Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...s tím nastává téměř každodenní stahování patchů, které mají skoro jak celá hra, né-li více a ještě musíte mít štěstí, že ten update nezprasí chod hry...

To si pleteš s Windows ne? *6*
  • To já mám pořád raději krabicové verze, bohužel ale při ceně poštovného a hlavně díky tomu, jak vypadají posledních pár let herní obaly, jsem přešel k digitálním verzím. Pouze v případě speciálních edic sem tam udělám výjimku.
  • To nezastírám, nechci si zbytečně ubírat energii tam, kde to není potřeba. Té vydám hodně při práci a s rodinou *3*
  • Tebe to dobre zajebáva v tej hlave aj s tvojim krachom. Si pozri, že koľko peňazí sa točí cez výpredaje počas Vianoc a leta. Tieto výpredaje znižujú cenu hier. Pár rokov dozadu, keď Steam ešte nebol tak známy, tak hry stáli 1.500 SK aj rok-dva po vydaní. Nebol dôvod ich zlacňovať. Odkedy je Steam tak dominantná platforma, tak hry stoja nižšie a hlavne pravidelne zlacnejú počas výpredajov.
    Ak je digitálna distribúcia v sračkách, tak preto tu mám Origin a Uplay, že ? Lebo je to fakt v sračkách. A tiež sa hry dajú hrať offline, keď sme pritom. Skôr je v sračkách tvoj úsudok, IQ a zmýšľanie.
  • Steam a vubec cela digitalni distribuce jako takova, je bezvadna vec. Krabicovky jsou sice pekny na pohled, ale tim to konci. Disc se poskrabe a uz si nezahrajes. Navic pokazde hledat, kde to stupidni dvd je v tom bordelu, je pekne otravny. Ja uz krabicovku nekoupil ani nepamatuju a nikdy uz ani nekoupim (krome sberatelskych edic). Opravdu nemam pochopeni pro zastance krabicovek..mozna pokud ziji v nejake zapadle vescnicce se slabym internetem. K cemu mi je krasny vytisteny manual? Fakt to nekomu dela problem otevrit to pdfko? Tyhle dodatecny veci v krabicovkach stejne zkouknes jednou, zahrajes hru a pak uz ti to jen lezi v pavucinach. Abych to shrnul, ja si steam nemuzu vynachvalit a jsem rad za tenhle trend ;)
  • A presne pre toto su PC predaje v srackach...predava sa len co nejde zwarezit alebo ma hlavne multak...Diablo 3, WoW, LFD atd...Steam dojebkal totalne pc trh s hrami a nikto to neprizna...komplet cela AAA produkcia presla primarne na konzoly s rozmachom digitalnej distribucie. STEAM coskoro krachne a potom si s datane vytrete akurat tak prd3l lebo tie hry nevlastnite iba vam ich tlstoch prenajal
  • Jack1947
    Bohužel drtí protože v dobách rychlejšího internetu a spousty bundlů není divu že krabičky časem uplně vymizí nebo zůstanou jen jako sběratelské předražené edice... což mi je celkem líto. Míti krabičku s plackou mělo samo osobě něco do sebe , digitál nemůže být tak cítěn a vlastně ho ani nevlastní ( ne reálně) člověk.
  • Phillios191
    Pouze krabice, na digitál nikdy nepřistoupím. Digitální verze má pro mě strašně moc nevýhod jako jsou neustálé kontroly verzí, s tím nastává téměř každodenní stahování patchů, které mají skoro jak celá hra, né-li více a ještě musíte mít štěstí, že ten update nezprasí chod hry a vy jste milostivě čekali až vydají další patch. Další problém je, že váš account není 100% zabezpečen, stále se stává, že někomu šlohnou účet a jsou s tím problémy, hledání viníka atd (dva lidi, kterým se to stalo osobně znám). Skutečně jediná výhoda pro mě u digi. verze je menší cena a pohodlí, nicméně já si pro hru rád chodím osobně, takže ani v tomhle výhodu nevidím a hry v den vydání stejně nekupuji. Jedna věc je jistá, když byly jen krabicovky kdysi, hry byly kvalitnější, protože musely být vydány v kvalitní podobě, ne jako polotovar a je to skutečně tak. Holt když je hra vylisována, už se těžko opravuje, ovšem vydat 2 "neviditelné" online aktualizace na uplay/steamu/originu, to je brnkačka pro developery.
  • TheGGG
    Krabice zabírají místo, ze začátku se to nezdá, ale když o ně jeden začne zakopávat, přičemž mu je pořád líto nějakou vyhodit, začne to být otrava.
  • Vogon
    CD/DVD používám jenom jako strašáky pro ptáky, kteří mi lítali na jeřabinu.
  • kubi-wan
    http://s2.postimg.org/hslrie50p/P1070284.jpg

Tak třeba tuhle nádhernou klasiku bych za digitální verzi NIKDY nevyměnil.
    Samozřejmostí je krásně provedenej barevnej manuál a A3 mapa Raymanova světa.
    Nikdy už z žádný hry nebudu mít takovou radost jako z Raymana 2 (nehledě na to, že od tý doby jsem lepší 3D plošinovku nehrál a vůbec na PC už se hry tohohle typu už prakticky nedělaj).
  • tak když máš známý v krámku tak to máš levnějš :D
  • Mám pár her v krabici na poličce a mám je tam sice rád.. ale když hra za 600 je digitalne ze 400-500 a ještě mínus poštovné, není co řešít.
  • A vzhledem k tomu ze v euroatlanticke casti sveta je, ze vetsina retail titulu beztak zavisla na online drm, ktere se jmenuje steam, tak v podstate retail nema smysl kupovat, protoze tim jsou potlaceny jeho vyhody jako moznost bazaroveho prodeje nebo pujcovani si her mezi kamarady.
  • Jestli je to ze vseho a globalne, tak neni div. protoze pc trhu nejvic sypou asijske mmo :-).
  • Tak jsem si ceny porovnával a porovnával a moc velký rozdíl cenový tam nevidím oproti již větším distribučním kanálům tam nevidím. Na Steamu se nakupuje jedině ve slevách, takže teď když je např. 2K weeked, tak se dají některé i celkem novější tituly pořídit za babku. Podobně je na tom GOG. Jinak pokud chci pořídit i nějakou tu hru na konzole PS3/X360, tak mi ani jedna z těchto digitálních distribucí moc nepomůže. Takže jsem rád, že fungují prozatím obě varianty...
  • Jednoduchý, novinky je lepší kupovat v krabici stojí většinou do tisícovky ale starší hry spíš digi
  • Když nepočítám Score, tak moje poslední krabicovky na PC byly asi Skyrim hned po vydání, protože na Xzone k tomu byly pěkné bonusy, a Mafia a Vietcong, protože ty člověk jinak nesežene. V době, kdy má skoro každá hra day-1 patche a DLC, v akci na Steamu můžete koupit pár měsíců starou hru za zlomek původní ceny a i s pomalým připojením se dá většina her stáhnout přes noc, mi krabicovky na PC připadají zbytečné.
  • Přesně, a k tomu ještě třeba přičíst pravidelné mega slevy na samotném steamu. Já už takhle nasyslil přes 600 her jen na steamu, nemluvě o gogu a jinde. Nicmeně většinu asi v nejbližší době hrát nebudu.
  • flash789
    To nevadi..ono se na to da zvyknout *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit