Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mondzi
    Vyborna recenzia od nezasvateneho pre nezasvatenych (nic v zlom). Iba by som nesuhlasil s tym "vsadepritomnym lagom", naopak, aj s latenciou 250ms sa hra chova ako keby bezala na lokale - reakcie su okamzite a lag vobec nie je citit "v kazdom kliknuti" ako hovori Lukas. Mozno si mal odozvu vyssiu, alebo to bolo servermi po launchi, tazko povedat.

    S tym suvisi dalsia poznamka k "DRM ochrane" a neustalemu pripojeniu. Chapem, ze si to ludia spojuju s podobnymi ochranami od Ubisoftu a pod., a automaticky su proti, pretoze sa samozrejme boja, ze to bude v kazdej dalsej hre (co by bola pohroma). Lenze, kto hral Diablo na battle.nete, ten vie, ze je to hra primarne multiplayerova a teda sa nejedna iba o "ochranu", ale je to "by design". Online prinasa znasobeny zazitok, aj ked hrate solo, napr. trading a porovnavanie sa s ostatnymi. Blizzard chce pochopitelne vsetkych hracov svojej hry v jednej velkej komunite (ano, jasne ze aj kvoli prachom z AH), ma tym zaistene, ze vsetci hraju "to iste Diablo" so stanovenymi pravidlami, takze to vyriesil takto, a je to podla mna uplne logicke a spravil by som to na ich mieste rovnako. Hraci, ktori by hrali offline, by boli pre nich stratenymi hracmi.
  • Pěkná recenze *4*
  • Nato, že Blizzard predal 7 mil. kópií + 2 mil. zdarma pre hráčov wow, t.j. 9 mil. účtov čo sa všetci prihlasujú na bnet v ten istý čas je dosť nefér kritizovať Blizzard za občasné lagy, výpadky ani nie týždeň po vydaní hry. Dajte tomu nejaký čas, väčšina sa len sťažuje, keby taký nápor mala iná firma, tak to riešia pol roka.
    • Zásadní nesouhlas. Lagy a pády hry kvůli údržbě serverů nemají v single hře co dělat. To že se to "dalo čekat" na tom nic nemění - ba naopak je to pro Blizzard ještě horší verze. Pokud ten systém nedokáží udělat tak aby fungoval, mají se vydat jinou cestou, kterou zvládnou. Žádná jiná singl hra mi nelaguje, takže ať neříkají, že to nejde.
      • vedeli jste ze to bude pres net, tak ste si to nemeli kupovat, ja od vydání neměl jeste zadnej lag, jen pady občas, ikdyž ted už asi 5 dní uplne v poho

        tím že jsem cekání na diablo stravil 5 let hraním wowka tak si neumim hru bez online prripojeni ani predstavit, nebavilo by me kdby sem tam neměl furt online pratele na pokec, a doufam ze se s toho stane standart, ovšem, mela by být i možnost hrat offline, když si to vyžádáš.

        a ani by to nebyl problem, ale blizzard to neudělal z jednoho prosteho duvodu, piráti. dnes je to jediná fungující metoda proti temhle cockám, a i když na to doplácej i neviní hrači, nemuze za to ani tak studio, jako hrači. pochybuju ze blizzard ma cas na to vymejlset nakou revoluční offline metodu ochrany proti pirátům, dal tam tu nejednoduší, a jedinou funkční, stale pripojení.

        boužel, podekujte piratum, ne blizzardu, a pokud se vám to nelíbí tak vymyslete lepší zpusob jak hry chranit. Určite nakej bude...
        • Jo jo, nejjednodušší je vždycky to shodit na piráty *11*
        • Toľko naivity v jednom príspevku.
  • Já si to teda asi koupím, ale na základě recenze z Eurogameru. Tam jsem se teprve dozvěděl to zásadní, tj. jaké jsou rozdíly oproti dvojce. Recenze na Games.cz je špatná a tahle videorecenze trpí tím, že autor nehrál dvojku. I když na to, že sérii moc nezná, odvedl dobrou práci.
  • -oni uz si trolove asi zacali strilet asfalt s herakem a zacinaji plodit fakt masakry-

    Tohle už je extrém lidi *1* De na mě až hrůza co některým individuím lítá v těch dutinách na krku za fekálie. To je tak na kazajku, popruhy a výhled do zahrady.

    Směšný je že je úplně jedno jestli jde o diablo nebo cokoliv, dnes už stačí troška hypu k počítačové hře aby človek narazil na nefalšovfaný blázny a psychopaty. Games, neuvažujete o registracích na zákl. reálných identifikačních údajů lidí aby se mohli rovnou posílat do oplocených ústavů ? Nepřidává mi na klidu že tahle stvoření můžu potkat na ulici. *1*
    Fakt síla.
    • Miserius
      Co to tu chces zavest za sikanu? A jako co by se zmenilo? Tak by redakce vedela kde bydli nejakej trol, a co jako? Mu pujdou rozbit tlamu? Ty jsi slusnej pomatenec, jako trolove...
      • Nesmíš tak všchno žrát :) Trochu nadhledu .)
        Kdybych napsal jestli nechtěl rozeslat poštou elektrický obojky taky to vemeš vážně a odpovíš ? Stydím se za to že jsem hráč.
        • *v současnoti
    • už i fašistické opice přišli na to jak zapnout PC, mrknout na net a komentovat ?:) Evolution!
  • DIII=slaba chujovinka. A nepomuze tomu ani dobra recenze.. To ze se prodava je jina vec (a ne moc lichotiva smerem k hracske obci)..
    • ano tihle hateři jsou nejlepší, hra je bad, ale proč to už neví, myslím že nejcasteji protže se musí platit, a nejde stahnout z torentu. Jen u nás ve třídě je ta hra pro 4 lidi nejveci sr*cka na svete, a když se zeptám proc ? odpoved "nejde stahnout ,prece nebudu platit, je to picovina"
      • A ty to nemuzes prekousnout *6*
    • překlik sem se a dal sem plus, ale chtěl sem mínus
      • ja som mu dal za teba *2*
  • zrovna vcera, kdyz mi nekdy v devet vecer vypadlo ADSL (naskocilo az v noci), jsem si vzpomnel na diskuze k D3 a diskuze o tom, ze permanentni pripojeni k internetu nemuze byt problem a kecy o hrani na chalupe u lesa jsou piratsky bullshit.

    nejsou. mam porizeno pres 120 her, kdyz pocitam steam a standalone, a nemohl jsem spustit ani jednu. Steam spousteny v offline rezimu mne pouze upozornil, ze nemuze navazat spojeni, coz by me asi nenapadlo.

    DRM, ktere nas nuti byt online pro hrani SP, je naprosty shit; nehlede na fanboje Blizzardu. pamatuji leta Securomu apod., kdy clovek ochranu u legalni hry prosel s koupenym CD a nikoho nenapadlo, ze by musel byt online.
    Vydavatele nas obelhali, kdyz nam mazali med kolem huby v dobe, kdy potrebovali prosadit digitalni distribuci. uz v tom nevidim zadne klady, prineslo nam to tyhle omezeni a stara dobra offline securom placka byla rozhodne lepsi.
    • tohle ale neni chyba Diabla, ale vašeho poskytovatele internetu, který s vámi má smlouvu a který vám tvrdil, jak internet nikdy nevypadne..
      Blizzardu se nejde divit ,že nechtějí aby jejich produkty lidé kradli. Já osobně doufám, že tuhle ochranu budou mít všechny hry.
      • souhlasím, pirati jsou zlo, a musí se proti nim jedine jiným zlem, raději budu hrat furt online (kdy mam výhody chatu, aukcí, CO-OP) a hry budou kvalitní, protže se zasplatí.

        a nebo budem dal hrat offline, hry se budou dal piratit, a kvalita pujde víc do sra*ek a na konzole, a jednoho dne se na to vývojáři vyserou uplne, pac tenhle biznis bude prodelecnej.

        dneska se každá druhý hra nezaplatí a studio krachne, i kvalitní hry, co by si zasloužili pokracování, jenže dneska se neplatí za kvalitu, ale za množství. Studia vedej ze jim hru budou lidi piratit a vydela malo, tak ji udělaj levne, a kratkoiu, aby stihly za jeden caš víc nekvalitních a levých her, a aspon neco vydělali, než se 4 roky pitlat s něčím co se nezaplatí ani nahodou když to 70% lidí stahne

        u diabla znam asi 3 lidi co čekali po vydání nekolik dní zda se oběví hra na torrentech, a az pak ji koupili argumentovali to "když to pujde stahnu si to, nebudu za to platit, když to nebude nutný, koupim si to pokud to nepude jinak"

        *pochopitelne jsem to upravil aby to bylo srozumitelne, ale maj nazor v tomto smyslu, jen jejich výmluva proc to stahovat je mnohem delší"
      • Tebe asi hodne sikanovali ze
    • Přesně tak! dávám +
  • diablo byla a je picov***a *5*
    • ale vsichni jsme to akceptovali, protoze to bylo zabavne a pro vetsinu i zdarma.
      v pripade D3 je to uz vaznejsi problem.
  • Trole.diskuzni, je zajímavé, že jako jeden z tvých hlavních argumentu proti Diablu 3 je permanentní připojení k internetu, které ti vadí. Ale jde vidět, že s tímto byjsi nemohl mít nejmenší problém, protože podle počtu tvých výžblebtů v diskuzích si online pořád a vypadá to, že i když vykonáváš potřebu.. Teda jestli ji vůbec vykonáváš, protože mám pocit, že se ti exkrementy přesunují ze střev směrem do hlavy.
    • Jezis vubec se s tim bezmozkem nebavte a nereagujte na nej. Evidentne jediny, co ho stve je, ze za nejakou hru musi vubec platit a jeste si tu dela pr.el ze seriozne diskutujicich hracu.
      Proste zakomplexovanej ubozak, co ma vubec radost, ze muze nekoho buerovat aspon na internetu, kdyz jeho mistr mu to dela 12/5. Uz jeho avatar mluvi za celou jeho inteligenci, ale vyhodu to ma, jak vidim ruzovej ctverecek, tak ignoruju, nez se mi zvedne kufr. Doporucuju ostatnim to samy.
      • ty patris mezi ty seriozne diskutujici ? :)
    • Trol.diskuzni
      Rozhodně nejsem spokojený s tím, že si oproti předchozím dílům nemůžu zahrát Diablo 3 kdekoliv, kdykoliv a se stoprocentní jistotou, že mi hra poběží tak, jak si představuju, že by měla moderní hra běžet (což by nemělo být tak těžké, když tohle splňují hry z roku 199x).
  • Skvělá video-recenze. Je vidět, že diskuze přináší důležité postřehy, které byly do obsahu recenze zapojeny a mají opodstatnění (např. s tím připojením, ano není to hate, jak se to někteří snaží našroubovat). Bylo řečeno přesně to, co podle mě být mělo (krásně na konci s tou RPG definicí). GJ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit