chestky a hledal loot a došel tak do 3/4 I. :( :D. Jako pokud to bude jak I. a II. dohromady kompletnějším objevováním tak to bude super. Monstra a mapy vypadají super.
            • Asharak
              Pořád lepší než kdyby se měly rozdělovat sem tam 3 elitky na 3x6 kopií a ty ještě na dalších 6, a ke konci maj stejně životů jak při rozdělení. -_-
              No pokud to nebude vyloženě nudné, vzhledem k prostředí, přece jen mít jednu velkou mapu a dvě menší s jiným systémem je meh, pak se dá říct, že to je dlouhé. Zdvojnásobením velikosti totiž hratelnosti(délce) z hlediska zábavy moc nepřibude že.
            • Veskoslav
              Jako některé mapy jsou tam gigantické, kdy prostě systém chodeb je šílený. Problém vidím v tom, že každé druhé monstrum umí vyvolávat další nebo po smrti se rozpadne na další nebo ještě lépe "vyvolá" 6 dalších menších *1*
    • kovar.jakub
      Jak to s tím nejkratším aktem děláte? Běžíte vpřed na normal a hypnotizujete stopky? Já se vážně pod 8-9 hodin neměl šanci dostat.
      • Nesmíš jim to mít za zlé. Oni chvátali, aby se náhodou nepodařilo Malthaelovi uskutečnit jeho plán. Musíš vinit hru samotnou, ta je k tomu dohnala!
      • Femto
        Tomu se mě nechce věřit *3*
    • Keyz
      Lidi kupují tak co. *4*

      Recenzentovi to taky nevadí.
    • To je teprv začátek. Další vejvar budou konzole. Čekám, že ti dostanou spoustu "vylepšení" za odpovídající cenu. Blizzardu z toho vyvařování doslova hráblo. Ale je jasný, že poptávka/nabídka funguje, takže si ten ojeb může dovolit. Tohle můžou ovlvinit jen lidi svými peněženkami. Nevim jak tady, ale v USA není šance, tam jsou zvyklí si nechat **** na hlavu a ještě platit, prachů maj dost. :D
  • Alucard
    Tak teď prosím Diablo IV s gotickým feelingem jako má jednička plus stejně kvalitní hudební podkreslení. Nebudu nadávat na výtvarný styl, ale podle mě je krok vedle sjednotit všechny universa pod stejnou grafickou záštitu. Ubírá to na atmosféře.
    • je fakt, ze kompy uz 3d v s realnejma texturama zvladnou i dost polygonu aby to nebylo tak hranate.. takze vymluvy na optimalizaci padaji.. zustava pouze cena vyvoje.. kdy blizna jiz hodne dlouho setri na tom, ze koncept = finalni textura
      • Asharak
        Problém je hlavně světlost těch textur. A i celkově to mohli víc zlepšit, doostřit a přidat hloubku, minimálně do nastavení, u jediného D3 je totiž nastavení grafiky hodně odbyté, což je velké mínus pro BLizz u mě.
  • Jsem opet zavisly :+).
  • Za mě naprostá paráda. Jako fanda Diabla 2 musím říct, že to vylepšili. Teď už jen doufat, že druhej datadisk přijde brzo. "But will of a templar is stronger!"
  • Veskoslav
    Za mě osobně 8/10, číslo napíšu rovnou, protože evidentně je to jediné, co lidi zajímá.

    Mé dojmy. Někteří vytýkají cenu. Ano cena je vysoká. Ale kdo chtěl, legálně si mohl pořídit kód za 700 Kč nebo si ho stále může koupit za 39 dollarů jako gift a přeposlat na evropský účet. Já jsem si koupil krabičku na poličku, jak se říká a nelituji.

    A hraní? V. akt je o něco kratší než I. akt, ale rozhodně je delší jak II. a III. či IV. akt. Pro nováčky na normal, pokud ho "proletíte", tak Vám vystačí na 2-2,5 hodiny max. Ale doporučuji jet všechno. Dále také záleží nejenom na úrovni obtížnosti, ale i na postavě. Přeci jenom mág, co má pasivní mrazicí skill+aktivní skill+hydru má poněkud větší výhodu než Witch Doctor. Osobně jsem si V. akt projel v "klidu". Začínal jsem na TI, první dvě mapy prakticky bez problémů, ale následné umírání u prvního minibose mě donutilo snížit na master. Celá mapa prozkoumaná. Celkově padlo 6 legendárních předmětů v rozmezí 61-69 a 3 legendární předměty na 70. levelu. Pokud všechno poctivě budete projíždět, tak 70. level doděláte před závěrečným bossem. Z něj je daná minimálně jeden legendární předmět. Proto doporučuji jít až se 70. levelem na Malthaela. Jinak upozorním, že každý Váš společník má svůj vlastní úkol, který mu můžete pomoct splnit. A to nemluvím o vedlejších úkolech na mapách. Doporučuji fakt jezdit všechno. Na Master aspoň mě to trvalo skoro 9 hodin (48 minut z toho závěrečný boss a mé časté umírání, protože jsem za žádnou cenu nechtěl na experta). A prostředí? Správně temné, plné smrti a beznaděje. Barevnější podání zmizelo, na to zapomeňte. Temnota nahradila "všechno" a smrt je na každém kroku a to včetně rabování a vražd ve městě. Já nelituji a ani ceny, co jsem hru koupil. Díky Adventure módu, novým předmětům a novému aktu mám o zábavu postaráno. Fanouškům a majitelům D3 za sebe můžu doporučit, ale chápu, že někomu nemusí sedět.

    A Crusader? Podle mě nejlépe zpracovaná postava. A to nejenom vzhledově. Sice některé schopnosti mi přijdou příliš slabé a některé příliš silné, ale celkově postava působí jako poslední hráz proti temnotě ve světě Diabla. Až bude čas, tak doexpím, ale teď hraji Adventure a V. akt.
    Jinak kdyby se někdo chtěl připojit, tak hrajeme v pátek a neděli od 20:00 do cca 23:00.
    LINK:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458 (můj je WD, bratr má Wizz)
    A pro autora (děkuji za recenzi) a pro další hledače, kde najdete dané suroviny:http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?850970-The-RoS-Legendary-Crafting-Material-Challenge Za sebe pak doporučuji na 70. levelu si nechávejte bíle věci! Obyčejné, bez statistik. Protože recepty na setovky jsou brutální, tady máte jeden, co mám už otevřený: http://i.imgur.com/8z9r6zQ.jpg
    • pridal jsem si te... jsem tez WD ,) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maar-2223/hero/35696190
  • Femto
    Docela jsem se zasmál v této diskuzi. Nejlepší jsou ti bojovníci za svoji pravdu, kteří vyrukují s tím, že hrají 20 let, čili jejích názor musí být přece ten správny. Lojzo? Si upadl na hlavinku ne?
    • Drahe Femto, protoze sis zjevne nedal tu praci, precist si celou diskuzi, tak vez, ze s temi 20 lety tady poprve zacal operovat Fast, kdyz jsem mu daval priklady her, ktere maji vyborny dej a dobre napsane dialogy. Predstav si, ze v tom vyctu rozhodne nebyly vsechny hry stare 20 let - Zaklinaci ani Drakensang nema 20 let. Ani Gothic a ani BG a cela rada dalsich. A proc jsem daval priklady techto her? Protoze se jedna o perly, ktere v zanru RPG vznikly a cela rada hracu se s nimi nemela moznost seznamit. Ale asi mas pravdu, ono hazet perly svinim, byva vetsinou zbytecna prace.
      Ale kdyby sis nahodou dal praci nektere z nich dohrat, pak ziskas moznost srovnani a pak se Ti ve svete DS nebude zdat vsechno ruzove, jak to vypada na prvni pohled. Ja jsem si praci dal a DS jsem dohral nekolikrat, abych pochopil cemu presne se rika na konzolich RPG *1*
      • Cituji tebe 17:47 --- "A jen tak pro info - hraji RPG jiz 20 let" Takže nelži. Předtím si spamoval, nějaký vykopávky, které nikoho nezajímají. BTW. Teď jsem měl možnost hrát BG 1,2 EE a docela jsem se smál. Tupý příběh, nulová výzva. Opravdu žasnu, že i takový blbina může být modla.
        • No, drahy Fasticku. Ty jsi proste dyslektik. Mas problem s chapanim psaneho textu. Na tvou otazku:
          včera v 17:38: "Proč tu spamuješ 20 let staré hry? Týka se to nějak tématu nebo si chceš něco dokázat tím, že jsi hrál nějaké staré hry?"
          Jsem Ti normalne odpovedel, a to v 17:47: "Tak si zahraj Zaklinace 1 a 2, kdyz chces neco novejsiho. 20 let stare hry a co ma byt? Muzu snad za to, ze kvalitnich RPG se dnes dela tak strasne malo? Skoro vsechny starsi hry strci dnesni hry do hrave kapsy. A jen tak pro info - hraji RPG jiz 20 let, takze proc neuvest spicky, ktere jsem hral a i dnes se daji dobre zahrat? Vsechny se daji koupit na gogu. "
          Jinak vzhledem k tomu, ze jsi napsal, ze dialogy v Z2 jsou tupe kecy, tak se jaksi neni co divit, ze Ti hry jako BG1, BG2 nesedi a povazujes DS za hru se skvelym pribehem. Je asi nasnade uhadnout, ze hry jsi nejen nedohral, ale ty ses nedostal v BG 1 do Nashekel Mines nebo v BG2 ze Shadow Annu. Jak jsem napsal drive, mas mou uprimnou litost, proste nekteri lide se takto narodi a neda se jim pomoci *1*
          • Drahý Aloisi z Vidlákova. BG by v této době neuspěla. V té době nic lepšího nevycházelo, proto je to kult. Jinak je to pěkná srajda. Nulová hratelnost. Házení kostkami xD nepřidá na hratelnosti. Příběh na bázi D&D, čili klišé střídá klišé. No nech si chutnát gurmáne. O Zaklínačí jsem nenapsal tupé kecy, ale že je to typická gay- hra. Nulová hratelnost a jen kecy, kecy a mizerný gameplay. Není tam žádný vývoj postavy, jsou tam jen 3 před-nastavitelné buildy ze kterých je hratelný pouze jeden. 5 do nekonečna střídající potvor naprosto ignorující klimatické podmínky :D. Takzvaně příběhová hra na úrovni Walking Dead. Já potřebuji hry hrát a ne, aby to za mě hrál automat.
            • ...a preto hrajes hru , ktoru by zvladol aj automat, alebo focusni, nastav stit, ktory je velkosti pokrievky na hrniec ale s hitboxom ako stena 5x5 m a cakaj ako uder do neho, NPC vo velkosti mensej stodoly strasne rozhadze aby som ho mohol trafit, zvysne NPC sa vacsinou len pozeraju a nereaguju. Samozrejme definitivne umriet sa neda a vsetky itemy sa v neviditelnom bagli sa transportuju k ohniku...Sooo hardcore.
            • *1* Tak evidentně si mladší ročník tak ti neznalost odpustím.

              Jen mi prosím tě ještě napiš kam až ses to dostal v BG, že to pro tebe nebyla výzva.
            • A teď vychází Skyrim, Diablo 3, Mass Effect čili pro někoho taky zlatá éra a děcka této doby budou vzpomínat zase na tohle období omfg a to neznamená, že to jsou dobré hry. Se vzpamatujte proboha.
            • Panebože nojo my to chápem všechno kromě Dark Souls je sr*čka bez výzvy, mise splněna můžeš jít o dům dál. *7*

              Mimochodem v době kdy vyšlo BG 2 vyšel také, Planescape Torment, Arcanum, Deux Ex, Gothic, Jegged Alliance 2, Diablo 2, Might & Magic VII, Metal Gear Solid a mnoho dalších pecek. Ta doba je dodnes považovaná za zlatou éru herní scény. Takže to že v tu dobu nic nevycházelo je nejenom lež, ale je to přímo kardinální hovadina. *6*
    • Po precteni tvého hlavního prispevku neverim, ze jsi vubec vlastnik hry.
    • Lhar dorazil.
    • Já se zase bavím člověkem, co lže jak tiskne, když tvrdí, že V. akt je nejkratší. Ale co, našlo se dostatek stejných tupounků, který ti to "olajkovali". Nechceš přidat ještě nějakou lež? Třeba jako del, co tvrdí, že celé Diablo III projede za 2 hodiny? *3*
      • Femto
        Chudáčku můj malý. Ano Akt V je nejkratší ze všech regulérních Aktů a celkově je herní doba -+ rovna 3 aktu. Cena skoro odpovídá původní hře, takže zákazník by čekal herní dobu přibližně stejnou. Tohle je jen hodně předražené DLC. Smiř se s tím *3*
        • Stillson
          Nevim jak u Tebe ale mě dohrání 5.aktu trvalo asi 15hodin, takže nevim zda je to nejkratší akt. Možná pokud jsi měl 250K DMG a jel jsi to na normal :-) tak to beru,že to bylo nejspíš krátké. Já to hrál na Torment 1 ve dvou lidech,nepřeskakoval videa ani rozhovory, takže za mě je 5.akt dost dlouhý.
        • Coze? Hral jsi o vubec? 5. act je suverenne nejdelsi ze vsech ...
        • Proc lzes? Jen to ze V. akt je delkou takrka rovny I. aktu a cena byla od 700 Kc. Ty se zase smir s tim ze jsi ulhanec. Mas jenom dostatecne stesti, ze je tu dost lidi jako max a spol, co ti to zerou.
          • Femto
            Kdo si to se mnou píše? Asus nebo VLC nebo snad Veskoslav? Mám v tom docela hokej.
            • for Vesloslav: troll zacinat brat vazne trolling od ostatnich, trosku smutne ze :) jinak jsem jeden z mala anonymu na tvy strane , ale kdyz si to tak vemes ... pisecek sis proto tu nachystal sam, to jak se tu ktobe lidi chovaji je jen odraz tveho predesleho chovani, pouceni pro priste

              a jinak je redakce tak neschopna ze neumi upravit ty vlakna aby to vypadalo trosku lidsky? dit je takovejch templatu boha... provozujete takovej navstevovanej web a pritom tu mate takovydle prasarny neprehledny :) FUJKY ...
            • Já si myslím, že jsi blb, ani papež být nemusíš *1*
            • Femto
              Obninuj si klidně koho chceš. Myslí si třeba, že jsem papež, ale to co tu převádíš. Mám pro to výraz snad jen SHITSTORM.
            • Veskoslav
              Ano nula s novým nickem, že mě to nepřekvapuje. Přeji hnusný den;) Jinak zajímavé, že píšeš prakticky jako Rhulad. Ale neobviním Tě, klesl bych na tvou úroveň.
            • Femto
              Veskoslave? Co ty si zač? Pověz? Nepřeháníš to trochu? Je mi to jedno klidně na mě reaguj s desítkami anonymy, pokud je libo a baví tě. Jak vidím, stejně tě už každý pozná.
            • Nejsem VLC, nemuzu reagovat na tvuj prispevek, to muze jenom VLC? *7*
            • Veskoslav
              Další hlupák, co mě obviní, že píšu pod 20 nicky? *7*
  • Když jsem byl malej tak Diablo 2 me odkojilo. Vyšel Datadisk Lord of Destraction a ja si pamatuji jak jsem byl v prdeli z toho že je rozlišeni 800x600 misto minuleho, Pamatuji si také že muj Favorizovaný DPS byl hammerdin, a taky jsem mel smitera na Uber. Jak jsem stale roztáčel kladivka a když se muj dmg přehoup pres 90k začali se o me zajímat lidi kteří me chteli nabrat do své organizace " clan, guilda,tlupa,parta," následne mi ukazali že existuje aukce na na jedne stránce, pořádal jsem pro hráče balruny a tombruny a tristruny a když jsem šel poprve Uber s lidma hra me teprve pořádne začala bavit a to už jsem byl na 1500 hodinach +/-, má první složená enigma z run (nejsem si uz jistej) " Jah Ith Ber" mela uplně nahovno staty, ale byl jsem rád že konečne jsem se mohl teleportovat a rychleji farmit. Pak jsem byl donucen ukončit mou hru protože jsem byl tak do toho zazranej ze jsem si zacal přiznávat závislost, a když vysla po tak dlouhe době Diablo 3 tak jsem si řikal mohl bych to zkusit, zklamáni obrovské, protože jsem to stale srovnával s Dia II ale po čase jsem už mi to tak špatné nepřislo 100 hodin +. Grafika jako slusná na grafiku moc nejsem abych potreboval samej CryEngine 1000 nebo UnrealEngine 1000, ale oproti Dia 2 + LoD krok kupredu, děj jsem nikdy moc neřesil protože vzdy jsem hru musel probehnout co nejrychleji abych se nezdrzoval questama ( popřípadně me kamos protáhl a ja to pak na runech doexpil" a mohl farmit itemy gemy runy. Konec koncu je to diablovka a každej tady H8 Grafiku, příbeh, Já osobě když si řeknu slovo Diablo v hlavě přemýšlím nad rosekanejma myšičkama a a že potrebuju farmit lepsi equip, což si myslim ze diablo 3 spnuje. Ted kdyz vysel RoS tak farmeni v Dia3 ma novou uroven ktera me zas zabaví o neco déle. Krásnej to čas když jsem expil paladina podle buildu preklikl jsem se v talentech a z paladina uz nebyl full hammerdin, a paladin na levelu 88 v hajzlu a expeni again, diky bohu ze pak byl patch co mohl 1x nebo 2x resetnout talenty. Pro me vzdy bude cislo 1 Dia II + LoD. Diablo 3 me začína ponořovat do sveho světa RoS jsem musel koupit kolektorku abych podporil vyvojáře. a doufám ze bude dalsi pridavek.
    • Ty runový slova mě v Diablu II právěže dost vadily, protože jsi neměl žádnej způsob jak na ně přijít, prostě jsi musel experimentovat což vedlo k velkejm ztrátám - mohly tam dát třeba nějaký side questy ve kterejch by se dalo nějaký slovo "vyhrát" abych tu kombinaci znal - ale to je asi dost subjektivní.

      Btw kolik ti za těch zhruba 1500 hodin vypadlo "Zod" run? :) Já jsem nahrál opravdu hromadu hodin a nedostal jsem ani jednu (musel jsem si ji "vykouzlit" v kostce)

      ...a to mě přivádí k otázce - je vůbec v Diablu III něco jako byla Horadrická kostka? Ten prvek mi přišel vyloženě geniální, protože to dávalo jistou svobodu v tvoření a taky taková menší loterie a těch možností bylo nepočítaně.
      Je tam něco jako runová slova, zdobení předmětů apod "svoboda" tvorby?
      Pokud tam nic takového není, tak je to podle mě dost smutné že ve 14 let staré hře je takové vynikající věcy a teď by byly opomenuty.
      • hele runa zod nesla dropnout tu jsis musel vykraftit, ale mel jsem s kamosem jedno misto a jednoho minibose ze ktereho vzdy padala runa, podle toho jaka obtiznost a kolik lidi takova padla sance na dobrou runu, tak jsme chodili inferno a ve 2 takze jsme se stridali. Ja jednu on druhou. Problem byl ze ten dung mel 5 pater a na konci ty witchky z tech to padalo, takze probehnout to trvalo pak kdyz uz byla enigma tak to byla otazka chvilky. na netu byla vsechny ty runová slova vypsaná takže to take nebyl problem

        http://www.diablofans.cz/diablo2lod/runova-slova-1-10.html

        také doufám že časem pridaj, konec koncu runy pridal Datadisk LoD zda se nepletu :)
      • ty veci nejsou opomenuty, ale cekaji na dalsi datadisky
      • umíš si predtavit jak konzolisti skládají runová slova?
    • respektuju že te to baví, ale musel jsem se pousmát jak jsi napsal "podporit vyvojare" :)
    • presne jak jsem psal - specificky typ hrace, ono vydrzet 1500+ hodin naplnenych takovouhle cinnosti neni pro kazdeho, to chce jinyho fistrona
      • Fistrona ani tak ne. To chce amputaci mozku.
  • Enclaw
    Diskuzi jsem zde přečetl asi do poloviny, pak jsem to vzdal. Nebudu ti nikoho urážet nebo slepě chválit Diablo. Diablo III byl (hlavně díky aukci) celkem pr*ser. Ale i tak jsem odehrál přes 300 hodin (převážně za barbara). Ovšem až datadisk z toho udělal konečně hru jaká to měla být a která ve vás při hraní nezanechává hořký pocit "že by to mohlo být lepší". To že takto měla hra vypadat už při vydání, s tím naprosto souhlasím. Ale i tak jsem rád, že je Diablo v konečně zábavné a velice chytlavé podobě. Novinky jako enchanting, trasmod., loot system 2.0, nephalem rifts a adventure mod jsou super a podporují samotnou podstatu diabla a to je grindování stále lepšího a lepšího lootu (komu tohle nevoní, tak nechápu proč se vůbec o tento žánr zajímá a čte si tuto diskuzi). Zábava se o to více stupňuje pokud máte fajn partu (clan) a mlátíte to ve čtyřech lidech.
    Takže suma sumárum - určitě nelituju koupě datadisku, osobně si myslím, že hraním strávím dost (500+ hodin) a to za ty prachy je rozhodně dobrá hodnota (pro ty co se ošívají tím že za jeden akt platí 1000 kč, tak nechápou že Diablo je převážně o hře po dosažení max lvlu a dohrání příběhu, který je tam jen jako příjemný podklad pro všechnu tu řežbu).

    Hraju Diablo už od prvního dílu. Moje aktuální postava a progress viz. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Xarxes-2162/hero/1831887
    • matt
      Sám bych to neřekl lépe. Hodně lidí nadává na cenu datadisku ale přitom si neuvědomují, že to není jen o jednom novém aktu a nové postavě. Sám o sobě adventure mód udělal grindování o tolik zábavnějším, že to zaručí další stovky hodin zábavy. Souhlasím, že taková svoboda pohybu už měla být ve vanille, ale co, hlavně že to tu je a mě to za ty prachy stojí.

      Pokud někoho nebaví D3, pak ať nekupuje datadisk a nekritizuje ty, co si ho koupili.
      Já třeba patřím k lidem, které základní D3 rozhodně bavilo. I přesto, že jsem věděl, že hra má své mouchy (AH, naprd legendárky, ...), tak jsem si byl vědom jejího potenciálu. A teď jsem konečně dostal to, co jsem si přál.

      A teď hurá do hry dropnout Immortal King set, protože mít stařešiny do jejich smrti místo na 30 vteřin, to si nechám líbít *1*
      • Napsal si to přesně. Akt je krátký, ale je tu zase hodně prostoru pro grindování. Víš, tohle je pro úzkou skupinu hráčů, kteří mají čas u toho pořád sedět. Popravdě mě připadá grind v Diablu 3 něco tak strašně otravného, že si neumím představit, jak někteří jedinci u toho stráví mládi.
        • Asharak
          Můžeš si projít všechno s 6ti poistavami a vyzkoušet schopnosti každé z nich a negrindovat, 6*x hodin zábavy bez grindu = profit *7*
          • matt
            Takhle to Blizzard nikdy nepropagoval a myslím, že takhle to ani není zamýšlené. Měl by sis najít postavu, která tě baví a tu hrát.
            • Asharak
              A kdo říká že nemám, ale to že si nevyzkoušíš alespoň 2 akty za každou postavu je trochu blbé, sice mám problém sedo toho 2. dostat s Witch Doctorem. Neříkám že musíš hrát všechny, ale když je všechny vyzkoušíš, určitě využiješ hru líp a třeba tě začne bavit dělat něco jinak (meele vs range apod.). + se zbavíš grindování a dosáhneš přes 50hodin.
              Určitě 3 klasy jsou z těch 5(6) zajímavé k zahrání i když máš jen jednu oblíbenou.

              Pak teda chápu že si někdo stěžuje na grind když má jednu postavu a tím to končí. Nedej bože když s ní prochází všechny obtížnosti postupně, to bych nezvládl. Moje doba grindění gearu je asi tak 4 hodiny z těch 50.
          • Já jsem osobně zkusil všechny classy, ale jen jediná mě chytla a to je Demon Hunter. Ostatní postavy mě připadají tuze nezajímavé, takže nevidím důvod, proč to projíždět se všemi postavami.
            • Enclaw
              Já jsem např. od Diabla II barbar a navždy jím budu... Ale neříkám že ostatní postavy jsou špatné, většinu mám alespoň na levelu 60. Hlavní je, že je z čeho vybírat a každý si najde to svoje :)
    • Říct pr*ser o hře, kde jsi odehrál 300 hodin, je celkem odvážné. :))
      • Cili parky bez masa nemuzou byt spatny jidlo, kdyz je zere milion lidi? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit