Přejít na výpis diskuzí
DICE se chlubí Frostbite 3 v načančaném videu
25.6.2013 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Komu to vlastne ukazuju ved podla ea priemerne pc nepotiahne ani ich novu fifu.
-
No koukám, že všeobecně cryenginu už se krátí náskok.... Nicméně nechápu jednu jedinou věc bylo E3 to všichni víme. Já si ale nevšimnul za celou dobu, že by nějaká hra běžela na novém Unreal Enginu na, který se fakt těším a kterej je vždy optimalizován s grácií k old PC. Nicméně marné čekám kdy už oficiálně vyjde....(Bodlo by i nove UT teda... *1* )
-
-
Zajímavej postřeh.. Možná se něco ukáže na Gamescomu. Mě ale UE nijak zvlášť nechybí, protože ta plastelínová a divná grafika u všech her, které UE používají, mi nikdy moc nesedla.
-
-
Sorry, ale co je to za blbost? To hlavně Epic dělá v Unrealech a Gearsech takovou divnou lesklou přepálenou grafiku. Vem si Bioshock Infinite, Antichamber, Borderlands nebo Remember Me. Každá hra vypadá úplně jinak a žádná nevypadá, jak ty říkáš, "plastelínová".
-
Grafika u unrealu je presne takova jakou ji chces udelat to ze ji vsichni delali plastikovou je na vyvojarich ten engine dokaze i realistyckou
-
-
-
pekna destrukce objektu, ale stiny jsou strasne cerne, paleta barev je divna a vsechno je nejake leskle, dokonce i obliceje se lesknou....to samozrejme neni vinou enginu, ale vyvojaru, kteri to tak nastavi. V jednu chvili tam jsou videt temer fotorealisticke zabery prirody a hned v zapeti daji nejakou ukazku ze hry, ktera je graficky o generaci z5
-
Není to o enginu, není to o grafice, není to o rozlišení textur... Je, bylo a vždycky to bude o invenci vývojářů, o tom, jestli chtějí vyrobit kravinu, nebo inteligentní a skvěle hratelnou hru.
-
Jako jo pokud pominu tu divnou barevnost (která mi zas až tak nevadí, naopak mám rád když chtějí mít ve hře nějakou svoji vlastní stylizaci), tak se mi to docela líbí...
...ale k čemu to vlastně všechno je, když se zase podíváme do současnosti? V sérii Battlefield jsme teď po sobě měli Bad Company, Bad Company 2, Battlefield 3 a teď zase Battlefield 4 - to už nikoho v kanclu DICE a EA nenapadlo že v této sérii už jde o dokonale vydojené téma?
Btw Proč vlastně všichni pořád chtějí Bad Company 3? Vždyť by to byl zase akorát převlečenej BF3... -
-
Hral jsem single player kampan v Bad Company 2 (+MP) a je vyrazne zajimavejsi a lepsi nez v BF3. V BC2 jsou prvky tajemna (zahadna zbran hromadneho niceni), skupina vojaku co nejsou preferovani a rekneme bojuji s osudem, humorne hlasky a vubec celkove navaznost misi. Celkovy dojem velmi dobry z kampane a to je co rici.
Ted po 2 letech hrani MP BF3 zkousim singleplayer BF3 a kampan me ne a ne oslovit. Nemuzu se ztotoznit z hlavnim hrdinou. Jiste grafika je lepsi ale nemuzu se vzit do pribehu, vadi me neustale preskakovani, chvili jsi vezen ktery zdrhne do metra, chvili jsi vojanda ve stihacce..... pak zase ty, atd....divne. Oproti kampani v BC2 vazne slabsi... -
BC obsahovalo hromadu situačního humoru a hlášek pramenících z toho, že speciální jednotku tvořila parta loserů. A jo, klidně bych si dal třetí díl...
-
kdyz prodaji 10M kopii, tak to pro ne vydojene tema nebude nikdy
-
-
Třeba ten Unreal engine je podle mě jinde, někdo mu vyčítá pastelovost, barevnost, ale Forsbite je v tomto hodně podobný, záleží samozřejmě na typu hry a vývojářích, ale rozdíl je v tom, že Unreal engine jako celek vypadá líp a hlavně běhá nesrovnatelně líp, že EA ... když si vzpomenu třeba na Dishonored, pecka.. kde kdo si to zahrál i na schopnějším notebooku na max. detaily a vizuál parádní.
-
No osobně se stejně těším na novou generaci Unreal enginu, který byl prezentovaný na E3. Více fandím i enginu od polského studia CD Project RED a CryEngine 3 mi přijde realističtější. na druhou stranu je dobře, že EA potažmo DICE pracuje na propracovaném enginu, narozdíl od konkurenčního Activisionu, který s enginem zamrzl v roce 2008:)
-
-
2008? to přeháníš, spíš 2005.
-
-
ta reklama na Battlefield 4 před tím je záludná, chvili jsem si myslel že už je to ta ukázka *1*
jinak pěkné, z toho xichtu sice pořád čiší uncanny valley, ale už se to aspoň začíná blížit fotorealistické grafice, tak 10-15 let a bude to vypadat jak film -
Celkový humbuk kolem Battlefield 4 nechápu, přiznávám hra je to vizuelně skvělá, multiplayer určitě bude též ale proč s toho mám pocit, že de jen o další težení našich peněženek. Za mě si myslím, že by ještě dobré 3-4 roky v pohodě postačil BF 3.
-
-
Niekomu staci jazdit na skode 5-6 rokov a niekto rad jazdu kazdy druhy rok na novom....
-
-
Po grafický stránce se mi líbí frostbite v současnosti asi nejvíc. Už v BF3 nabízí po obrazový stránce hodně pěknej zážitek. Přesto považuju za klíčový to, jak se vývojářům podaří skloubit povedenou grafickou stránku se stránkou herní. A to především v oblasti MP. Jestli se mi zase bude stávat, že když se dostanu pod palbu, tak přesto, že třeba zalehnu za evidentně neprůstřelnou překážku, tak budu dostávat zásahy od nepřítele ještě dobrou vteřinu a zpravidla to skončí mojí smrtí bez ohledu na to, jak rychle jsem na nepřátelskou palbu reagoval, tak fakt už mrsknu ten počítač z okna. Taky by neškodilo ohlídat si, aby se voják nezasekával o překážky, který jinde bez problému překoná bez nutnosti výskoku atd. Ale snad se poučili z výčitek a připomínek hráčů předchozího dílu...