Přejít na výpis diskuzí
Diablovka Path of Exile vychází za dva týdny s extra postavou
7.10.2013 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Jestli tam neni stale poreseno nejake nahodne generovani map/monster, jako tomu bylo v D1/2, tak uz se k tomu vracet nebudu, jelikoz mne uz opravdu nebavi hrat dokola to same.
-
-
Náhodně generovaný mapy a potvory tam byly přece od začátku...nebo aspoň už od closed bety bůh ví jak dlouho zpět.
-
-
Tak to jsme asi hrali kazdej jinou hru, protoze ja si pod pojmem generovani nepredstavuju otoceni mapy o 90 stupnu a vymeny abilit u par random bossu.
-
-
-
:D Patch ... Smutný je mimo. A 3tí osoba nevím teda, spíš nadhled. 3tí osoba si předtavuju něco jiného..
-
Potom, co se Diablo staro parodií sama sebe a ostatní clickfest hry jsou lepší, přestal bych slovo "diablovka" vůbec používat, je to výsměch...
-
Toto a Grim Dawn, moje clickfest chute budu uspokojene. Juhuuu :)
-
kdyby to vyslo tak pred 10 lety hra ok jinak bez komentare *6*
-
Je to takový vylepšený diablo II. Na trojku to samořzejmě nemá, dělali to na koleni šmudlov z NZ, ale zadarmo to jde hrát. I tomu primitivovi Drdů se to líbilo.
-
-
Vylepšený DII?
Vždyť ta hra je mnohem horší než prastarý DiabloII, tak o jakýmpak vylepšení to mluvíš? -
-
Diablo 2:LoD je nejlepsi uz navzdy!
-
-
Myslim, ze se PoE a D3 neda srovnavat, jelikoz se jedna uplne o jiny herni system v provedeni akcni RPG. Ale D2 uz blizko je celkem dost. Z meho pohledu je totiz D3 skok uplne jinym smerem, nez bych sam chtel.
Neznamena to ale, ze bych jakoukoliv ze zminenych her nejak nesnasel a kritizoval :)
-
-
D3 se od vydani 15.5.2012 zmenilo k lepsimu jak PRASE! *12* To jen tak na okraj pro ty, kteri hrali D3 1.0 a na zaklade toho kritizujou.
-
-
- protože máš pravdu muhahaha
-
-
co jsem koukal videa tak je tam divny fyzikalni model nebo animace, kdyz mlatite mečem jako byste mlatili do vzduchu. v d3 ty udery vic "citite". dost zasadni vec kdyz vezmeme v potaz že je to hlavni herni napln
-
Dlouho jsem PoE nehrál. Chcí se zeptat jestli stále platí, že když vás sejmou, všechny monstra se resetují - a teď nemyslím po vypnutí a zapunutí do nové hry. Tohle jediné mi dost vadilo. Nevím, jestli to bylo pouze v betě. Děkuji za odpověď.
-
-
Po smrti se neresetuji, kazda mapa se ale vyresetuje sama po jejim opusteni za 10min, tusim.
-
-
Díky. Asi se k tomu vrátím. Ale momentálně je to zase Diablo II, které ukrajuje čas.
-
-
Monstra se respawnovali az po reloadu cele lokace, jelikoz kazdy hrac mel vlastni lokaci, takze kdyz te zabily, tak jsi mohl vesele pokracovat dal
-