Přejít na výpis diskuzí
Díky Sony vyjde remaster kultovní adventury Grim Fandango
10.6.2014 | Adam Homola
17 příspěvků
-
super zpráva!
-
-
Fakt skvela, jeste potom Full throttle a bude to parada.
-
-
klidně i Indyho IV a starý Monkey Islandy, ale trochu se bojim že už by to nebylo ono
-
-
Však starý Monkey Islandy nedávno remasterovaný vyšly...
-
-
a jo, dík za typ *4*
-
-
Ideální hra na noťas na léto na chatu *4*
-
Jj vysel a nevypada zle.
-
-
-
-
-
-
Gratuluji fanouškům adventur.
Já budu čekat na den, kdy se všichni bývalí vývojáři Jagged Alliance 2 sejdou a na Kickstarteru vyberou peníze na pokračování. Ale tak snad bude alespoň ten Flashback ucházející. -
Konečně jedna parádní zpráva *14*
-
Tuhle hru jsem nikdy nehrál, na GOGu to nikdy nevyšlo, takže tohle je geniální zpráva.
-
Nejlepší zpráva E3? :D
-
Tak tohle je poprvé, kdy lituju, že mám Xbox One. :-( Grim Fandango jsem nikdy neměl možnost si zahrát a moc rád bych to napravil, ani nemluvě o remasterované verzi. No, uvidíme, co přinese budoucnost. :)
-
Bude to aj na pc, Tim Schaffer napisal na twittery: "Talk about other platforms soon! Sony's been a great help making this happen & we're excited to be working with them on the console version!"
A v komente napisal: " Sony has exclusivity on consoles."
Evidentne exkluzivita Sony sa vztahuje len na konzole. Cize pravdepodobne sa dockame aj PC verzie, ale asi neskor. -
-
škoda že to neudělal i Microsoft s tou Halo Master Chief edicí na PC, by si taky dobře šplhli u lidí
-
ano, je to uvedeno i v článku. mělo by jít o časovou exkluzivitu, ale patrně to vyjde i na PC a možná i další platformy.
-
-
Och super, a třeba i možná jednoho dne zváží PC. To je teda žůžo, cítím se poctěn.
Stačilo by kdyby prostě vydali původní GF bez nějakého remasterování.
Ale ne, je to lepší než nic, to zase žádná. Já jen, že když se rozhodnou PC ignorovat, tak to bude pro mě osobně jako by to vůbec neudělali.
A přijde mi to nesmyslné. PC hra, která už není na PC k dostání bude místo toho vydána jen na konzole. Jaká je v tom logika? -
-
Patrně to financuje Sony...
-