Přejít na výpis diskuzí
Diablovka Path of Exile ukazuje unikátní systém map
29.6.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Na chviľku zabaví, ale je to tak nejak nudné, ani vlastne neviem prečo, inak komunita je plná D3 haterov, keď som to hral tam sa hádam o ničom inom nebavili.
-
a uz zacli pridavat barvicky, a tak to vypadalo zajimave :(
-
-
Ake barvicky ty debilku , jed trollovat na d3 fora...
-
-
No zčásti má pravdu, nevím proč po švihu mečem musí trasou letět spletené červené pásky, po úderu plaskat nějaké zeleno fialové koule, bouchat minisupermodré novy a podobně... Bez nich by to bylo lepší. Neřeknu při švihu mečem třeba trochu "průsvitné" barvy, ale maximálně průhledné, a trochu líp opisovat ten meč, pak by to bylo daleko hezčí. Po nárazu tříská krev, letají jiskry... kdyby měl na konci meče balónek napuštěný obarvenou vodou tak neřeknu... Tohle mě třeba prostě na tom štve, ale jak jsem zmínil, je to beta/alfa takže co čekat, určitě to vylepší. Ale asi né tak jak bychom chtěli. A ber to jen jako ukázku, né zas doslova... *7* *3*
-
-
Ten cervenej svih je efekt skillu zvaneho Cleave.Je to skill pro attack na vice nepratel.
Zelene koule je skill zvanej Frenzy pro nabirani rychlosti utoku a zvyseni sili utoku.A fialove koule tam nejsou , asi mas problem se zrakem...Pak tam mas ten zelenej efekt plaskani to je Poison...Ale nadarmo ti budu rikat ze na lvl na kterym to hraje rposte musis pouzivat ty skilly vsechny nejak v slusni kombinaci abys prezil.Jinak bys byl mrtvej.Nekto pouziva jen 3 nekdo vice podle buildu...Ale to je na tebe asi prilis hodne informaci , chtel bys strohou hru , realistickou ale zas jses casual hrac tak nevim nak my to dokopy nejde.. -
-
Chtěl no, ale níž jsem zmínil, že je na to potřeba hodně dobrej designér/grafik, aby to udělal. Tady jen píšu k tomu, že jsou prostě všude barvičky. A je jedno, jestli je to normal attack nebo ultra mega special poison fastest brutal combo attack. Rád bych do sbírky taky něco jiného, nepřebarveného. A abych to ještě vyjasnit: vzal jsem tuhle hru jen příkladem, a popisoval to přímo.
-
aha a ono se to da udelat jenom jednim zpusobem, a to pridanim syte omalovankovych barvicek jako ve skolce. uz tomu rozumim. Diky za vysvetleni
-
-
ty si dorby id*ot
-
-
-
Jak jsem rikal efekty jsou pro skilly to je skill blbce.Ani jste tu hru nehrali a nevite vo co go!
Kazdej skill ma nejakej efekt abys to lepe rozlisil protoze tech skillu je hodne.A nejakej efekt mejt musi aby ti dali vedet co pouzivas....
-
-
-
-
horší než d3 to bejt nemuže, i když celkove tento žánr nemusím
-
Take nazor :-) A ja ho respektuji :)
-
hral som betu a bolo to velmi chytlave. vobec to nebolo lahke a ten maly inventar ma len sral:D
-
tuto hru jsem hrál v betě, nějaké chyby jsem si nevšiml a jako free titul výborná diablovka, jen už mě to nějak nebaví jak stárnu, bušit pár kláves a postupovat
-
-
to je hra do prace a ne pro volny cas, alt+tab. uvidis jak te bude bavit *3*
-
-
V práci se pracuje. Pochopíš, až přestaneš hchodi do školy.
-
-
-
Ja u sebe jsem zjistil, ze 70 procent uspechu u rubacky jsou pro mne zvuky tesu. Proste to musi zadunet azas azas a chci to slyset zas a zas od sameho zacatku do konce. To me treba u jedne konkurencni hry, Torch to nebyl, donutilo hru ani poradne nezacit hrat. Prote jakobych hral bez zvuku. Snad to tady bude jiny, ale zatim des a bes ty seky.
-
U hrani bety tehle hry jsem normalne usinal... ale grafiku to melo docela hezkou o tom zadna.
-
-
co je tam jinak teda, ze je to pro tebe takova nuda??
-
-
ta uvodni mapa minimalne, obrovska zablacena plaz, nic na ni, jen hodiny pobihani v blate nez tam clovek odbeha prvni questy... Ja v tom teda fakt az takovej zazrak nevidim. Ten system skillu v tech gemech mi taky neprisel nejak extra zabavnej ale treba to je jen tim ze jsem se unudil uz u zacatku a nic me nelakalo dal.
-
-
-
Za mě pořád nejhorší hra z těchhle dnešních čtyř diablovek (GD,D3,TL2,POE). Nápad s mapami zajímavej, ale asi bych si to musel zahrát aby na mě pořád nepůsobil tak divně. *hmm*
Jinak největší plus a výhoda téhle hry nad ostatními třemi je F2P. Což ji může pořád vyzdvihnout, ale vše se uvidí až při release všech. -
-
+100
-
-
Tak pokud to nebude P2W, tak proč ne:) Každá "diablovka" se hodí. Osobně jsem teď zkoušel War of the Immortals a není to špatné.