Přejít na výpis diskuzí
Diablo III vyjde ve 2. čtvrtletí, Chuck Norris válcuje YouTube
10.2.2012 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Je to myšleno jako ironie. Nebo sis myslel, že to myslím vážně? Probůh, tady člověk už musí psát na začátek a konec IRONIE...
-
Tak se zeptám jinak. Kolik bugů si našel třeba ve W3 nebo Sc II?
-
A ty si pravdepodobne bezvýznamný ignorant keď takéto niečo vyhlásiš, a hádžeš celé Slovensko do jedného vreca *7*
-
tak uz meli cas se ze svych chyb poucit ;]
-
O vydání MoP se dozvíme až 19. března. Tohle je zase jedna bába povídala :D
-
Jojo, to je přece úplně normální stav. Všechny ostatní hry vychází perfektně odladěný a bez bugů *1*
Já věděl, že se na to mám vysrat... *6* -
Doufám, že se pleteš :) Nicméně D2 vyšlo na přelomu června a července, tak snad tentokrát slovo dodrží.
-
A proto Sc II vyšel uprostřed prázdnin, přesněji 27.7.2010. Warcraft III 1.7.2002, jeho datadisk vyšel o skoro rok později. Nějak ti ta teorie pokulhává:-D
-
Tak si pusť vážnou hudbu a požádej gentlemana vedle tebe, ať si spolu dáte jednu šachovou partii, to pak bude na úrovni..
-
no tak je zvykem, ze nove hry se zacatkem leta nevydavaji, protoze stejne kazdy jede nekam na prazdniny-dovolenou...takze bud to stihnou nekdy v tom dubnu, nebo to pak znova odlozi na zacatek podzimu
-
Souhlas co na tom koho baví dyť je to srač*a.
-
i kdyby na tom delali dalsich 10 let, tak to stejne kvalitni hru nezaruci, ja bych se bal spis opaku, kdyz slysim, ze tam meni to ci ono...aby z toho nebyl nakonec nejaky hybrid, ktery bude mit jen nazev diablo a jinak nic....mile rad se spletu a diablo si pak s chuti zahraju jako predchozi dily
-
Nevim, jestli zrovna Skyrim považovat za nedodělaný, já s nim problémy neměl vůbec, nicméně vim, jaký harakiri jsem musel dělat s ovladači grafiky a configama Rage, abych ho rozjel.. V každym případě máš pravdu. Milióny hráčů čeká, že bude Diablo pecka a kdyby to vydali zabugovaný, strašně moc hráčů by to zklamalo. Očekávání hráčů je obrovský a já myslim, že dělají maximum, aby ho splnili.. Myslim, že to řekl Jay správně, zpětně se nebudeme bavit o tom, jak to odkládali, ale o tom, že udělali důstojné pokračování nejlepší RPG hry a že to čekání za to stálo *3*
-
Asi neumíš použít slovo úplně v pořádku:) Pokud by byl úplně v pořádku, tak by jsi nenašel ani jeden bug;)
-
Nevim, jaký článek myslíš, ale vzhledem k tomu, že tuhle informaci mám přímo od Blizzardu a je ze včerejška 22:30 středoevropského času, tak si myslim, že je to vcelku aktuální.
-
No doufám, že si to Blizzard uvědomí a vykašle se na Slovensko. Přece jenom takový bezvýznamný trh, co hru nechce, tak proč ji tam dovážet přes přání hráčů....
-
MOP musí vyjít koncem leta, nemůžou si dovolit datadisk nevydat ještě letos. Za pár týdnu bude tiskovka, tak se uvidí, jak to vypadá, beta by měla začít pár týdnů po ní.
-
Chjo. Nevim jak ten tvůj, ale ten můj Skyrim byl úplně v pořádku. Nahrál jsem se ho nějakejch 70 hodin a za celou dobu jsem potkal přesně dva výrazný bugy. Obra baseballistu a pak jeden problém s těžbou surovin. That would be all.
-
je fakt, ze ja to koupil asi teprve pred mesicem, takze vetsina problemu uz byla vyresena, obcas doskok textury, ale zadny nervy drasajici teror to nebyl a hru jsem si v pohode uzil, teda az na to ze zaver mi prisel tupy, ale to uz je jina kapitola
-
Ma pravdu, diablovky sú pi**viny rovnako tak ako cely Activision-Blizzard *11*