Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Ubisoft chtěl ušetřit místo a zmrzačil zvuky v Assassin's creed. Tak jen doufám, že tady ta úvaha taky nebyla ve stylu "stejně to většina bude poslouchat z televizních repro nebo ze soundbaru a na tom nikdo nepozná rozdíl". 

  • Jen nechápu proč to nerozdělí tak, aby člověk stahoval jen to co využije. Na co mi bude balík 4K textur, když jedu ve FHD stejně tak zvukové stopy v jazycích, které nepotřebuji? Už jsem viděl pár her, kde jsou 4K+ textury jako "free DLC", ale je jich strašně málo.

    • S temi zvukovymi stopami mas urcite pravdu, zbytecne, ale 4k textury uvidis i na Full HD. Obvzlast u teto hry, kde je spousta cutscen a vidis casto ty postavy zblizka - materialy obleceni vypadaji z traileru velmi verohodne a verim, ze komprimovane 2k textury by uz proste znatelne ubraly na jejich realisticnosti.

      • pokud to HW nedá, stejně pojedu na nějaké medium/high nastavení, tak nevidím důvod je stahovat.

        • To pak zalezi no, spousta her dnes pouziva pro textury buffer, ktery si nastavis nebo ho hra prizpusobi podle velikosti videopameti. Cim mene pameti mas, tim mene prostoru je potom pro ty nekvalitnejsi, ala nejprijdes o ne. Nicmene rozhodne jsem pro to, aby ta volba byla, uz jen treba kvuli Steam Decku, kde proste tolik mista nebude a ty detaily se na te male obrazovce stejne ztrati.

  • 150GB.... a kvalitativně to smetou starší hry co mají 2,5 GB 😂😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit