Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potom, co se Diablo staro parodií sama sebe a ostatní clickfest hry jsou lepší, přestal bych slovo "diablovka" vůbec používat, je to výsměch...
  • Je to nuda, hral jsem to. NEXT
    • Ja to porad jeste hraju. Venuju tomu tak 30minut kazdy mesic. Nevypada to spatne, ty runy se mi taky celkem libi, ale nezabavi to. Po trech mesicich lvl 22. Bohuzel tohle nebude nadcasova klasika.
  • D3 se od vydani 15.5.2012 zmenilo k lepsimu jak PRASE! *12* To jen tak na okraj pro ty, kteri hrali D3 1.0 a na zaklade toho kritizujou.
    • - protože máš pravdu muhahaha
  • Nazdárek lidičky :-)
    Path of exile, je dle mého nazáro poměrně kvalitně provedená Diablovka, sice nemáme přímo klasické aktivní skily k odemikární, ale za to máte kameny, které vkládáte do předmětů. Pro mě je to prakticky totéž jako odemikání skilů v Diablu III. Sice je musíte používat, aby jste zvíšili jejich level, což odpovídá přírozenému vývoji skilu, taky když s ničím začínáte, začínáte od píky směrem k mistorovi. K tomu se taky vůbec nemusíte dostat.
    Jediný co mě na hře dosti výrazně vadí je špatně provedený systém hardcore postav, tedy už jenom oživení do defalního módu hry, mi příjde dosti bizardní. Nelobte se na mě, ale prostě tohle moc nesnáším. A ť to tam udělájí Hardcore charakter pěkně na ostro, když už smrt tak trvale a napořád. Poté začít hru hezky od začátku a naučíte se to poměrně pefertně hrát!
    S pozdravem! *13*
    • Diablo 3 hardcore bez aukce WTF *7*
  • Tato hra je uplne uzastna, autory ju updatuju skoro kazdy 2 tyzden s novym patchom s contentom FTP model je vymysleny celkom dobre platit musite maximalne ak chcete hrat za vela postav naraz a to vam zaserie bagle natolko ze si budete musiet kupit dalsie sloty v truhle v meste (nieje to nijako vyzerane drahe a este ktomu to je obcas ako dayli deal v zlave) jedine veci ktore tu hru strasne kazia je trosku vyssia hardwarova narocnost a uplne najviac ale desync serveru ktore vaz dokazu dost casto zabit hlavne na vyssich leveloch kde ste za smrt postihovany odpocitani percet z xp ktore ste nazbieral. Nieje otazke ci sa s desynchronizaciu serveru stretnete ale kedy sa to stane je to pomerne casto ... Pokial toto dokazete pretrpiet je to hra s obrovskou hlbkou a rozne sezony a ligy ktorych sa mozete zucastnit a zistat predmety su tiez velmi super. Verim ze nie kazdemu takato hra sadne nieje to diablo ze by sa dal pritom vypnut mozog a len mlatit skor naopak. "Thats just my two cents"
  • Vubec nevahejte. Ta hra je bozi. Ja uz ze zoufalstvi zkusil snad vsechny mmo od wow, stwor, terra online, gw2 i rpg vc. diablo 3. A toto me po dlouhe dobe zase prikovalo k zidli a pocituju radost z hrani a zlepsovani hrdiny. Hra je hlavne na vyssim lvl docela tezka a eq je fakt znat vc. spravne rozvrzenych bodu v talentovem strome. V d3 to je jak ve wowku, pro co nejvetsi masu lidi vc. 5tiletých dětí, takže hodne easy. Zadny adrenalin. Tady konecne zase citi clovek napeti a paniku když na Vas vybehne vic nepratel. Super je, ze ted nevim, myslim od 45lvl jste za smrt postizeni odectem xp. Takze, se fakt snazite nechcipnout, jinak dalsi lvl hned tak neudelate :-) A grafika je skvelá. Pavouci vypadaji jako zivy, prostredi detailně vymodelovane. Modely i Equip krasne propracovanej a detailni. A za par korun muzete mit nadherny skiny eq a zbrani. Urcite se najdou detaily, ktere je potreba jeste doladit, ale to prijde s dalsima patchema.....Jo a narozdil od slibotechny blizzardu v POE je pvp (areny a bude i open world pvp, docela se pvp venujou). A ja rad merim sily s zivymi hraci, kde si tu vymazlenou postavu muzete dokonale proverit..... *3*
  • co jsem koukal videa tak je tam divny fyzikalni model nebo animace, kdyz mlatite mečem jako byste mlatili do vzduchu. v d3 ty udery vic "citite". dost zasadni vec kdyz vezmeme v potaz že je to hlavni herni napln
  • P1trs
    PoE je jedna z nejlepsich F2P her, rozhodne stoji za to ji vyzkouset a ma dobre vyresene i mircotransakce. Takze pokud nekomu vadi, ze vypada jako "socka" ikdyz ma super gear, tak si muze koupit skiny, aby nevypadal jak "socka"...
    Jedina vec, co vas tak nejak nuti platit jsou sloty ve vasi skrysi, protoze standardni 4 vas budou pomerne svazovat.
  • Toto a Grim Dawn, moje clickfest chute budu uspokojene. Juhuuu :)
  • "fantasy rubačka z pohledu třetí osoby s RPG prvky" konecne, a vdaka mr.Smutny *4*
    • jojo, taky jsem to zaznamenal ;] svetlo na konci tunelu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit