Přejít na výpis diskuzí
Diablovka Path of Exile představuje novinky v dalším updatu
12.11.2013 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Jsou tu jednoduchý hry typu TL2 a D3 který člověk pochopí za hodinu a pak je tu hardcore PoE pro hardcore hráče, kde se člověk pořád něco učí. Začátek je těžkej, pokud člověk neumí anglicky. Pokud umí, na youtube je hooooodně tipů a triků (ziggyd, kripparian).
Já zase říkám, že diablo 3 je hovadina a říkat to můžu protože tam, bohužel, mám nahráno hodně. Nulová možnost volby? ne díky, už nechci, i to TL2 je lepší a mít to jiný grafický styl, hrál bych to taky. -
Bezducha hovadina ,skoda slov na blbosti tohoto typu ...
-
-
to jsem nepsal ja ale nekdo jiny kdo stejne použiva nick joe
-
Ono to nieje blbost a ja som rad za kazdu diablovku ale chlapci to trocha s tym "hardcore" prehnali je to zbytocne matuce a prilis vela hovadin tam je, ked nieco spravime neprehladne a unavne neznamena ze to je hardcore. Stare dobre Diablo 2 :/
-
-
??
Path of Exile je stejne jednoducha hra,jako vsechny ''diablovky''. A na rozdil od Diabla 3 je i zabavna. A graficka stylizace mi take sedi mnohem lepe. -
-
Mam tu hru rad a vysolil som cez $100 na kickstarter ale zabavnejsia nez Diablo 3 nieje ani nahodov hlavne ked hrame 4 doma na gauci coop PS3. A co sa tyka grafiky tiez nedosahuje Diablu 3 ale to ani nikto necakal pri tom pocte ludi.
Co sa tyka jednoduchosti tak obchod v Path of Exile je navhrnuty uplne nanic len za cenu byt originalny. Rovnako strom skillov mal posobit epicky avsak je zbytocne zmatocny a celkovo kontraproduktivny. -
-
Ja se s tebou hadat nebudu,kazdemu se libi neco jineho. Diablo 3 jsem koupil(podlehl jsem davove hysterii) a dodnes toho lituji.
Path of Exile povazuji ve vsech smerech za zabavnejsi a krasnejsi a myslim si ze si sve hrace najde(naslo).
-
-
-
-