Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není na škodu, být trochu ambiciózní. Drž se těch 30 hodin, Fallout si to zaslouží!
  • Hele, já minule v jednej diskusi napsal něco proti Tiscali (jaký shitský dělaj recenze, hodnocení, jak recezenti ví naprostý lejno o hrách o kterejch píšou a že nemaj sebemenší vlohy pro to a ani cit, což je ze všeho nejhorší. Ani jeden kdo to z nich píše.. a že je to jen komerční odnož Tiscali pro vydělávání peněz v další oblasti.. už nevim přesně co jsem psal.., ale už mě to tu fakt naštvalo kvůli něčemu) a hned to smazali, nadzvuková reakce. Dobře oni, že tobě příspěvek ještě nesmazali.
    Smazali tak, že nezbyla ani informace o smazání. :D
    Tady se pravda, co se nehodí cenzuruje.
    Pojďme vydělávat peníze psaním "nějakejch věcech o hrách". :)
    Budeme prachatý a na lásku k hrám a jejich hraní, na to se můžeme vykašlat. Budou prachy. :D
    Hlavně si musíme zvyknout, že budeme jen sprostředkovávátelé reklam a budeme přepisovat požadavky vydavatelů, sponzorů a nebo naopak. A když vyplodíme názor na ne moc známou hru, protože tam musíme napsat něco za sebe, protože neexistuje moc zdrojů.. bude to h*vno až k sousedům.
    Schválně, za jak dlouho to zmizí. :D
  • F1 a F2 mi vysvětlovat nemusíš, znám je nazpaměť. Řek bych, že jen záleží na tom, jak to hraješ. Mě bavilo se plížit a odpalovat lidem kaťata (exploding pants) a vůbec mít silnější granáty a házet je byl požitek. A na to perky potřebuješ. Na všem můžeš najít něco špatného, ve F1 a F2 bylo k ničemu investovat body do granátů, protože jich bylo ve hře jen pár.
  • Kecy. sice můžeš s pistolí v ruce na levelu 2 potkat supermutanta s gatlingem, ale když ho nakonec upižláš, tak skončíš bez nábojů a stimpaků a vypadne z něj gatling, kterej je v tak mizernym technickym stavu, že má dmg asi tak jako ta pistole, na prodej to neni, protože hodně opotřebovaný zbraně stojej doslova pár zátek, neopravíš ho, protože a) nemáš skill a za b) nemáš další gatling na náhradní díly, c) nemáš prachy aby sis ho nechal opravit u obchodníka, protože oprava takhlerozmlácenýho gatlinga stojí pár tisíc špuntů. A hlavně do něj nemáš náboje, protože z mutanta jich vypadne jen hrst a v bednách a u obchodníků se munice do gatlinga začne spawnovat někdy kolem desátýho levelu. Takže sice máš gatling, ale můžeš se s nim akorát tak vyfotit, protže jinak je úplně k prdu.
  • to neni pravda
  • bavim se o podstatě provozu Games.cz, né o ubohosti/vyčpělosti/zaujatosti samotných článků - na to odpovím, tak to nečtěte....ale stejně sem všichni pořád lezeme a vřískáme v diskuzích o sto šest....zrovna ty by jsi měl bej podělanej nadšenim....ten blbej nick xy tu vidim v diskuzích neustále....pokrytče po lobotomii
  • už tě vidim ty hlupáku, jak se 8h denně, 5 dní v týdnu smolíš v kanclu se smolenim článků zdarma....to může napsat jen ptáče, který ještě nevyletělo z hnízda a starý mu každej tejden doplněj ledničku....
    Games.cz neni amaterskej blog, kam lidi pro zábavu jednou za 2 dny hoděj aktualitku, postřeh, minireporáž...fakt xy tohle nesrovnávej s nadšencema, který maji jistej zdroj příjmu a psaní recenzí, preview berou jako zálibu na pár hodin týdně
  • Jestli taková videa vzniknou, tak se tady o nich určitě dočteš. A hezky jedno video na článek, to totiž vydělá nejvíc penízků vydavateli, Tiscali i autorovi článku. Biti budeme akorát my, hráči, ale zajímá dneska někoho náš názor?
  • del0
    A někdo tomu dokonce říká evoluce a každý, kdo se tomu směje, je zaprděný nostalgik nepřijímající skvělé moderní nápady. *15*
  • to neni pravda, Guns ti zvedá damage a přesnost ve V.A.T.S. i bez něj, s malym skillem máš mnohem větší rozptyl a dáváš menší damage
  • Ne nemaji, protoze hrajes FPS, a presne jako FPS to funguje, na statech vubec nesejde. V F1/2 kdyz si nemel trebas pouzivanou zbran na aspon 30%, tak sis klidne ublizil sam sobe. Vybouchlo ti to v ruce/porezal ses macetou/netrefil si ani vrata od stodoly/.. V F3+ je to jedno, ukazes kurzorem, vystrelis a presne tam to leti. Vylezes z vaultu, pistolkou picnes supermutanta, seberes mu gatling ... a muzes ho klidne pouzivat ... a pak to des odinstalovat, protoze to neni proc hrat.
  • fallanga
    Pro mě bylo nezapomenutelnou událostí, když mě Radškorpion porazil v soutěži ve zručnosti. Kdyby věděl, že jsem vyvraždil svůj vlastní kmen, tak by si tak netroufal. Nakonec skončil jako mastný flek na zemi. Mě žádné zvíře porážet nebude.
  • To se pletes ... ona totiz verze digitalni se jaksi nikde neskladuje, a tudiz jestli se proda dneska nebo zejtra je jedno. Zato verze na placce se musi dopravovat a skladovat, a tudiz je casto levnejsi (klidanko i za pulku), protoze se toho prodejce chce zbavit.
  • Umělá inteligence vs. prostředí je největší fail novejch Falloutů. Může na mě útočit 10 supermutantů a já level 2.. ale když se zakopnou o louži a jdou na místě, stačí pálit 15-20 minut v kuse. Trvá to ale jde to (odměna 50 zkušeností? XP je taky pro mě záhada v těch novejch) Nebo, když vychytáte neviditelnej okruh toho, kam až za váma půjdou, stačí krok dozadu a dopředu a párači se otáčí na místě. I když mě dostanou jednim seknutim drápkem přes xicht, nemaj šanci. Asi to vymření inteligentních páračů vzali moc zhurta. A nějaký krytí a vykouknutí zpoza rohu budov, nebo bloků pro auta a aut by nebylo na škodu. Když už je to FPS. Víc zbraní na vizuálně na sobě (aspoň chladnou a hlavní), bágl, hotkey pro granát atd.. atd.... to všechno by mohli udělat bez modů v základu.
  • Jo jasný, ale digitální verze prostě logicky nemůže a nemá bejt dražší.
  • Já jsem gay a jedině PC. :D
    Jako, FNV je good. Teď ho zrovna hraju (sem tam se najde i ten starej humor.. sem tam).. ale vůbec by mi nevadilo se vrátit k jedničce a dvojce.
    Aspoň s vylepšenym designem Fallout Tactics, kterej byl dobrej jen kvůli tomu, jinak stál za brahminí lejno. Nic náročnýho ale o to víc času by měli na vývoj příběhu a světa. A i tak super (osobně to považuju za hezčí grafiku než NV).
    A jo. Teď hraju NV a mam staty 3-3-3-10-10-6-9, zatím (chtěl jsem zkusit maximum z rozhovorů a vědy). A je pravda, že je upa jedno, že mam výdrž, sílu a vnímání mentálně postižený ožralý vážky, stejně všechny zabíjim upa snadno. Protože boj je založenej na fps a balance se S.P.E.C.I.A.L tim klesá, procentuální staty v pozadí hry jsou v loji. A i to, že si člověk zvedá staty v průběhu hry perkama je divný. Nemam pocit, že vedu character určitym směrem ale o 10 levelů vejš budu umět všechno. Mě stačilo to, že ve starym si člověk mohl zvednout stat o 1 někde operací a ještě pro to musel dost udělat.
    A největší joke je, že společníci jsou silný jak prase a hlavně nemůžu chcípnout.
    To mě mrzí nejvíc. Ve starym Falloutu jsem měl o ně strach a dělil se o stimpaky a když mi odpráskly Sulika, problém, plakal jsem a načítal. Páč by "chlaďák", dával jsem mu i lepší brnění a sám se sniperkou v lehkym. Tady je to jedno. Jsem teď level 10 a odpráskávám párače, mezitím co útočí na společníky. Kteří nezhebnou, jen zakopnou do bezvědomí (klidně i do vody hlavou dolů). Fail. Když se ztratí a že často neskočí ze skály za mnou, tak se objeví se někde jinde.
    Nevadí mi 3D verze ale všechno na čem byl statisticky postavenej Fallout bylo spojený s izometrií. A dávalo to smysl a proto to bylo tak good.
    Navíc se s tim člověk víc ztotožnil, když postavě nebyl upa vidět xicht a dost věcí si čtením představoval na poli před sebou ale i přes to to viděl. Nový Fallouti jsou moc nalajnovaný. Ztrácí se z toho přirozená postapokaliptičnost. Tak doufam, že novej Fallout bude víc o S.P.E.C.I.A.L a postavě, sexu a zábavný ironie jako dřív. A i nevysvětlitelných věcí, který do teď člověk neví k čemu jsou. (K čemu sakra byla ta žlutá karta z vertibirdu? :D Leželo mi to v hlavě pár let) :D.. Pls, neničte to dál. :D I ten dabing u všech postav je celkem suchej, vzhledem k tomu, že je skoro stejnej. Ani o přízvuky se nesnažily jako ve starejch. Lepší bez toho a jen zas u významných postav. Víc ulpí v hlavě. A taky se ve hře člověk dostal k nečemu jen rozhovorem r učitou postavou. Tady když vám to neřekne tenhle, tak támhletem a když ne, má dopis na stole.. a i když tak náhodou ne, někdo vám to řekne. Prostě trapný. Hraju na nejtěžší a je to snadný jak facka. Stačí využívat skály, na který dementiové nevylezou. A bugy.
  • Ale mají, například při výběru perků, ne? Tuším, že jsi třeba potřeboval určité štěstí, abys mohl mít perk na lepší kritické zásahy atd. A tady to chtějí mít postavené na percích ještě víc, ne?
  • teda pardon to jsem napsal blbost, melo to byt 25 hodin
  • Chim
    To je strašný ! *9*
  • a bude tam vubec armor? z jistych platforem pritahl do fps her mor, kdy nema hrac "zdravi", ale jen se mu trochu zacervena po okrajich obraz a kdyz se vydejcha v zakrytu, tak je zas 100pro cajk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit