Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je jedna z mala her,kde jsem financne podporil vyvojare, jelikoz tahle hra si to opravdu zaslouzi.
  • Vubec nevahejte. Ta hra je bozi. Ja uz ze zoufalstvi zkusil snad vsechny mmo od wow, stwor, terra online, gw2 i rpg vc. diablo 3. A toto me po dlouhe dobe zase prikovalo k zidli a pocituju radost z hrani a zlepsovani hrdiny. Hra je hlavne na vyssim lvl docela tezka a eq je fakt znat vc. spravne rozvrzenych bodu v talentovem strome. V d3 to je jak ve wowku, pro co nejvetsi masu lidi vc. 5tiletých dětí, takže hodne easy. Zadny adrenalin. Tady konecne zase citi clovek napeti a paniku když na Vas vybehne vic nepratel. Super je, ze ted nevim, myslim od 45lvl jste za smrt postizeni odectem xp. Takze, se fakt snazite nechcipnout, jinak dalsi lvl hned tak neudelate :-) A grafika je skvelá. Pavouci vypadaji jako zivy, prostredi detailně vymodelovane. Modely i Equip krasne propracovanej a detailni. A za par korun muzete mit nadherny skiny eq a zbrani. Urcite se najdou detaily, ktere je potreba jeste doladit, ale to prijde s dalsima patchema.....Jo a narozdil od slibotechny blizzardu v POE je pvp (areny a bude i open world pvp, docela se pvp venujou). A ja rad merim sily s zivymi hraci, kde si tu vymazlenou postavu muzete dokonale proverit..... *3*
  • P1trs
    PoE je jedna z nejlepsich F2P her, rozhodne stoji za to ji vyzkouset a ma dobre vyresene i mircotransakce. Takze pokud nekomu vadi, ze vypada jako "socka" ikdyz ma super gear, tak si muze koupit skiny, aby nevypadal jak "socka"...
    Jedina vec, co vas tak nejak nuti platit jsou sloty ve vasi skrysi, protoze standardni 4 vas budou pomerne svazovat.
  • Tato hra je uplne uzastna, autory ju updatuju skoro kazdy 2 tyzden s novym patchom s contentom FTP model je vymysleny celkom dobre platit musite maximalne ak chcete hrat za vela postav naraz a to vam zaserie bagle natolko ze si budete musiet kupit dalsie sloty v truhle v meste (nieje to nijako vyzerane drahe a este ktomu to je obcas ako dayli deal v zlave) jedine veci ktore tu hru strasne kazia je trosku vyssia hardwarova narocnost a uplne najviac ale desync serveru ktore vaz dokazu dost casto zabit hlavne na vyssich leveloch kde ste za smrt postihovany odpocitani percet z xp ktore ste nazbieral. Nieje otazke ci sa s desynchronizaciu serveru stretnete ale kedy sa to stane je to pomerne casto ... Pokial toto dokazete pretrpiet je to hra s obrovskou hlbkou a rozne sezony a ligy ktorych sa mozete zucastnit a zistat predmety su tiez velmi super. Verim ze nie kazdemu takato hra sadne nieje to diablo ze by sa dal pritom vypnut mozog a len mlatit skor naopak. "Thats just my two cents"
  • "fantasy rubačka z pohledu třetí osoby s RPG prvky" konecne, a vdaka mr.Smutny *4*
    • jojo, taky jsem to zaznamenal ;] svetlo na konci tunelu
  • tonnymontana
    tak na tuhle hru se docela tesim, radsi nic neocekavam at neni zklamani ale po diablu 3 bych si velice rad zahral neco podobneho blize k diablu2. do bety jsem nesel, tesim se az na finalni produkt a jak tak koukam urcite jsem udelal dobre ze jsem pockal:)

jeste doplnim ze ten strom dovednosti je opravdu brutalni co jsem videl:) snad poskytne velkou svobodu, za to bych byl hodne rad
    • Mno tam zalezi jaky styl hrajes radeji. Z vlastni zkusenosti totiz vubec nevadi pokud hrajes BETU nebo cekas na konecnou hru, mysleno primo u PoE. Je totiz rozdil, zda hrajes softcore nebo hardcore, pripadne dalsi typy, ktere tam pridali (tyhle dve jsou zakladni rozliseni).

Hardcore, jak je znamo, pokud umres prijdes o postavu a o tom to je, postavit takovy build, aby jsi prezil a nechcipnul. Pokud neznas jednotliva monstra, tak snadno chcipnes. Smeruje to pak k tomu, ze muzes hrat jen urcite pasivni skilly, jedes treba hlavne na zivoty, odolnosti atd.
      - tedy u HC je potreba pocitat s tim, ze opravdu hodne a casto budes chcipat, ale ma to vyhody v tom, ze stale existuje dobry smenny obchod (poptavka/nabidka)

Softcore, pokud si zalozis postavu v softcore a nebo ti chcipne v HC, tak postava ti muze stale umirat, ale nic tim neztratis. Obchod tim urcitym zpusobem trpi a neni z toho ten spravny zazitek.

Takze chces hrat za softcore, tak si klidne pockej, ale pokud chces hrat HC, tak nevidim duvod proc do toho nejit rovnou,... chcipat budes at se ti to libi nebo ne :)

PS: hrali jsme to s kamosema tak 2 mesice urcite - postava u HC (66 ranger), 60+ je potreba uz jen grindovat a lovit mapy, vis uz neni zadny obsah z hlediska aktu a obtiznosti aktu
      • tonnymontana
        veko: diky za nazor, ono je taky mozne ze se diablo3 hodne od spusteni zmenilo, hral jsem ho tesne po tom co slavne ERROR zkoncily a nahral jsem asi 20+-hodin kdy jsem dojel pribeh a rozehral na dalsi obtiznost, ktera byla stejne lehka jako ta predtim, pri predstave ze tohle budu muset projit jeste xkrat abych zacal hrat inferno se mi to vubec nechtelo. loot byl tragickej v podstate ti padal item za itemem ktere jsi nepotreboval. navic inferno v dobe vydani byla vyzva v podobe instant killu coz me jako tezsi obtiznost neprislo. planuju d3 zkusit s new datadiskem kde uz bude zrusena aukce + snad se potom dockame i nejakeho smysluplneho pvp. grafika jako takova mi moc nevadila, neprisla mi detska jako ostatnim lidem (mam rad grafiku i ve WoW. stylizovane hry maji neco do sebe i kdyz vim ze kazdemu to nesedne) ale chybel tam prvek strachu a vubec pocity ktere ma clovek v D2 tam absolutne nejsou. nemyslim si ze je to jen otazka nejakeho grafickeho filtru. koreny tenhle problem bude mit uz v samotnem konceptu. ale i to bych snad trosku prezil. vaz u me d3 zlomily ty skilly.. kazdy ma v podstate to same a nemas moznost udelat jakoukoliv chybu. co se tyce budovani postavy je to strasnej "korydor" ale jak rikam pri vydani noveho patche + zruseni aukceni kde urcite upravej loot, to jeste jednou zkusim. osobne by mi nevadilo ze hra bude hratelna (pro me) az po takove dobe. hlavne ze bude:)

jump: jo to citime asi stejne:) mam chut na neco sloziteho kde vylevlovana postava s dobrym stromem nebude zalezitost na jedno posezeni. To co jsi napsal me jeste vice nalakalo:) a jak tady bylo receno malo kdo dohral d2 do konce na nejtezsi obtiznost. sam pamatuju jak jsem ze zacatku mel najednou problemy v tezsich lokacich a radsi sem si rozjel novou postavu. paradoxni je ze mi ten cas vubec neprisel promrhany. hra me bavila a porad bavi. urcite je tam mala mira nostalgie ale to beru jako +. mladsi hraci budou mit slzy u novejsich her az jim bude 30 stejne tak jako nase generace vzpomina na pomale modemy, ultimu popripade prvni online hry:)
        • PoE by byl celkem fajn nebyt out of sync, pro ty co nevedi co to je, tak to znamena ze vidíte vasi postavu nekde kde ve skutecnosti není, a u postav na blizko to je fatalni.Obvzlast na nejvyšší obtiznost. Vymenny obchod za orby je podle me zajimavej ale strasne zdrzuje.
          Dále nepotesi death penalty, který za určitých okolnosti a ve spojeni s out of sync muze způsobit frustraci první kategorie. Jako mají tam dost dobrych napadu, hral jsme to celkem dlouho ale myslim ze Diablo 3 je lepsi, když uz chcete něco s online svetem.
          PS: v diablu 3 pouziva hodne lidi stejne skilly protože se opici jeden po druhem a jsou lini vymyslet něco vlastního, každý pouziva ten nejsnazsi build, není to chyba hry ale lidi. Jde to hrat s mnoha kombinacemi skillu.
          • tonnymontana
            ona to je chyba hry. je to jako by si rekl ze kazdy pouziva dobrou sekeru protze jsou lini hrat se zbrani kterou dostanou na 2lvl a je trikrat horsi. to by nebylo logicke a spise masochisticke. pokud mas skill ktery je nejlepsi tak si ho logicky zvolis, prece nebudes pouzivat zakladni skill protoze by jsi mel pocit vyjmecnosti. pokud ti hra neposkytne moznosti na ruzne cesty kde na konci jsou vybalancovane dobre schopnosti tak je to chyba hry.
            • tonnymontana
              veko a spol: hadat se svama nebudu uprimne je docela mozne ze hra v teto dobe opravdu umoznuje skilly pozmenit ale pri vydani se hralo fakt s jednim buildem to musite uznat:) pokud je to ted jak rikate je to jen dobre a dalsi duvod zkusit d3 púo vypusteni datadisku a zruseni aukce.
            • to neni o skillech ale o itemech...podle toho jake mas veci (a vlastnosti na nich) stavis build a vybiras skilly. Pak je logicke, ze uplne top chary, ktere maji top itemy maji i velmi podobne, nebo stejne buildy.

Pokud by blizzard upravil itemy a dal tam rozmanitejsi top veci s jinymi vlastnostmi tak by vznikaly i jine buildy skillu

kazdopadne cestou k top vybave clovek muze projit vetsi mnozstvi buildu a s patchem se to nejspis jeste rozsiri
            • Veskoslav
              Já třeba v Diablu 3 nemám ani jednu schopnost, co je jako poslední. Mám kombinaci. Dokonce u jedné mám hozenou pasivku, co se otevírala na 25:) Ono to je fakt o tom, že lidé jsou líní si sestavit svůj strom. Jde to vidět, když vidíš mága, co má 265k dps a další mág s jiným, si to podle něj předělá. Přitom třeba má spoustu předmětů na critical a nové schopnosti to nevyužijí.
            • No není to chyba hry, jde krasne hrat i s kombinaci skillu která se znacne odlisuje od toho co ma každý. lidi to hrajou s ruznejma skillama, ono to ze v D3 každý ma stejny skilly je takova fama která se vzala buhvi kde. Ja hral třeba s x ruznejma barbarama v parte a malokdy se stalo ze by měli stejne skilly. Lidi cumej na youtube jak tam nejaky ,,D3 hvezdy,, hrajou a pak si myslej ze to jinak nejde..JDE!
    • jakozto fanousek D2 a castecne zklamany z D3 muzu PoE vrele doporucit ... je to lepsi nastupce diabla 2 nez samotne diablo 3 ... moznostma, temnou atmosferou a celkovym pocitem ze hry ... hraju uz to rok a porad je duvod se vracet, jako kdysi k D2 ... u D3 tu potrebu se vracet bohuzel nemam ...
      • Hele, jako fanoušekDII jsem byl z D3 hrozně zklamán, ale PoE?????
        Právě ten pocit ze hry je hroznej. Běhám tam po světě, kterej vypadá jak z plastelíny, koukám se na příšerný animace pohybů a soubojů a itemy tam jsou stejně na prd jak v D3.
      • Veskoslav
        To já to mám spíše opačně PoE byl ze začátku skvělý, ale čím víc jsem to hrál a postupoval, tím to bylo nudnější. Bombastický strom schopností je v konečném důsledku úplně o ničem, systém nakupování za orby je naprosto katastrofální, kdy mám 1/3 inventáře věčně plnou různých orbů. Ze začátku se mi strašně líbila možnost měnit libovolně schopnosti, tudíž u "barbara" jsem měl ohnivý dešť, mrazicí vlnu atd. Ale časem jsem musel kvůli tomu uzpůsobovat brnění a to byl kámen úrazu. Atmosféra je skvělá, ale jakmile Tě zaženou do kouta, kde se kamera nedostane, tak je to ještě větší problém. Dále sterilní prostředí, kdy procházet X map s "obilím" kolem cesty je také nudné. Jako zdarma je to dobrá hra, ale po dohrání nevidím důvod se tam vrátit. Už z toho důvodu, že stejně pořád vypadám jak nějaká "socka", co všechno brnění našlo na skládce odpadu.
        • co všechno brnění našlo na skládce odpadu *1* hochu, to se ti povedlo...Faktem je, ze PoE je vizualne celkem slaby.
        • Absence herní měny je skutečně nevhodný vtip, ale orby můžeš mít v truhle. Místa je tam habaděj. Při nakupování eq je nemusíš mít v inventáři. *3*
        • Oproti diablu 3 je tam velka variabilita gearu a talentu.
          V diablu 3 kazdy nosi stejny gear a vypada to blbe kdyz mag pouziva 1sekyrku nebo samurajskou helmu.
          Lepsi obchodovani s orby nez s miliardami goldu, v diablu 3 je priserna MEgaHyperUltraInflace - vic nevim , jak byhc ji nazval, je ohromna .
          Prave diablo 3 ma vyjit az na konci jara 2014 , tohle co vyslo je jen beta verze .
          Spis by diablo 3 melo byt free a POE placene.
          • Veskoslav
            No já nevím, co je variabilního na tom,když pak potkáš Maraunder, Witch a Templar a všichni máte stejné orby na schopnosti. A PoE sice nemáme stejné hadry, ale všichni vypadají tak do levelu 30 jako největší socky, co si zbroj udělali z odpadků. O inflaci nevím. A kdyby jsi měl miliardu goldů, tak máš jeden z nejlepších gearů, co se dá pořídit. A nevím, co je jako výhoda s obchodováním s orby, když se pořád musíš jak pitomec vracet do města, protože nemáš pak místo v inventáři. Fakt je skvělé, když máš 8 druhů orbů+portal do města+identifikační svitek. A kdyby bylo PoE placené jako Diablo, tak to hraje tak 1/3 lidí.
            • Za miliardu goldu nekoupis Mempo s critem , to se presunulo do RMAH a na obchody 3.stran.
              Nemusis potkat v POE hrace se stejnymi schopnostmi , tam je daleko vice moznosti ruznych buildu jak v diablu 3 , kde existuje 1-2 buildy na classu.Ono se v diablu 3 ani neda menit skilly,
              kdyz zmenis spadnou ti stacky valoru.
        • tonnymontana
          vesko: a kdyz to porovnas treba s diablem3 tak te bavilo co vic? pokud teda diablo3 koupils. V diablu bylo sice docela hezke prostredi (napriklad hrbitov) ale nebyla to rubacka ala diablo2. po dohrani jsem si musel zahrat d2 aby ze me spadla ta pachut lehkosti a skoro vysmechu znacce diablo
          • Tak D3 verze 1.0 se nemuze rovnat dnesnimu D3 1.08. Jesi to nekdo hral po vydani a pak uz vubec, tak vlastne moc nevi. Nemyslim tebe ted.
            • pro startu jsem diablo 3 hral fakt hodne, ale po case farmeni na top obtiznost me to omrzelo ... ted jsem ho zkusil nainstalovat a zadnou extra zmenu jsem nepocitil ... paragon level nepovazuju za motivaci ... ale i tak nelituju a verim, ze s datadiskem a par patchema bude diablo 3 taky dobre a tesim se na datadisk, ale urcite to neni stylem a pojetim hry pravy nastupce dvojky ... trosku se to odklonilo ... coz par milovniku dvojky nastve, ale zase verim, ze mladsim hracum se to asi libi mnohem vic ...
              starsim milovnikum D2 ale myslim vetsinou vice sedne PoE ...
          • Veskoslav
            Mě teď Diablo 3 baví, ze začátku nic moc no. Ale ono je to taky tím, že už mám docela slušný eqip a když je čas, tak chodíme s kamarády. To je možná to rozhodující. Protože PoE je ohledně skupin fakt tragédie. Obzvlášť když chytneš fakt pitomce. Další kámen úrazu je ten, že se nadávalo na vzácné předměty v Diablo 3, ale PoE na tom není o nic lépe. Bohužel. Jako doporučuji rozhodně vyzkoušet a udělat si obrázek sám. Mě v PoE nadchlo spousta věcí, ale spousta věcí mě fakt naštvala. Nakonec jsem nejvíc nenáviděl právě ten strom schopností, protože v důsledku jsem tam vlastně defacto pořád to samé a člověk pak nemůže zpětně měnit ty schopnosti, tudíž musí zase odzbova, když zjistí, že to nepasuje na jeho postavu. A nejhorší je prostě absence klasické měny, která je nahrazena tzv. orby. To mi přijde jako největší kámen úrazu.
            • V PoE se mi líbí, že se můžu těšít na každý nový level, protože za něj dostanu skill bod a můžu si ho investovat kam chci a jet skill tree jak chci. Problém je, že si ho na začátku musíš nastudovat, něco si přečíst a přemýšlet nad svou postavou. V D3 nedostaneš za level nic, jen se odemknou nějaké skilly a stejně všichni nakonec používají ty samý. Lehce se tady stane, že prostě se svoji postavnou nejsi schopný jet dál a umíráš, protože je špatně vymyšlená.
              Musíš nejdřív najít nějaký equip a rozjet svojiu postavu správně. Kdo z vás dohrál D2 na hell s první postavou? Navíc systém skill gemů a support gemů je super. A orbová ekonomika je vymyšlená dobře. Musíš ty orby používat, zkoušet je na bílé itemy, experimentovat a potom se to vyplatí.
              Hraní v partě s kámošem je ok. Ale jako sólo hráč jsem v PoE spokojenej na 100%, což jsem o sólo D3 říct nemohl.
      • tonnymontana
        diky za doporuceni. Ja si diablo3 samozdrejme poridil, projel jsem ho a mel pocit vyhozenych penez. opravdu velke zklamani.. stejne jako ty jsem fanda D2 ktera me i dneska zaujme svoji atmosferou a hratelnosti. na PoE se hodne tesim, uz vice lidi co bylo z diabla3 zklamano (zadni hejteri ale spise lide co tomu davali i 3 sance) a ty mi to jen potvrzujes:) jestli se muzu zeptat je ten strom opravdu tak variabilni? myslim tim jestli te nenuti jit jednou ze 2 cest protoze to ostatni jsou jen blbosti. pises ze uz to hrajes rok tak urcite budes vedet:) diky
        • strom je extremne variabilni, v podstate jakoukoliv postavu muzes je stylem, kterym si vymyslis ... klidne lucistnici jako melee, templare jako castera atd ... vazne hromada moznosti ... ale je pravda, ze kdyz ten strom clovek vidi poprve, tak ho to spis vydesi, jestli to neni prehnany ... ale kdyz se do toho dostanes, zjistis, ze je to vymyslene skvele ...
  • pridali tam aspon nove akty ? ak ne nema to vyznam ani znova instalovat
    • To je to, co zminuji v clanku, po teto postave se chteji zacit venovat novemu obsahu, takze dalsi akty nemaji.. :)
  • Nazdárek lidičky :-)
    Path of exile, je dle mého nazáro poměrně kvalitně provedená Diablovka, sice nemáme přímo klasické aktivní skily k odemikární, ale za to máte kameny, které vkládáte do předmětů. Pro mě je to prakticky totéž jako odemikání skilů v Diablu III. Sice je musíte používat, aby jste zvíšili jejich level, což odpovídá přírozenému vývoji skilu, taky když s ničím začínáte, začínáte od píky směrem k mistorovi. K tomu se taky vůbec nemusíte dostat.
    Jediný co mě na hře dosti výrazně vadí je špatně provedený systém hardcore postav, tedy už jenom oživení do defalního módu hry, mi příjde dosti bizardní. Nelobte se na mě, ale prostě tohle moc nesnáším. A ť to tam udělájí Hardcore charakter pěkně na ostro, když už smrt tak trvale a napořád. Poté začít hru hezky od začátku a naučíte se to poměrně pefertně hrát!
    S pozdravem! *13*
    • Diablo 3 hardcore bez aukce WTF *7*
  • Je to nuda, hral jsem to. NEXT
    • Ja to porad jeste hraju. Venuju tomu tak 30minut kazdy mesic. Nevypada to spatne, ty runy se mi taky celkem libi, ale nezabavi to. Po trech mesicich lvl 22. Bohuzel tohle nebude nadcasova klasika.
  • Patch ?:D
    • treba tak autor clanku vyjadril svuj nazor na to, jak je hra kompletni a bez bugu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit