Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Děkuju za snahu. Bohužel to není. Ono to ani nebyla úplně plošinovka, pokud si vzpomínám, pozadí byla černá obrazovka postavy se pohybovaly bez omezení nahoru dolů doleva doprava, jakoby při pohledu zeshora, ale byly 2D z boku (aspoň myslím). Už to hledám několik let, ale podle těchto indicií to prostě nenajdu, jedině že by měl někdo stejné vzpomínky a věděl by název :)
  • Dangerous Dave :)?
  • Mart9
    Pomohl by mi někdo prosím s názvem hry? Už si na ni bohužel vzpomínám jen matně, nejvíc mě zaujalo, že to byla snad první hra, kterou jsem hrál, co měla na začátku upozornění, aby ji nehrály slabší povahy. Byla to prostě černá obrazovka s 2D postavou a z různých stran postupně chodily nepřátelé (zrůdy), které jsem musel zabíjet a bylo jich stále víc a víc. Když tak díky, ale moc šancí tomu nedávám *4*
  • Neasi, jsem pokaždé bral formuli a drtil nejlepší časy:D Ukápla slza.
  • Koxo, este sa pytas co odporucit? Ved co hra, to unikat!!! Je uplne jedno, ktoru hru si vyberies... ak prezijes komplet pixlovu grafiku, tak ta zabavi kazda jedna gameska doslova na "plne gule"! Avsak to uz dnes zrejme vacsina hracov (ktori to nezazili) nepochopi. Co narobime...
  • Ajajaj! Podla mojho nazoru, presne TOTO dodnes chybalo hram z roku "raz dva", ako sa zvykne hovorit. Vacsinu z nich som si stihol odohrat uz v minulosti, no maximalne chvalim projekt pod zastitou archive.org, kde som doteraz nachadzal mnozstvo uzitocnych inforamcii + videi a len sa nestacil cudovat.
    Konecne doslo i na stare gamesy, ktore -- pochopitelne -- vacsina sucasnych hracov vobec nepozna, nie to este aby ich hrali, o tom som pomerne pevne presvedceny. Uz vidim nejakeho sucasneho 15 rocneho typka, ako hra o dusu totalne pixlovanu verziu hry z roku plus minus 1990... Buehehehhe!!! *1*
    A nejaka tzv. "legalnost"??? Smankote... ved ide o uplne jasny "abandonware"!!! Miesto toho, aby sa tu ludia radovali, ze stare klasiky maju moznost opat povstat staby legendarny vtak Fenix z popola, bude tu este niekto riesit legalnost? Myslim si, ze ak by to bolo NELEGALNE, tak by tieto hry prave taky web, akym je archive.org, rozhodne neposkytol ludom ZADARA! Uz sa zobudte a prestante vsteko posudzovat dla toho, ci to je alebo nie je legalne, najma ak vam to niekto hadze rovno DO HUBY... ako tie povestne pecene holuby. *7*
  • a jak se to vlastne spoušti ja tam žadne tlačitko na spušteni hry nevidim
  • takovy pixelatych her mame i dnes tisice *6*
  • To boli časy. Keď sme si na disketách nosili hry. Jednu za druhou sme ich strkali do mechaniky a modlili sa aby nejaká nebola pokazená. Vtedy nikoho nenapadlo, že sa budú tieto hry dať hrať len tak na nete. Ani sme vtedy nevedeli poriadne čo to ten internet je.
  • No vzhledem k tomu, že se některé hry ještě prodávají, např. na GOGu nebo Steamu, tak si s autorskými právy autor asi moc neláme. Otázka je, jakou to bude mít popularitu a kdy si toho někdo všimne. Nicméně některé hry bych si s radostí zahrál, ale čas na to asi mít nebudu.
  • naprosta vetsina je abadonware a co neni, stejne nikdo nebude resit...
  • razor a spol zachranuji historii a ochranci prav jen zabiji sw
  • Jasně, ale musíš trochu specifikovat alespoň žánr..
  • Sr_Lobo
    To byla neskutecna pecka na tu dobu, clovek az nechape.
  • Odulin
    Pěknýýý, za chvíli mu to pěkně otestuju. :)
  • Stunts ve videu, si pamatuji jak jsem si stavěl vlastní tratě a projížděl se na nich:D
  • Doporučíte někdo něco z těch +-3000 her co tam je? nejsem zas takovej znalec :(
  • lipkozzi
    Veľmi pekný počin. Nie som si však istý, ako je to s legálnosťou takéhoto projektu. Neexistuje, aby boli všetky z nich klasifikované ako abandonware. A tiež hneď prvý screenshot prvej hry, na ktorú som klikol má v sebe "cracked by Razor".
  • Sr_Lobo
    Super pozdni darek k vanocum :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit