Přejít na výpis diskuzí
DICE reaguje na protest: zbraně z DLC Battlefield 3 nerozhodí
14.6.2011 | Petr Poláček
44 příspěvků
-
Já už jsem stejně dávno předobjednal ani nemuselo být žádný dlc v ceně to beru jako příjemný bonus a dlcčka byli už v battlefield 2 kde se jim akorát jinak říkalo a že nedostaneme nic zadarmo ? V BC2 jsme taky dostali 4 mapy zadarmo a dlcčko byl skvělý vietnam který za tu cenu opravdu stál.
-
Dal bych do držky tomu kdo vymyslel stupidní DLC vyjde hra a hned první den do toho sou přídavky za další prachy??? tak kde to sme ?
-
-
A kdes přišel na to že to bude první den ? Bude to trvat dost dlouho než bude přídavek hotový . Ti co si hru předplatí budou mít přídavek zdarma až bude hotov. Nečteš nevíš. *8*
-
-
Já čtu celkem dobře :)) (pro majoritu současných her je na 1 den prodeje hned připraveno DLC, za které musí platit nebo si hru předobjednat). Obrazně řečeno to tak je a myslim že zrovna se serii Battlefield jsou natom s prodejema dobře tak nevim proč to chtěj takhle kazit lidem co si to koupí normálně v obchodě a ještě pak musej připlatit. Když pak vyjde něco jak BC2 VIetnam tak okey, ale takhle je to šmelo *7*
-
-
Na první den prodeje je připraven jen balíček Physical Warfare Pack . Který tě nemá jakkoliv zvýhodňovat. Datum ani cena vydání balíčku Back to Karkand není stanovena . Ono měl autor článku specifikovat co bude hned a co ne ! . A pro mně nemá cenu porovnávat balíček pár zbraní s předělávkou map BF2.
-
-
-
-
Ty DLC mi pěkně lezou krkem, když jsem si teď nainstaloval první F.E.A.R a stáhnul patch 1.8, nestačil jsem se divit co všechno obsahuje. Namátkou 5 nových mapy do multiplayeru, dva nové multiplayer mody. Za to by se dnes tvrdě platilo.
-
-
Tohle me taky pekne stve, driv to bylo zdara... ale hold distributori jsou nenazrani, viz CoD kde map mack stoji kolem 400.... nebo stal, taky me tohle toci :(, ale stim nic nenadelame
-
-
No musi se to brát jako datadisk. Když Vydali pro BF2 Special forces pak euro force a Armored fury taky si je lidi museli kupovat. Ted je to formou map packu aspoň nemusíme běhat po obchodech a shánět CD :)
-
-
Jasny, stim to bylo neco jinyho.. Ale mapy do klasickyho Bfka davala volne na stahnuti mapy viz. Highway tampa... Jinak me tocilo pred rokem BC2 kde jsem si nemohl s kamaradama zahrat par map protoze jsem nemel VIP !
-
-
Nemůžeš srovnávat Tampu zdarma pro starou hru s balíkem předělaných map pro novou hru. Tampa vyšla zdarma 3 roky po vydání hry jako bonus pro komunitu hráčů kteří po letech hru hráli a nakonec vydali patch který obsahoval všechny datadisky .
-
WTF?? VIP má uplně káždý... na pC je káždý vip a na konzolích to bylo s normlaní edící btw: VIP je zdarma pro všechny, kdo si zakoupí novou kopii Battlefield: Bad Company™ 2!
-
-
jo ale kolik za ten vip bylo map.. a to není případ batttlefieldu Vietnam bych považoval za datadisk byl opravdu skvělý a neznám podobně kavlití dlc jako je tohle.Back to karkand bude uřčite také skvělý věřím v dlc od Dice .Vím co chceš říct mám tf2 a updaty sou skvelý , ale nepusobí mi to jako např vietnam ale vavle to z dlc umí.
-
No tak to by me teda zajimalo, ja sem VIP nedostal. musel jsem dokoupit na storu! Ale hlavne jde o princip, ze driv pridavky viz mapy, zbrane, skiny byly driv zdarma.. A tedkon za 5 map si zaplati 200 a vis. JEto smutny co vsechno distributor chce vyzdimat.
-
-
Ale to je snad problém serveru a ne Dice nebo EA.
-
-
-
-
-
Nevím co komu na speciální edici vadí . Skalní fanoušci už dávno mají předobjednáno. Po letech čekání si třetí díl nenechají ujít a mně osobně je jedno jestli k tomu dostanu něco zdarma nebo ne. Předělávky map bych si stejně pořídil jako vzpomínku na BF2
-
-
Presne tak, ja urcite predobednavku rusit nebudu a proc taky. Kdo chce B3 LE tak uz ji ma davno predobednanou a kdo ji nechce, jeho smula.
-
-
Navíc po těch letech s BF2 chci trojku hrát co nejdřív a ne čekat dalších pár měsíců než přidají do základní hry další 4 mapy , které ještě nejsou hotové , protože se někomu nelíbí že si hru musí předobjednat. Pokud sem fanoušek série , hru předobjednám a nebudu čekat na recenze a hodnocení = dostanu věrnostní bonus ! Je na tom něco špatného ? *7*
-
-
-
len sa snazia uhasit poziar. ak ludia nepolavia, imo zrusia cele PWP. a tak by to malo byt. retardovany marketing EA by mali postavit k muru a postrielat.