Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak samozrejme pokud jsi byl zvykly na masakr z Diabla2 kde umirali mobove po stovkach v plamenech a dungeony byly polite krvi, tak pro tebe musel byt S2 sok. Ja mam doted komplex z toho co udelali s fireballem a meteorem, ale jinac je ta hra naprosto uzasna, sveho casu takrka MMORPG :)) Grafika dokonala, detaily propracovane do nejmensiho, hratelnost vyborna. Kez by v tom trojka umela navazat.
  • Uplny souhlas! Jen me mrzi ze nedavno uzavreli server coz znamenalo konec multiplayeru.
  • Ja si to koupim uz jen z povinnosti, jelikoz jsem hral hodne jednicku a dvojku. Doufam ze to nebude uplna kopie D3. Ze se treti dil da uplne zkazit, potvrdil treba Dungeon Siege. Tak doufeme ze tomu tady tak nebude.
  • Sacred mě bavil. Odehrál jsem jedničku i dvojku a open world s questy..prostě ta hra neměla desingově (né herně, tam těch bugů bylo požehnaně) chybu. A teď přichází Sacred 3, který nebude open-worldový, vypadá graficky jak hra z roku 2006 a úplně přejde do jiných kolejí. Chudáci z Ascaronu, kdyby jen věděli, co se z jejich díla po letech vyklube.. sice, nikdo nemůže tvrdit, že by tato hra nemohla být zábavná i přes změnu žánru, ale pro mne už to nikdy nebude on..Sacred byl o volnosti a né stupidním uzavření v nějakých dungeonech.. *9*
  • Jestli to bude takový kotel nudy jako dvojka, tak potěš pán buh *7* Bylo by fajn vrátit hru na úroveň jedničky v hratelnosti. Udělat lepší grafiku,vychytat bugy a přidat pár nových věcí. Ale moc tomu nevěřím spíš tu budeme mít další propadák. *1*
  • Plně souhlasím, S2 je moje nej hra svého druhu. Hraju ji od vydání s přestávkami doteď.
  • No nevim nevim... vypadá to hodně prapodivně. A v konkurenci PoE, D3, atd... se to asi moc nuchytí. Ale může překvapit i když o tom sylně pochybuji . *7*
  • tak samozrejme to kazdymu nesedne. A to jak to vypada, nevim, me to prijde ok, je to uz starsi hra ale se zapnutyma physx efektama (taky zajimavost, S2 byla jedna z prvních her která tyhle efekty podporovala a bylo to skutecne videt:) a na maximalni nastaveni mi to prijde celkem v pohode. Samo je to krapet nemecky kycovite a mozna prilis barevne, ale oskliva hra bych tomu rozhodne nerikal.
  • Dark stone pamatuju *1* HUsta 3D vec.
  • axell1990
    Pamatuju že po vydání dokonce nešel ani jeden z questů hlavní dějové linie *4* ta proklatá flaška na vodu v poušti prostě nešla sebrat *16*
  • axell1990
    no já ti nevim koupil jsem si ho nedavno a dočkal jsem se docela kulturního šoku. Celý to funguje a vypadá jak o 5 let starší hra než to je.
  • Tak oznacit to jako lepsi zazitek nez diablo smrdi flamewarem, ale jinak DS je proste dungeon siege. Darkstone je darkstone a jeho ikona se menovala darkstone, dungeon siege je dungeon siege a jeho zastupce se vzdycky menovals DS. Cemu na tom nerozumis?
  • No vynášet tady sacred 2 do nebe nevim nevim. Hra může na projití zabrat klidně 10000 hodin, ale když v první čtvrtce mapy zabíjim jeden druh kostlivce a v druhý čtvrtce nějaký poletuchy (jenom sem plácnul, pamatuju si, že to bylo dost jednolitý), je to dost zbytečně strávenej čas.
  • maros.goc
    Vyzerá to hrozne
  • tonnymontana
    skoda te grafiky uprimne jsem na to koukal sice v malem okne ale prijde mi to jako strasna kopirka d3 (myslim vizual) efekty, beh pres most, jako bych hral d3 dokonce v podobnem prostredi. Takhle nemam duvod hru ani kupovat, pokud budu chtit d3 tak si koupim d3 a kdyz neco temnejsiho tak sahnu po PoE. skoda asi sazka na jistotu kdyz se d3 prodalo tolik kusu.
  • Sacred 2 je vyborna hra, s datadiskem Ice and Blood a z komunitnim patchem. Datadisk umoznil nastavit kameru dle libosti a komunitni patch opravil většinu bugu. Mimochodem Sacred 2 je jedno z největších single open world rpg vůbec (60 km2), obsahuje kolem 600 ukolu a několik desitek pribehovych linii.Maximalni level postavy je 200. A kupříkladu projit mapu na 100% zabere stovky hodin, Hra která je naprosto nedocenena, a obvzlast v dnesni době kdy se zdebilnuje a delaji se hry které mají 4-8 hodin pusobi jako maly zazrak.
    Doporucuju zakoupit na steamu Gold verzi, pridat komunitni patch a zkusit :)
    PS: Sacred 3 bude asi prusvih, tusim něco ve stylu Dungeon Siege 3..ale uvidime
  • jaké "DéeSko" ? Dark Stone ? :D ... ten také nebyl špatněj ... na to že to byla víceméně první 3D diablovka, ale myslím že pisatel výše mluvil o Diablu :). Jinak k probíhající debatě, mne Sacred 2 tak špatné nepřišlo, ale je pravda že se poměrně rychle ohrálo. Rozhodně bych ho neoznačil jako lepší zážitek než Diablo 1 a 2 :).
  • jednička byla dobrá, sice trochu nevyvážena (upír totálně ownoval všechno) a zabugovaná (tak 20% questů nešlo nikdy dohrát) ale byly tam dobrý nápady, jízda na koni, vyrábění vlastních komb, náhodně generovaný questy.. dvojka už byla bohužel o dost horší
  • Sacred nebyl spatnej, ale zhruba po pulce to zacalo upadat do tezkyho stereotypu. Oba dily.
  • Po tom průseru s 2 dílem nevím nevím, těžká a trnitá bude cesta zpět do přízně fanoušků ... Já osobně 3 dílu také nevěřím že se povede a překoná svého prvního předchůdce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit