Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PoE vubec neni barevna kravina, nevim co tu placate , ani jste to nehrali a vrhate tady jeden nesmysl za druhym. PoE je hodne ale hodne minimalisticky a je tam hodne malo barevnych kokotin.Uz kdyz zacne s predmety ty barvy jsou celkem jen 4=normal,magic,rare a unique.
    Barvy? Jenom u takovych efektu jako ohen , zmrazeni, blesky to tam proste musi bejt.
  • nevídím, že by tu někdo kritizoval nějakou konkrétní hru.
  • Ake barvicky ty debilku , jed trollovat na d3 fora...
  • grafický design PoE se od D3 a Torchlight 2 velice liší, protože kde To2 má grafiku hodně kontrastní a Diablo s už tradiční Blizzardí uhlazenou kreslenou tak PoE jde cestou hrubší a ( v jeskyních ) velmí tmavou, syrovou.
  • horší než d3 to bejt nemuže, i když celkove tento žánr nemusím
  • a uz zacli pridavat barvicky, a tak to vypadalo zajimave :(
  • x
  • A ještě asi číst budeš *15*
  • O tomhle sem četl tolik komentů, že to má hezčí grafiku něž D3??
  • zahraj si arcanum
  • Ono to na trhu právě ani nikdy nebylo, i když takový Gothic 1 měl dobrý směr a bylo to příjemný oživení žánru.

Já si takový RPG představuju (klasika izo) a napadlo mě jestli se to může chytnout nebo si lidi ty blikací a přeplácaný barevný hry bez nápadu a atmosféry vyloženě žádají.
  • přitom stačí odmazat první souvětí a vyplivne z toho krásný nenásilný kontext
  • Já myslím že šanci má, už proto, že takových lidí jako ty je víc *3* a na trhu to chybí. Ale druhá otázka je: bude to opravdu vypadat dobře, tedy z izometrického pohledu? (mluvíme teď o A-RPG že?) Podle mě by to šlo, ale potřebovalo by to opravdu zkušeného, šikovného designéra a grafika. Je třeba vybrat ten správný typ grafiky, pak to půjde *14* *9*
  • Shania
    Co je pro někoho nuda může být pro druhého super zábava, nevím proč a tak dobře napsaný příspěvek reaguješ takovou .....
  • ta uvodni mapa minimalne, obrovska zablacena plaz, nic na ni, jen hodiny pobihani v blate nez tam clovek odbeha prvni questy... Ja v tom teda fakt az takovej zazrak nevidim. Ten system skillu v tech gemech mi taky neprisel nejak extra zabavnej ale treba to je jen tim ze jsem se unudil uz u zacatku a nic me nelakalo dal.
  • Copak modely ale animace... :/
  • genki.sudo
    Grafika má možno nejaký ten nádych originality ale je i tak veľmi zlá.. Najhoršie sú tie otrasné modely..
  • genki.sudo
    No ak ťa baví hrať túto mega-nudu, nech sa páči... Hlavne že si každý niečo nájdeme..
  • Jen pro zajímavost, když by byla řeč o celkovém pojetí, jak se díváte na RPG, které by se drželo víc reality, tzn. naprosté minimum speciálních efektů (žádné blikání, barevné šmouhy apod. po švihnutí mečem nebo po zásahu, lítání čísel na hlavou atd.) a efekty jinak celkově minimalistické a jen ve výjimečných případech které si efekty žádají a hra by jii nebyla přeplácaná, celkové pojetí hodně syrové, drsné, naturalistické, minimum různých potvor typu netopýr, brouci apod. havěť a zaměření spíše na lidské protivníky všeho druhu a na unikátní monstra, která by byla unikátní výskytem i designem a aby budila respekt. Inspirace např. filmovým Conanem (knihu jsem bohužel zatím nečetl) kde je svět drsný, válečníci vypadají opravdu jako válečníci, impozantní ale uvěřitelné zbraně, atd.

Myslíte, že něco takového má z komerčního hlediska šanci nebo dnes musí každá hra být přeplácaná efekty, výbuchy a všemožnými nesmysly tohoto druhu podle hesla čím víc to bliká tím víc adidas, které se mi přestávají líbit čím dál víc?
  • Už to bude skoro rok, co jsem v betě a pořád mě to baví. Vývojaří na tom makají bez ustání, poslouchají komunitu, řeší problémy, přicházejí s novými nápady, úpravami, opravami, vylepšeními a vše je postupně lepší a lepší.
    Je to prostě perfektní hack'n'slash RPG. Na Diablo 3 jsem byl naštvaný kvůli X věcem a hlavně kvůli změně grafického stylu a designu na nereálný a moc kreslený a pohádkový nebo jak to nazvat. Ale hra jako taková to bylo super, bavil jsem se nakonec u Diabla 3 hodně.
    Ale to, jak změnil blizzard ten vzhled mě bude mrzet pořád, a tak jsem rád, že existuje ještě Path of Exile, což je pro mě osobě takové Diablo 3 jaké jsem si přál. Momentálně se dělá na dalších novinkách a už brzy by se měl objevit nový akt a těším se hrozně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit