Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli tam neni stale poreseno nejake nahodne generovani map/monster, jako tomu bylo v D1/2, tak uz se k tomu vracet nebudu, jelikoz mne uz opravdu nebavi hrat dokola to same.
    • USER47
      Náhodně generovaný mapy a potvory tam byly přece od začátku...nebo aspoň už od closed bety bůh ví jak dlouho zpět.
      • Tak to jsme asi hrali kazdej jinou hru, protoze ja si pod pojmem generovani nepredstavuju otoceni mapy o 90 stupnu a vymeny abilit u par random bossu.
  • :D Patch ... Smutný je mimo. A 3tí osoba nevím teda, spíš nadhled. 3tí osoba si předtavuju něco jiného..
  • Potom, co se Diablo staro parodií sama sebe a ostatní clickfest hry jsou lepší, přestal bych slovo "diablovka" vůbec používat, je to výsměch...
  • Toto a Grim Dawn, moje clickfest chute budu uspokojene. Juhuuu :)
  • kdyby to vyslo tak pred 10 lety hra ok jinak bez komentare *6*
  • Je to takový vylepšený diablo II. Na trojku to samořzejmě nemá, dělali to na koleni šmudlov z NZ, ale zadarmo to jde hrát. I tomu primitivovi Drdů se to líbilo.
    • Vylepšený DII?
      Vždyť ta hra je mnohem horší než prastarý DiabloII, tak o jakýmpak vylepšení to mluvíš?
      • Diablo 2:LoD je nejlepsi uz navzdy!
    • Myslim, ze se PoE a D3 neda srovnavat, jelikoz se jedna uplne o jiny herni system v provedeni akcni RPG. Ale D2 uz blizko je celkem dost. Z meho pohledu je totiz D3 skok uplne jinym smerem, nez bych sam chtel.
      Neznamena to ale, ze bych jakoukoliv ze zminenych her nejak nesnasel a kritizoval :)
  • D3 se od vydani 15.5.2012 zmenilo k lepsimu jak PRASE! *12* To jen tak na okraj pro ty, kteri hrali D3 1.0 a na zaklade toho kritizujou.
    • - protože máš pravdu muhahaha
  • co jsem koukal videa tak je tam divny fyzikalni model nebo animace, kdyz mlatite mečem jako byste mlatili do vzduchu. v d3 ty udery vic "citite". dost zasadni vec kdyz vezmeme v potaz že je to hlavni herni napln
  • Dlouho jsem PoE nehrál. Chcí se zeptat jestli stále platí, že když vás sejmou, všechny monstra se resetují - a teď nemyslím po vypnutí a zapunutí do nové hry. Tohle jediné mi dost vadilo. Nevím, jestli to bylo pouze v betě. Děkuji za odpověď.
    • mdkGT
      Po smrti se neresetuji, kazda mapa se ale vyresetuje sama po jejim opusteni za 10min, tusim.
      • Díky. Asi se k tomu vrátím. Ale momentálně je to zase Diablo II, které ukrajuje čas.
    • XorxoxTalarius
      Monstra se respawnovali az po reloadu cele lokace, jelikoz kazdy hrac mel vlastni lokaci, takze kdyz te zabily, tak jsi mohl vesele pokracovat dal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit