Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzdyt na diablo vam staci jedno tlacitko je snad jedno jestli je na mysi ci gamepadu primitivni hra pro primitivy click click click click click click click *1*
  • tak doufam ze kdyz uz teda delaji ovladani na gamepad tak at proboha udelaji normalni ovladani na mys+klavesnice ty demence co se ted deji u portu z konzoli kdy vyvojari nejsou schopni normalne naprogramovat ovladani pro mys fakt nechapu viz Dungeon Siege 3 a deus ex HR bez patche jesteze ten patch vysel tak brzo :)
    • Diablo 3 je primarne delane pro mys a klavesnici ... gamepad zatim jen testuji kvuli pripadne verzi pro konzole, ktera je chystana na pozdeji ...
      • ales.smutny
        Ale no tak...ten článek není zas tak dlouhý, aby se musel spoilerovat! ;))
      • aby to nedopadlo primarne na PC jako crysis 2 :)))))))))))))))
  • Velmi rad by som tymto sposobom flusol do tvare vsetkym tym kritikom grafiky D III do tvare toto: D III ma zjavne daleko temnjesiu grafiku nez D II sice to nieje az taky masaker ako D I ale zatial je isto okulahodnejsia nez grafika D II v dobe jeho vydania o animaciach racej ani nehovorim.Skoda len ze monk vyzera jak Rasputin.
  • OMG jak gamepad?! Diablo je hlavně klikačka u které jsem jednou vyklikal myš. Používat gamepad je barbarství stejně jako kdyby Rytíř Jedi používal střelné zbraně místo světelného meče.
  • ja mel ve wowku 4 charaktery na levelu 85 s ilvlem 380 takže jsem mel beta klič mezi prvnimi jako verny zakaznik
  • Další web, kde přestanu číst diskuse. Z těchto malých dementů vyroste další generace kriplů na iDnes :D
  • hmmm tak to mne moc nepotěšili, ja sem na ovladani na gamepadu levej a rozhodně preferuji myš + keys. Takže to dopadne stejně jako to DS3 na který jsem se tak těšil ale na myšce je to nehratelný.
  • Diablo si bez myši nedikážu představit:............click click click

no možná dovedu, ale hanba by me fackovala hrat to na gamepadu na pc :-))
  • Tak jako proč ne. Tohle nikdy neměl být letecký simulátor, na který nestačí 300 tlačítek. Osobně dost věřím tomu, že se to na gamepadu může hrát lépe, než na klávesnici a na myši. Však o tom, že gamepady nejsou pouze tou "zoufalou alternativou pro krabičky kam nejde připojit klávesnice" svědčí i to, že se čím dál víc protlačují do PC hraní. A ten úspěch je jen díky tomu, že na ně PCčkáři přecházejí. Takže to fakt tak zlé nebude :-D
    • To že na PC se používají čím dál častěji gamepady je způsobené "kvalitou" portů her na PC. Tohle bys měl ale vědět.
  • Hraju na PS Dragon Age 2, samozrejme s gamepadem a lepsi herni pozitek jsem z RPG snad nemnel a Diablo podle mne bude mit podobry system ovladani a to ze nekdo nechape jak da firebal a pak hnedka teleport tak doporucuju si nejdriv s gamepadem zahrat nejaky to RPG treba pak pochopite ze je po lepsi rychlejsi a prehlednejsi nez klavesnice kde je 40 tlacitek na nic protoze na ne nemate funkci .....
    • Tak přiznejme si, že DA2 je spíš hack'n'slash s trochou keců a gay sexu.
      Ale diablo je taky hack'n'slash....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit