Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že před vydáním nového Dooma budou vycházet podobná videa... Třeba jedno o zelené kartě, druhé o modré a třetí o červené. Pak taky doufám, že bude video na náboje, abych věděl, do keré zbraně který náboj patří a taky video na armor!
    • Jestli taková videa vzniknou, tak se tady o nich určitě dočteš. A hezky jedno video na článek, to totiž vydělá nejvíc penízků vydavateli, Tiscali i autorovi článku. Biti budeme akorát my, hráči, ale zajímá dneska někoho náš názor?
      • Hele, já minule v jednej diskusi napsal něco proti Tiscali (jaký shitský dělaj recenze, hodnocení, jak recezenti ví naprostý lejno o hrách o kterejch píšou a že nemaj sebemenší vlohy pro to a ani cit, což je ze všeho nejhorší. Ani jeden kdo to z nich píše.. a že je to jen komerční odnož Tiscali pro vydělávání peněz v další oblasti.. už nevim přesně co jsem psal.., ale už mě to tu fakt naštvalo kvůli něčemu) a hned to smazali, nadzvuková reakce. Dobře oni, že tobě příspěvek ještě nesmazali.
        Smazali tak, že nezbyla ani informace o smazání. :D
        Tady se pravda, co se nehodí cenzuruje.
        Pojďme vydělávat peníze psaním "nějakejch věcech o hrách". :)
        Budeme prachatý a na lásku k hrám a jejich hraní, na to se můžeme vykašlat. Budou prachy. :D
        Hlavně si musíme zvyknout, že budeme jen sprostředkovávátelé reklam a budeme přepisovat požadavky vydavatelů, sponzorů a nebo naopak. A když vyplodíme názor na ne moc známou hru, protože tam musíme napsat něco za sebe, protože neexistuje moc zdrojů.. bude to h*vno až k sousedům.
        Schválně, za jak dlouho to zmizí. :D
    • a bude tam vubec armor? z jistych platforem pritahl do fps her mor, kdy nema hrac "zdravi", ale jen se mu trochu zacervena po okrajich obraz a kdyz se vydejcha v zakrytu, tak je zas 100pro cajk
      • del0
        A někdo tomu dokonce říká evoluce a každý, kdo se tomu směje, je zaprděný nostalgik nepřijímající skvělé moderní nápady. *15*
  • No parada uz se moc tesim na dalsi video, klidne by mohly vychazet kazdy den ty videa az do vydani. v listopadu si beru mesic volno a budu parit 30 hodin denne super!
    • teda pardon to jsem napsal blbost, melo to byt 25 hodin
      • Není na škodu, být trochu ambiciózní. Drž se těch 30 hodin, Fallout si to zaslouží!
  • A opět perla z famozního (sarcasm lvl 1000) Xzone hned po pravé straně http://imageshack.cz/image/lgk (Jsme Xzone tak proč nedát digitálku dráž než fyzickou kopii, stejně nám to lidi žerou)
    • Walldstein
      Mě spíš baví ta konzolová cena o 600 víc *1* *1* *1*
      • klasika, zaplať víc za horší verzi, co se ti na tom nezdá? *1*
    • To bude asi kvůli nákupce a někomu víc vyhovuje když dostane mejlem kód než si to jet někam vyzvednout nebo čekat než to dojde.
      • Jo jasný, ale digitální verze prostě logicky nemůže a nemá bejt dražší.
        • To se pletes ... ona totiz verze digitalni se jaksi nikde neskladuje, a tudiz jestli se proda dneska nebo zejtra je jedno. Zato verze na placce se musi dopravovat a skladovat, a tudiz je casto levnejsi (klidanko i za pulku), protoze se toho prodejce chce zbavit.
          • to neni pravda, Guns ti zvedá damage a přesnost ve V.A.T.S. i bez něj, s malym skillem máš mnohem větší rozptyl a dáváš menší damage
    • Inquisitor
      Já myslel, že xzone bylo spojený s eurogamerem. To teď přešli na games?
  • Působí to trochu komicky, když Bethesda takhle hypuje herní "systém", který tu byl už před 20 lety, přitom oni ho očesali na kost... Při hraní F3 a FNV mi vždycky přišlo, že ty staty jsou tam jen aby se neřeklo a že na hru to má minimální vliv.
    • To ti prislo spravne, protoze ty staty nemaji vliv vubec zadnej.
      • Ale mají, například při výběru perků, ne? Tuším, že jsi třeba potřeboval určité štěstí, abys mohl mít perk na lepší kritické zásahy atd. A tady to chtějí mít postavené na percích ještě víc, ne?
        • Ne nemaji, protoze hrajes FPS, a presne jako FPS to funguje, na statech vubec nesejde. V F1/2 kdyz si nemel trebas pouzivanou zbran na aspon 30%, tak sis klidne ublizil sam sobe. Vybouchlo ti to v ruce/porezal ses macetou/netrefil si ani vrata od stodoly/.. V F3+ je to jedno, ukazes kurzorem, vystrelis a presne tam to leti. Vylezes z vaultu, pistolkou picnes supermutanta, seberes mu gatling ... a muzes ho klidne pouzivat ... a pak to des odinstalovat, protoze to neni proc hrat.
          • F1 a F2 mi vysvětlovat nemusíš, znám je nazpaměť. Řek bych, že jen záleží na tom, jak to hraješ. Mě bavilo se plížit a odpalovat lidem kaťata (exploding pants) a vůbec mít silnější granáty a házet je byl požitek. A na to perky potřebuješ. Na všem můžeš najít něco špatného, ve F1 a F2 bylo k ničemu investovat body do granátů, protože jich bylo ve hře jen pár.
          • Kecy. sice můžeš s pistolí v ruce na levelu 2 potkat supermutanta s gatlingem, ale když ho nakonec upižláš, tak skončíš bez nábojů a stimpaků a vypadne z něj gatling, kterej je v tak mizernym technickym stavu, že má dmg asi tak jako ta pistole, na prodej to neni, protože hodně opotřebovaný zbraně stojej doslova pár zátek, neopravíš ho, protože a) nemáš skill a za b) nemáš další gatling na náhradní díly, c) nemáš prachy aby sis ho nechal opravit u obchodníka, protože oprava takhlerozmlácenýho gatlinga stojí pár tisíc špuntů. A hlavně do něj nemáš náboje, protože z mutanta jich vypadne jen hrst a v bednách a u obchodníků se munice do gatlinga začne spawnovat někdy kolem desátýho levelu. Takže sice máš gatling, ale můžeš se s nim akorát tak vyfotit, protže jinak je úplně k prdu.
          • to neni pravda
      • lol. wut? *8*
  • Podle tý kampaně co poslední dny vidíme, mám strach, že další díl mého oblíbeného RPG světa bude stát za .... Bethesda si buduje základnu, všichni koupí, pak budou nadávat, ale všichni to skousneme, protože prostě FALLOUT.
    • JezboX
      Bohužel v Bethesdě snad starý Fallouty nikdo nehrál, nebo tam mají tak stupidní game desinéry až to mlátí dveřma. Chápu (né že by se mi to líbilo) že něco muselo ustoupit převodu hry do 3D, ale to není to hlavní co dělalo Fallout tak suprovou hrou. Hlavně starý Fallouti sami sebe nebrali moc vážně. V každým městě byla nějaká zapamatovatelná postava, nebo událost co s příběhem neměla nic společnýho, ale člověku vykouzlila úsměv na rtech. Schválně kdopak se v Modocu účastnil jedlíkový soutěže, nebo v Renu přehazoval houna až dostal ten krásnej perk? Celý to bylo protkaný super hláškama. Z toho ve trojce (přiznám se nedohrál jsem) nebylo nic a v F:NV jen pár náznaků. Ten skvělej Falloutí humor tam není.
      • fallanga
        Pro mě bylo nezapomenutelnou událostí, když mě Radškorpion porazil v soutěži ve zručnosti. Kdyby věděl, že jsem vyvraždil svůj vlastní kmen, tak by si tak netroufal. Nakonec skončil jako mastný flek na zemi. Mě žádné zvíře porážet nebude.
      • Walldstein
        Jedna věc je co chce herní designér a druhá je co chce vedení společnosti. V dnešní době je velmi, velmi, velmi, velmi velkou vzácností situace kdy se přání herních designérů shodují s představou vedení společnosti (když tedy nepočítáme studia o jednom člověku )...
        • je celkem jasné, že Chris Avellone miluje kasína a gambling *1*
      • FNV bylo oproti F3 právě o tolik lepší, protože game design dělal Chris Avellone, kterej dělal i na Fallout 2
        • JezboX
          No každopádně z toho Obsidiani udělaly hru *15* oproti tomu co bylo F3 tak nebe a dudy. Ale hra sama o sobě je daleko vážnější.
          • mě se na FNV líbil takovej ten podtón, že je jedno že je člověk mocnej a bohatej, život v pustině s nim stejně zamete, šéf NCR se zastřelil v kanclu při odhalení z korupce, Caesar umírá na rakovinu, prezidenta Kimbala mi odpráskli, pan House žil 300 zavřenej v life supportu jako sušenka kvůli naplnění svého plánu, který mu v poslední minutě překazíš, takže to celý dělal zbytečně a dědek kazatel z kasína Sierra Madre umřel zapečetěnej ve svym sejfu, nakonec tam nedopadl dobře vůbec nikdo *7*
  • ten typ clankov by som chapal pri Fallout 1(och wait, vtedy si ludia vedeli aj domyslat, popripade v hre na statistiky kliknut, kde boli vysvetlivky)
    fakt mam pocit, ze ludia zdementneli ci co
  • Mě se tenhle styl filmečků moc líbí..už se těším až konečně vyjde *4* a článek nečtu,jen nadpis a hned na video *3*
    • Chim
      PS nebo Xbox?
      • Nejsem transvestita ani gay, takže PC *3*
        • Chim
          To je strašný ! *9*
          • Já jsem gay a jedině PC. :D
            Jako, FNV je good. Teď ho zrovna hraju (sem tam se najde i ten starej humor.. sem tam).. ale vůbec by mi nevadilo se vrátit k jedničce a dvojce.
            Aspoň s vylepšenym designem Fallout Tactics, kterej byl dobrej jen kvůli tomu, jinak stál za brahminí lejno. Nic náročnýho ale o to víc času by měli na vývoj příběhu a světa. A i tak super (osobně to považuju za hezčí grafiku než NV).
            A jo. Teď hraju NV a mam staty 3-3-3-10-10-6-9, zatím (chtěl jsem zkusit maximum z rozhovorů a vědy). A je pravda, že je upa jedno, že mam výdrž, sílu a vnímání mentálně postižený ožralý vážky, stejně všechny zabíjim upa snadno. Protože boj je založenej na fps a balance se S.P.E.C.I.A.L tim klesá, procentuální staty v pozadí hry jsou v loji. A i to, že si člověk zvedá staty v průběhu hry perkama je divný. Nemam pocit, že vedu character určitym směrem ale o 10 levelů vejš budu umět všechno. Mě stačilo to, že ve starym si člověk mohl zvednout stat o 1 někde operací a ještě pro to musel dost udělat.
            A největší joke je, že společníci jsou silný jak prase a hlavně nemůžu chcípnout.
            To mě mrzí nejvíc. Ve starym Falloutu jsem měl o ně strach a dělil se o stimpaky a když mi odpráskly Sulika, problém, plakal jsem a načítal. Páč by "chlaďák", dával jsem mu i lepší brnění a sám se sniperkou v lehkym. Tady je to jedno. Jsem teď level 10 a odpráskávám párače, mezitím co útočí na společníky. Kteří nezhebnou, jen zakopnou do bezvědomí (klidně i do vody hlavou dolů). Fail. Když se ztratí a že často neskočí ze skály za mnou, tak se objeví se někde jinde.
            Nevadí mi 3D verze ale všechno na čem byl statisticky postavenej Fallout bylo spojený s izometrií. A dávalo to smysl a proto to bylo tak good.
            Navíc se s tim člověk víc ztotožnil, když postavě nebyl upa vidět xicht a dost věcí si čtením představoval na poli před sebou ale i přes to to viděl. Nový Fallouti jsou moc nalajnovaný. Ztrácí se z toho přirozená postapokaliptičnost. Tak doufam, že novej Fallout bude víc o S.P.E.C.I.A.L a postavě, sexu a zábavný ironie jako dřív. A i nevysvětlitelných věcí, který do teď člověk neví k čemu jsou. (K čemu sakra byla ta žlutá karta z vertibirdu? :D Leželo mi to v hlavě pár let) :D.. Pls, neničte to dál. :D I ten dabing u všech postav je celkem suchej, vzhledem k tomu, že je skoro stejnej. Ani o přízvuky se nesnažily jako ve starejch. Lepší bez toho a jen zas u významných postav. Víc ulpí v hlavě. A taky se ve hře člověk dostal k nečemu jen rozhovorem r učitou postavou. Tady když vám to neřekne tenhle, tak támhletem a když ne, má dopis na stole.. a i když tak náhodou ne, někdo vám to řekne. Prostě trapný. Hraju na nejtěžší a je to snadný jak facka. Stačí využívat skály, na který dementiové nevylezou. A bugy.
            • Umělá inteligence vs. prostředí je největší fail novejch Falloutů. Může na mě útočit 10 supermutantů a já level 2.. ale když se zakopnou o louži a jdou na místě, stačí pálit 15-20 minut v kuse. Trvá to ale jde to (odměna 50 zkušeností? XP je taky pro mě záhada v těch novejch) Nebo, když vychytáte neviditelnej okruh toho, kam až za váma půjdou, stačí krok dozadu a dopředu a párači se otáčí na místě. I když mě dostanou jednim seknutim drápkem přes xicht, nemaj šanci. Asi to vymření inteligentních páračů vzali moc zhurta. A nějaký krytí a vykouknutí zpoza rohu budov, nebo bloků pro auta a aut by nebylo na škodu. Když už je to FPS. Víc zbraní na vizuálně na sobě (aspoň chladnou a hlavní), bágl, hotkey pro granát atd.. atd.... to všechno by mohli udělat bez modů v základu.
      • Walldstein
        PC *3*
  • Keyz
    To by opravdu nikdo nečekal. Bez toho článku by to lidé zapnuli a vůbec by netušili k čemu ta výdrže asi tak bude. V manuálu to asi není....
    • Ono to bude asi jen takové zábavné video.
      Já myslím že už jsou lidi dávno rozdělený kdo si hru koupí a kdo ne.
      Já teda kupuju.
  • MickeyMutant
    Třikrát se ti tam, Adame, místo odolnosti, výdrže (endurance) připletla síla.
    • Chim
      Že jde úroveň diskusí na Games do háje, na to už jsem si zvykl. Ale že to půjde od desíti k pěti i s články... *7*
      • Já pozoruju už pár let úpornou snahu natáhnout p*d na normostranu, aneb "za bleskovku prachy nedostanu, tak tu jednořádkovou zprávičku natáhnu, až bude škemrat o milost."

        Teprve poslední dobou jsem se na to zprvu jen tak z legrace začal dívat jako spotřebitel a už mě to ani tak nepobaví, jako spíš nas--- rozruší.
        • ja članky prestal číst pred nekolika lety, prečtu jen nadpis a pak vhoupnu do diskuze a rovnou diskutuju. nekdy neprečtu ani nadpis *3* pravda, poslední dobou už ani ty diskuze nejsou to co byvaly
          • Njn a pak diskuze nemá být kupa hnoje, když v ní diskutují lidi, co si nejsou schopní přečíst ani nadpis. .... Budoucí zaměstnavatel bude mít radost *1*
  • to snad bude napsané v herním manuálu, ne?
    • Jasně, ale to by Bethesda neměla reklamu před vydáním, Tiscali prachy za prokliky a Adam Homola honorář za článek.

      Přece bys je, chuděrky malé, nechtěl okrást.
      • A ty si odkud spadl? A z čeho by asi jinak platili nájem, provoz a údržbu serveru, platy, daně a milion jinejch poplatků? Jen tak, že partu nerdů baví články smolit zdarma? A žít budou z čeho? Nebo snad myslíš, že to dotuje stát? :-D tady můžete zvanit o sto šest - kolega GeNKi to vystihl přesně
        • Clovek by cekal, ze dment jako ty radsi ani na net nepoleze. Od clanku se ceka, ze prinese zajimavou informaci, ale je fakt, ze pro tupce jako ty by to bylo hazeni perel svini. Webu, kam autori pisou gratis jsou miliony.
          • už tě vidim ty hlupáku, jak se 8h denně, 5 dní v týdnu smolíš v kanclu se smolenim článků zdarma....to může napsat jen ptáče, který ještě nevyletělo z hnízda a starý mu každej tejden doplněj ledničku....
            Games.cz neni amaterskej blog, kam lidi pro zábavu jednou za 2 dny hoděj aktualitku, postřeh, minireporáž...fakt xy tohle nesrovnávej s nadšencema, který maji jistej zdroj příjmu a psaní recenzí, preview berou jako zálibu na pár hodin týdně
            • bavim se o podstatě provozu Games.cz, né o ubohosti/vyčpělosti/zaujatosti samotných článků - na to odpovím, tak to nečtěte....ale stejně sem všichni pořád lezeme a vřískáme v diskuzích o sto šest....zrovna ty by jsi měl bej podělanej nadšenim....ten blbej nick xy tu vidim v diskuzích neustále....pokrytče po lobotomii
        • Reakce na dvořkina nza
      • hlavne ze tu mate v diskusii o com kvakat.. to je praveze to dolezite .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit