Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale prosimte :D
  • to jsem nepsal ja ale nekdo jiny kdo stejne použiva nick joe
  • V prehlednem stromu se vyzna kazdy. Genius vladne chaosu
  • hmm, zrusili instancie? Dali viac waypointov? Nie? Nech idu do p**e.
    Po tom ako som sa tri stvrte hodiny trepal od posledneho waypointu ku final bossovi cez totalne natiahnute lokacie a ked bol z polovice mrtvy, tak sa mi hra spadla do login screenu. Po nalogovani zmizol aj otvoreny town portal. Ak je toto je ten hardcore, tak na taku hru kaslem.
    Keby som farmil, tak mi to nevadi. Zopaknem to, mozno nieco dobre padne. Ale ked idem normalne pribeh a stale opakujem tie obrovske lokacie, ktore sa za 8 az 15 minut resetuju, tak to je na hlavu.
  • Chlapci od TQ robia teraz Grim Dawn tym som tiez prispel a som v alpha zatial je to docela slusne lepsie nez PoE. Da sa uz kupit early access na Steame.
  • No.. ten alespon narozdil PoE slusne vypada, i kdyz zas je to nefer srovnani vzhledem k rozpoctu a tymu ktery delal na PoE a TQ.
  • davidBray
    a než jsi to zjistil tak ti to nevadilo a normálně jsi to hrál?
  • maros.goc
    ja som to odinstaloval ked som zistil ze je to vlastne MMORPG ehm
  • strom talentů je vykradený z Final Fantasy a podle mě neskutečně nepřehledný guláš

s goldy se nedá než souhlasit
  • pro nekoho kdo chce TOTEZ jako D2 bych doporucil Titan Quest
  • Vypada to, a hraje se to jako 20 stara hra. Pro nekoho kdo chces TOTEZ! co diablo 2 a je celej nadrzenej na olschool clickfest to treba dobre byt muze. Jenze ja uz mam u tech vsemoznych klonu nahrano stovky hodin, a nepotrebuju hrat ZAS to samy porad a porad. At je D3 jaky chce tak je alespon jiny, mozna jednodussi, mozna zmeneny k horsimu, ale jiny.
  • P1trs
    kdyby jsi to hral dyl nez 3 hodky, tak takovej nesmysl nenapises...
  • Ja se s tebou hadat nebudu,kazdemu se libi neco jineho. Diablo 3 jsem koupil(podlehl jsem davove hysterii) a dodnes toho lituji.
    Path of Exile povazuji ve vsech smerech za zabavnejsi a krasnejsi a myslim si ze si sve hrace najde(naslo).
  • Mam tu hru rad a vysolil som cez $100 na kickstarter ale zabavnejsia nez Diablo 3 nieje ani nahodov hlavne ked hrame 4 doma na gauci coop PS3. A co sa tyka grafiky tiez nedosahuje Diablu 3 ale to ani nikto necakal pri tom pocte ludi.

Co sa tyka jednoduchosti tak obchod v Path of Exile je navhrnuty uplne nanic len za cenu byt originalny. Rovnako strom skillov mal posobit epicky avsak je zbytocne zmatocny a celkovo kontraproduktivny.
  • ??
    Path of Exile je stejne jednoducha hra,jako vsechny ''diablovky''. A na rozdil od Diabla 3 je i zabavna. A graficka stylizace mi take sedi mnohem lepe.
  • Zkoušel jsem to 3 hoďky, a hratelnost nebyla špatná, nicméně 2 prvky mi moc úžasné nepřišly:
    1. Strom talentů nebo chcete-li skillů je košatý, ba až nepřehledný. Těžko v něm luštit a porovnávat co je pro mého avatara nejlepší.
    2. Absence goldů. Ano taková triviálnost mě zcela vykolejila, páč když se chci zbavit nasbíraných itemů tak mi milý obchodník chodí něco na výměnu co se mi může následně hodit ale také nemusí. Tady mi prachobyčejná měna chybí, kdy bych si mohl hned zpočítat kolik potřebuju toho a toho ke koupi mé vysněné zbraně apod.
  • Jsou tu jednoduchý hry typu TL2 a D3 který člověk pochopí za hodinu a pak je tu hardcore PoE pro hardcore hráče, kde se člověk pořád něco učí. Začátek je těžkej, pokud člověk neumí anglicky. Pokud umí, na youtube je hooooodně tipů a triků (ziggyd, kripparian).

Já zase říkám, že diablo 3 je hovadina a říkat to můžu protože tam, bohužel, mám nahráno hodně. Nulová možnost volby? ne díky, už nechci, i to TL2 je lepší a mít to jiný grafický styl, hrál bych to taky.
  • Ono to nieje blbost a ja som rad za kazdu diablovku ale chlapci to trocha s tym "hardcore" prehnali je to zbytocne matuce a prilis vela hovadin tam je, ked nieco spravime neprehladne a unavne neznamena ze to je hardcore. Stare dobre Diablo 2 :/
  • Bezducha hovadina ,skoda slov na blbosti tohoto typu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit