Diablovka Last Epoch opouští předběžný přístup. Přidá offline režim i podporu gamepadů
-
Nemohu si pomoci, ale ten nadpis ve mě evokuje, že hra ztratí podporu offline a gamepadu.
-
-
Je to debilně napsané.
-
-
Tak už to upravili :-)
-
-
-
Celkem dobre ohlasy na Steamu, zajimalo by me, jestli to nekdo uz zkousel.
-
-
Mám tam asik 200hod. Hrál jsem to sotva co to vlezlo do bety a pak ještě párkrát.
Systém skillu je boží. Prekopali i systém craftu. Ten původní byl dost HC. Teď je to víc fun, že věc nepraskne, ale jsou určite body. Doufám, že nekecám hrál jsem to naposledy před rokem. (mělo to vyjít snad 2021)
Ty mapy. Nevím no. Nejsem úplně zastáncem malých map a věcného přesouvání ala Poe. Ale pokud nevadí.. Story.. Neurazí nenadchne, ale zajímavá myšlenka..
MP jsem nehrál vůbec. Když ho zprovoznili, byly s tím hrozný problémy. Neřeknu, ale SP je fajn
End game. Doufám, že přidali další věci, protože to byl taky kámen úrazu a osobně mě bavil v D4 daleko víc jak tady.
Něco jak rifty, jen si člověk přímo vybral druh odměny a jednou občas někdy padl key do arény ala kolik kol vydržíš, takovou odměnu dostaneš.
Sumasumarum. Za ty prachy bych to vzal znovu
-
Ano zkoušel jsem a pokud jsi milovníkem arpg žánru, opravdu doporučuji. Systém skillu je opravdu velice variabilní, crafteni také, lze defakto upravit vše, mrkni na yt Viktor Břemek to krásně vysvětluje pro laiky.
-