Přejít na výpis diskuzí
Díky novému DLC konečně můžete Lincolnovi v Mafii III změnit oblečení
10.11.2016 | Honza Konfršt
31 příspěvků
-
Chce to poriadnu davku odvahy v dnesnej dobe vidat open world hru bez moznosti zmeny oblecenia a potom vidat DLC s moznostou zmeny outfitu... Neviem si predstavit toho kto by znova hral repetetivnu hru len kvoli tomu aby si dal iny outfit *1*
-
-
Je to výsměch ke staré trilogii
-
-
Hmm, kolizní model - neopraveno. "Inteligence" AI taky ne. Radši bych funkční hru a pana Claye klidně celou dobu ve stejný ošoupaný bundě.. Tak zatím stále budu čekat. (Snad se dočkám.. *2* )
-
To je ta hra, která vypadá naprosto otřesně a aby jste si ji mohli zahrát na max v 1080p/60fps potřebujete minimálně gtx 1070? Tak hlavně, že se teď můžu převléct
-
"Vedle toho jsou pak na stránkách hry k dispozici navíc poznámky týkající se nového patche. Tento přináší například úpravy týkající se celkového frameratu hry, umělé inteligence i úprav některých technických přešlapů."
Seznam úprav převzatých přímo ze stránek hry:
==================================
UI Improvements ;;; Improved car reflections
Improved streaming issues ;;; Performance optimization
Fixed audio issues ;;; Fixed some cases of savegame corruption
Fixed various issues for Cassandra’s Contraband missions ;;; And more
Nikde tam nevidím nic o AI (Artificial Intelligence) , vidím info o UI (User Interface) -
-
Mno AI není neco co spravis malým patchem měsíc po vydání. To je neco jako bys chtěl jiny design misí.
-
-
spíš by měl chtít vrátit peníze za takovu šmíru
-
-
Konfršt a Tiscali Games...
-
-
Jsem to nehral. Ale mam prectenou recenzi, takze tomu rozumim dostatecne a muzu rict, ze je to sra*ka... :-D
-
úžasné už len kvôli tomu si to kúpim,aj ked to hrat nebudem l *8*
-
-
jak říkáš :) Jdu si ho taky koupit, na hru kašlu :)
-
-
hra ktera ma pri vydani lock na 30 fps to je na vysmech a to zadnej patch nespravi a navic na max. nastaveni ty hrozny low res textury na mnoha objektech *11* *11* *11* ostuda znacky Mafia! Jak je to vubec dlouho kdy vysla Mafia II ktera je graficky na mnohem vyssi urovni???
-
opice v obleku... je stále opice *1*
-
-
a mentálně slabý jedinec (fat.bastard) zůstane tím jedincem i když si myslí jak je vtipný a chytrý *3*
-
-
Já to dohrál a už nemám důvod se ke hře vracet. Byl bych radši, kdyby se to jmenovalo Godfather 3.
-
-
Smutný je, že Godfather II je stále o dost lepší hra jak tohle. Bohužel, MafiiIII jsem nedohrál a nepřenesl jsem se, přes stále opakující scénář - bod A, dostaneš úkol, bod B pozabíjíš 23postav, bod C zavoláš někomu a řekneš: "hej jsem strašně krutej týpek, že jsem vyčistil oblast, kde jsem všechno pozabíjel, tak sem pošlete svoje nejlepší chlapy, ať máme oblast zajištěnou. bod D - končí mise, jdete dělat další oblast, a až uděláte dvě takové oblasti, vrátíte se zpátky na tuto stejnou, protože WHO CARES - nějakým způsobem se jiným mafiánům povedlo Vaší oblast vyčistit, nikdo Vám nic neřekl..
Tak to uděláte znova a co? Zase tam je 23postav které zabijete a stále stále stále stejně..
-