Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reeki

    Typicky blizzardovské, za málo muziky, chtít mnoho peněz, navíc D3 je hra, která je už naprosto out, důvod proč na hře vymlátili tolik peněz bylo to, že D1 a D2 byly legendami a všichni byli nažhavení na další pokračovaní, dopadlo to, ale přesně opačně D3 a jeho start, byl opravdu děs, kdo to zažil, jistě mi dá zapravdu, že ten aukční nesmysl, byl fakt za čarou ... pak to sice zastavili a s datadiskem RoS se D3 se snažili napravit si reputaci, částečnš se to i podařilo, nicméně od té doby nabídli ve hře už jen necromancera za 15 éček, což je opravdu směšné a jak vidno hodlají dodlovat i nadále ... Pro mne osobně je D3 minulost a pokud by nebylo D4 řekněme ve šlépějích D2, tak se není o čem bavit, dle mého takový Grim Dawn je momentálně jednička na poli  diablovek 

    • V podstatě souhlasím, ale i tak si myslím, že D3 není špatná hra... Ostatně asi 400 nahraných  hodin (což proti někomu bude určitě málo) mě ale přesvědčilo, že ta hra je dobrá....,....jen je krapet "jiná", než všichni čekali.  

  • Bobrkola

    A než vyjde na Switch D3, tak je tu Victor Vran, který vyjde 28.8. :) + Titan quest, které má vyjít cca za 2 měsíce (na to se ale tolik netěším protože letos vyšla předělávka na Xbox a odnesla si docela špatná hodnocení).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit