Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně kromě Grim Dawn chybí i nějaká reflexe Path of Exile... Za mě naprosto vynikající ARPG, od vydání se strašně posunulo dopředu - už tam není desync, přidali nový akt + kupu dalšího contentu jako mastery, nově subclassy apod. Přitom je to stále F2P a ani ta DLC (v tomhle případě se spíš hodí starej dobrej termín expansion packy) nejsou placená, takže se tím paradoxně trochu připravují o mediální pokrytí :). Rozhodně hra, která by zasloužila "druhý pohled".
  • Je to nejlepší ARPG co jsem za posledních pár let hrál,takže to zase tak bídné nebude kecale.
  • Summoner a Dark Raven nebo jak se jmenovala ...
  • ja psal že to jsou akt bossove nebo co ? ....
  • Z maga myslis summonera ?
  • wtf man. andariel aj duriel su normalne postavy z lore diabla. ziadna postava z jednotky.
  • Hraju to taky a není to zas tak extra. Celkem blbé ovládání .. nepřesné
  • Diablo se stane z warrior charu v Diablu 1 (Leoricuv syn a dál dark wanderer v D2) aje je to bráno jako že ho porazili všichni 3 (z mága a té assassinky jsou menší bossové v 1. a 2. aktu D2). Na konci D2 Diabla uvězníš v soulstonu a pak se osvobodí až v D3 díky té mrše...
  • Tahle taktika je klasa z jedničky, jelikož futra dveří zabírala jedno políčko pro pozici mobky tak si stačilo stoupnout před dveře a mačkat levý tlačítko a nepřátelé chodili po jednom přímo do mlýnku. I turn-based verze by se držela původní hratelnosti.
  • fallanga
    Nikdy jsem jedničku nedohrál, ale dvojku mám celkem dost nahranou a v příběhu je to, že hrdina, který porazil Diabla (jeden hrdina) se nakonec stal Diablem. Takže, nevím jak je to s těmi třemi hrdiny. Ale co je příběhu není podstatné. Nakonec, v Diablu si můžeš najmout žoldáka, takže v tahovém by jsi klidně mohl ovládat více postav. Jednu hlavní a pak několik žoldáků.
  • skoda, mohla to bejt solidni hra misto grindfestu
  • však příběh počítá s tím že diabla porazila v jedničce parta 3 hrdinů takže proč ne že. U D2 možná taky ale to už si nejsem jistej :D
  • podle mě z toho dobrá už je. Dělají na tom snad už 5 let a hra je překvapivě vyvážená, dokonce jde sehnat i nadstandardně dobrou češtinu. Klasická diablovka. První obtížnost snadná, druhá obtížnost je o lootu, a třetí otestuje loot i build. Jen zlomek hráčů dokáže tyto hry dohrát na nejtěžší obtížnost, protože to vyžaduje spoustu času - experimentování s buildama, farmení předmětů. Grim Dawn má výborné předměty a má výborný crafting. Hraje se to uplně stejně jako Titan Quest, akorát místo starověké mytologie je tam lovecraftovská mytologie. Kult Cthona uctívající lovecraftovské monstrum.
  • Jsem začal znovu hrát ted diablo na telefonu. Přes emulator psx je to nejlepší záležitost. Není třeba ani připojovat dualshock. Doporučuju si to vyzkoušet.
  • Spades
    Kdo by to byl řekl, že Blizzard North vynalezl mikrotransakce :D
    Škoda, že jim to nevyšlo, mohlo to být fakt zajímavé.
  • fallanga
    Jakože, myslel jsem něco jiného, ale tohle nezní špatně. Případně utíkat dokolečka před Diablem a jednou za deset tahů do něj bouchnout.
  • Sr_Lobo
    Tahovy Diablo 1: Stojis ve futrech a na kazdej tah naplanujes seknuti pripadne zavreni dveri kdyz bude dochazet zdravi *15*. To by byla vskutku hipsterska zabava *5*
  • solomon.short
    pred dvema dny: http://bonusweb.idnes.cz/diablo-1-game-design-document-a-puvodni-koncepce-hry-f86-/Novinky.aspx?c=A160321_140207_bw-novinky_anb

*1*
  • fallanga
    Mám rád Diablo (konkrétně dvojku) a jsem rád, že je takové, jaké je. Ale zahrát si tahové Diablo by nebylo špatné. Možná nějaký tahový spin off by nebyl špatný.
  • asi tomu nechteji dat mizernou znamku, tak cekaji, az z toho konecne udelaji dobrou hru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit