Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já 2ku dohrál nedávno, taky na 42" plazmě a byly to co se atmosféry týče luxusní večery ...
  • Danny28
    Já chci zpátky Issaca! Ve dvojce tak krásně ožil.Stala se z něj skvělá postava.Přece ho teď nepošlou do kopru...
    • Docela mě zajímá jak to Isaac ustojí. Protože co si pamatuju na konci dvojky, tak jsem mu prostřelila ruku šípem a před tím si ještě projel oko velkou stříkačkou při tý operaci, u který se mi zvedal kýbl :D
    • ales.smutny
      Ne, Isaac by ve hře měl být, tohle asi bude jeho coop parťák.
  • Hrála jsem jedničku už dávno, ale ten příběh byl úžasnej. Jedna z nej her, které jsem kdy hrála. Dvojku jsem hrála asi před půlrokem. Nebyla špatná, bavila mě hodně. Nebylo to takové moc chození, ale rovnou a furt se něco dělo. Trojka by byla fajn, kdyby byla někde mezi jedničkou a dvojkou. Ani ne moc lekaček a jen tak chození, ale zase ne furt střílet. Taky by se mi hodně líbilo, kdyby se nacházeli náboje jen někde v určitých místech a obchodech. Trošku to vypadalo blbě, když jsem dupla na mrtvolku a vyskočil mi zásobník
  • Miserius
    Zrovna dohrávam Dead Space 1 a teda kdyz si to pustim na 42 palcove telce večer, ma to lepsi atmosferu nez temer vsechny hry (alespon si v tuhle chvili nevybavuju nic co by me takle vcuclo a napínalo). Jsem zvědav na dvojku :)
    • máš si ce pravdu , ale tebe už taky ty Amíci znásilnili do zadku tak hluboko že ti to jejich sperma leze na mozek !! 42 palců ??? tady v CZ se používá metrickej systém , MM CM DM M .........
      • Miserius
        Kdekoliv na eshopu kdyz se podivas, ty patriote, tak i u nas se pouzivaj palce, nebo ty nerikas: Mam 17 palcovy mononitor? Jeden d3bil vedle druhyho na tom internetu, kazdej hned sezral vsechnu moudrost a haze ramena sem tam, fakani rozmazleny....
    • Miserius@tiscali.cz - budeš zklamaný protože dvojka je horší než Dead Space 1.
    • Jednička měla skvělou atmosféru. Dvojka byla taky dobrá, ale co se hororové atmosféry týče už to pokulhávalo. Převládl tam bohužel akční prvek. :) Doufám, že 3ka bude zase hororová. :)
      • Při vývoji dnešních her bych spíš očekával odklon ke CoD akci a nebo patlaninu stylu nový Resident Evil ..
        • Pravdepodobne to tak dopadne.
          Dneska je holt v mode cpat akci uplne vsude,pokracovani musi byt vzdy BIGGER,LOUDER AND BETTER dle slov vetsiny PR kecalku.
          DS2 byla i pres presun k akcnimu pojeti porad zabavna,nicmeme navrat k hororovejsimu pojeti jako v prvnim dile bych uvital.
          • JohnyTheZik
            2 byla taky super, v nekterejch mistech dokonce o dost strasidelnejsi.. Skolka, ta cast s mrazivejma komorama a nejlepsi vraceni na Ishimuru.. to bylo hodne silny.. Rozhodne bych nerikal, ze byla o tolik akcnejsi.. Spis tam bylo o neco vic naskriptovanejch casti typu pad metrem atp.. Kazdopadne oboji super hry
    • Dead Space 1 melo skvelou atmosferu,o tom zadna.Ale zkus si zahrat takovou Amnesiu ,Penumbru nebo prvni AvP.To jsou hry,ktere ,co se hororove atmosfery tyce,strci dead space do kapsy *3* .
  • Taky jste to mohli otitulkovat. Takto člověk jen čumí a ví prd, vo čem to je... *13*
    • Tak myslim, že tu angličtinu pro 3.třídu ZŠ tam musí rozumět každej mladší člověk...
      • No tak já tomu bohužel nerozumím...
  • KokyMetalGear
    dám si líbit :) jen by mě zajímalo, jestli se ve hře ukáže Isaac alespoň jako NPC
  • Nějak nechápu kde je ten komiks..... Jinak parádní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit