Přejít na výpis diskuzí
Diablovka Path of Exile představuje novinky v dalším updatu
12.11.2013 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
ja som to odinstaloval ked som zistil ze je to vlastne MMORPG ehm
-
-
a než jsi to zjistil tak ti to nevadilo a normálně jsi to hrál?
-
-
Ja to hram a som s tou hrou spokojny. Jedine minus tej hry je naozaj len to ze postavy vyzeraju aj na levelu 50 ako bezdomovci ale to je vsetko. Som si isty ze tvorcovia na tom designu brnení na postavach zapracuju. Ak si pamatate tusim aj Diablo 2 na zaciatku malo graficky vsetky brnenia rovnake aj rare unikaty. Tusim az od patchu 1.7 alebo 1.12 sa unikatna helma graficky v inventari odlisovala od obycajnej helmy.
-
-
Podla mna je to trochu aj zamer. Modely/art brneni nie je vyslovene odflaknuty, iba nevypada nijak zvlast epicky, proste dost obycajne. Kedze PoE ma F2P model zalozeny na kozmetickych upravach, tak si musis priplatit, ak chces, aby si sa nejak odlisoval a vynimal (efektov na vyber je vela). Stale lepsie, ako keby ti hadzu pod nohy nezmyselne prekazky a oberaju ta o cas ako ine F2P.
-
Jenže kdy vyšlo D2 a kdy Path of Exile. A tohle je přesně to, co mi na PoE vadí, spousta jednoduchých a naprosto základních věcí (z pohledu dneší doby), které jsou už v podobných titulech vyřešené, ale v PoE to vypadá, jako kdyby se s nimi tvůrci prali a řešili tento problém jako první na světě. V podstatě jediné, co mě na této hře zaujalo, je expení skillů přes gemy a vcelku zajímavý strom skillů, který je ale dle mého názoru naprosto zbytečně komplikovaný a nepřehledný. Grafika také žádný zázrak, některé venkovní lokace jsou sice hodně pěkné, ale přijdou mi občas také takové přeplácané až nepřehledné díky množství různých objektů. A podzemní kobky, to je úplná tragédie.
-