Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RaketovyZid

Za mě bylo nejlepší oznámení Destiny 2 zadarmo. Před časem jsem hrát free weekend, a říkal jsem si že je to sice fajn, ale ne tak abych za to dal 40 €.

Věci k Overwatch jsou fajn, ale ty dělají po celý rok, takže to není nic výjimečného. Rerelease Warcraftu 3 a klasického WoWka... o tom pořád nějak nevím, co si myslet. MOBA a karty jdou mimo mě, a Diablo, abych parafrázoval jednoho z fanoušků: "Je tohleto nějaký hloupý vtip?"

• Veskoslav

Je zde více poprvé:

1. Poprvé lidé odcházely ze sálu.

2. Poprvé v historii Blizzard maže příspěvky na Youtube, Facebooku a "nereaguje" na Twitteru.

3. Poprvé v historii má nějaké video více dislike než like. Obzvlášť u cinematic videa je mi tvůrců líto, protože je to stejná kvalita jako ostatní Blizzard videa. K jeho smůle ke špatné hře.

4. Poprvé hru nedělá Blizzard nebo jeho studia, ale externí čínská firma, kterých jsou desítky podobných....

• Myslim, ze je to poprve, kde na blizzconu fanousci nejakou hru vybuceli. Toho chlapika mi tedy bylo hodne lito. Bude to dalsi free pay to win placena zavislaky ...

• Veskoslav

1. Nevyrábí to ani Blizzard. Ale čínská firma, co seká podobné hry jako cvičky. Takže obyčejný reskin.

2. Představili to na Blizzconu, kde je 85 % pc hráčů a 15 % konzolistů. 

3. Poprvé jsem viděl někoho, že odchází při prezentaci. A že jich bylo.

4. Blizzard či spíše Activision si nadělal na pořádný průšvih. Nejenom že mažou jak šílení u videí k "Diablu", ale dokonce resetovali výpočet na like/dislike čímž se ztratilo cca 100 000 dislike.

5. Kdokoliv, kdo bude hrát tuhle ***** (mimochodem tu si už můžete zahrát teď, protože daná firma vyrábí Diablo klony už nějaký ten pátek), jenom podporuje firmy v tom, co dělají. A že to dělají kvůli asijské F2P pošahané komunitě je zcela jasné.

5. Byl obrovský rozdíl mezi ostatními stage i takové SC II a nový komandér Zeratul mělo milionkrát lepší odezvu než tohle.

Blizzard to definitivně poděl*l. Nebýt remasteru W3 (ohledně Wowka to jde zcela mě) a Overwatch, tak to byl nehorší Blizzcon vůbec. Co se týče Diabla, tak to byl nejhorší Blizzcon a Blizzard definitivně potvrdil jenom to, že je to jenom Activision a Blizzard North je definitivně mrtvý.

• Kompost

taka kravovina. aspon cinske decka budu mat co luskat na mobiloch...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit