Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musí z toho kluci s kravatama nějak taktně vybruslit no, bohužel Blizzardu už nevěřim ani nos mezi očima (podle toho, co za poslední dobu dělají). Uvidíme. Ale tak už jsem se tady hádal i s lidma, kteří Immortal zastávali. No zajímalo by mě, kdo z nich to ještě teď hraje, když se tak Blizzard pyšnil množstvím stáhnutí (absolutně nic neříkající ukazatel) 😀.

• hmm, tak nedopadne to hur nez vetsina ostatnich podobnych her. Nepotrebuju 1000h, kdyz tam bude zabavnych 100

• Jevo83

Ano, to ich vyjadrenie o 1000kach hodin v endgame by tomu mohlo nasvedcovat... a zaroven, Immortal model a 1000ky hodin by bezna hracska populacia asi financne neutiahla, aj ked verim, ze najde sa dost ludi, ktori si radsej kupia virtualne krystaliky ako jedlo 😬

• Ta hra je dávno hotová. Ty kulišáci akorát vymejšlej jak to udělat, aby to bylo co nejblíže modelu Lost Arku (mmo, battlepass a jiný kravinky) a přitom to nedostalo backlash jak Immortal. Tak uvidíme co vykoumají.

• MalyZeli

Toho bych se nebál. Určitě znají své fanoušky, bude tam plno kostýmků, zbraní, a exp boosterů za férovou cenu.

• drasta

Tak snad tam bude alespon za co platit at to neni tak ze si clovek koupi hru a vsechno bude v cene hry. Prece uz neni rok 2000.

• MalyZeli

Spíš bych to viděl na "early access" jen aby měli výmluvu za strašný stav hry, ale vlastně to bude officiálně vydané, a budou si to v klidu patchovat celej rok.

• Jevo83

Nechce sa mi verit, ze ak urobia v 2/2023 early access tak uz o 2 mesiace bude full release... skor by som ratal so scenarom, ze unor early access, vydanie planovane na cca cerven ale potom posunute na listopad 2023

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit