Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slabota nemaju plavajuce inteligentne rybicky... :D CoD im to natrel :D
  • residentevilfans
    Fox engine ! (GDC 2013) *5*
  • Ale jo. Vypadá levolučně ten Flostbit3. Teď ještě nějakou levoluční hlu!
  • Whoossain
    Po grafický stránce se mi líbí frostbite v současnosti asi nejvíc. Už v BF3 nabízí po obrazový stránce hodně pěknej zážitek. Přesto považuju za klíčový to, jak se vývojářům podaří skloubit povedenou grafickou stránku se stránkou herní. A to především v oblasti MP. Jestli se mi zase bude stávat, že když se dostanu pod palbu, tak přesto, že třeba zalehnu za evidentně neprůstřelnou překážku, tak budu dostávat zásahy od nepřítele ještě dobrou vteřinu a zpravidla to skončí mojí smrtí bez ohledu na to, jak rychle jsem na nepřátelskou palbu reagoval, tak fakt už mrsknu ten počítač z okna. Taky by neškodilo ohlídat si, aby se voják nezasekával o překážky, který jinde bez problému překoná bez nutnosti výskoku atd. Ale snad se poučili z výčitek a připomínek hráčů předchozího dílu...
  • Celkový humbuk kolem Battlefield 4 nechápu, přiznávám hra je to vizuelně skvělá, multiplayer určitě bude též ale proč s toho mám pocit, že de jen o další težení našich peněženek. Za mě si myslím, že by ještě dobré 3-4 roky v pohodě postačil BF 3.
    • Niekomu staci jazdit na skode 5-6 rokov a niekto rad jazdu kazdy druhy rok na novom....
  • hmm to je v háji, že tohle asi už nerozjedu :D
  • zrovna ta tvar na obrazku pusobi strasne neprirozene a oni se tim jeste chlubí *7* *1*
    • tipni z gameplaye jakekoliv jine hry obrazek, ktery vypada prirozeneji *6*
      • jindra.veliky
        http://chaoticsignal.com/image/screenshots/crysis%203/crysis3.exe_2013-04-23-18-42-12-789.jpg

nebo jeste

http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2013/05/dog-580x291.png
        • Jiste, pokud Crysis 3 na mainstreamove herni sestave vyhulis na nejvyssi detaily, tak muzes pri 15 fps sledovat pekne tvaricky. :D
      • možná z gameplaye Photoshopu
  • ta reklama na Battlefield 4 před tím je záludná, chvili jsem si myslel že už je to ta ukázka *1*

jinak pěkné, z toho xichtu sice pořád čiší uncanny valley, ale už se to aspoň začíná blížit fotorealistické grafice, tak 10-15 let a bude to vypadat jak film
  • Veskoslav
    No osobně se stejně těším na novou generaci Unreal enginu, který byl prezentovaný na E3. Více fandím i enginu od polského studia CD Project RED a CryEngine 3 mi přijde realističtější. na druhou stranu je dobře, že EA potažmo DICE pracuje na propracovaném enginu, narozdíl od konkurenčního Activisionu, který s enginem zamrzl v roce 2008:)
    • 2008? to přeháníš, spíš 2005.
  • Třeba ten Unreal engine je podle mě jinde, někdo mu vyčítá pastelovost, barevnost, ale Forsbite je v tomto hodně podobný, záleží samozřejmě na typu hry a vývojářích, ale rozdíl je v tom, že Unreal engine jako celek vypadá líp a hlavně běhá nesrovnatelně líp, že EA ... když si vzpomenu třeba na Dishonored, pecka.. kde kdo si to zahrál i na schopnějším notebooku na max. detaily a vizuál parádní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit