Přejít na výpis diskuzí
Díky velké výdrži ustojíte ve Fallout 4 víc útoků i radiace
23.9.2015 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Doufám, že před vydáním nového Dooma budou vycházet podobná videa... Třeba jedno o zelené kartě, druhé o modré a třetí o červené. Pak taky doufám, že bude video na náboje, abych věděl, do keré zbraně který náboj patří a taky video na armor!
-
je celkem jasné, že Chris Avellone miluje kasína a gambling *1*
-
Nejsem transvestita ani gay, takže PC *3*
-
PC *3*
-
Jedna věc je co chce herní designér a druhá je co chce vedení společnosti. V dnešní době je velmi, velmi, velmi, velmi velkou vzácností situace kdy se přání herních designérů shodují s představou vedení společnosti (když tedy nepočítáme studia o jednom člověku
)... -
klasika, zaplať víc za horší verzi, co se ti na tom nezdá? *1*
-
Mě spíš baví ta konzolová cena o 600 víc *1* *1* *1*
-
Ono to bude asi jen takové zábavné video.
Já myslím že už jsou lidi dávno rozdělený kdo si hru koupí a kdo ne.
Já teda kupuju. -
mě se na FNV líbil takovej ten podtón, že je jedno že je člověk mocnej a bohatej, život v pustině s nim stejně zamete, šéf NCR se zastřelil v kanclu při odhalení z korupce, Caesar umírá na rakovinu, prezidenta Kimbala mi odpráskli, pan House žil 300 zavřenej v life supportu jako sušenka kvůli naplnění svého plánu, který mu v poslední minutě překazíš, takže to celý dělal zbytečně a dědek kazatel z kasína Sierra Madre umřel zapečetěnej ve svym sejfu, nakonec tam nedopadl dobře vůbec nikdo *7*
-
To bude asi kvůli nákupce a někomu víc vyhovuje když dostane mejlem kód než si to jet někam vyzvednout nebo čekat než to dojde.
-
No parada uz se moc tesim na dalsi video, klidne by mohly vychazet kazdy den ty videa az do vydani. v listopadu si beru mesic volno a budu parit 30 hodin denne super!
-
No každopádně z toho Obsidiani udělaly hru *15* oproti tomu co bylo F3 tak nebe a dudy. Ale hra sama o sobě je daleko vážnější.
-
Já myslel, že xzone bylo spojený s eurogamerem. To teď přešli na games?
-
FNV bylo oproti F3 právě o tolik lepší, protože game design dělal Chris Avellone, kterej dělal i na Fallout 2
-
Bohužel v Bethesdě snad starý Fallouty nikdo nehrál, nebo tam mají tak stupidní game desinéry až to mlátí dveřma. Chápu (né že by se mi to líbilo) že něco muselo ustoupit převodu hry do 3D, ale to není to hlavní co dělalo Fallout tak suprovou hrou. Hlavně starý Fallouti sami sebe nebrali moc vážně. V každým městě byla nějaká zapamatovatelná postava, nebo událost co s příběhem neměla nic společnýho, ale člověku vykouzlila úsměv na rtech. Schválně kdopak se v Modocu účastnil jedlíkový soutěže, nebo v Renu přehazoval houna až dostal ten krásnej perk? Celý to bylo protkaný super hláškama. Z toho ve trojce (přiznám se nedohrál jsem) nebylo nic a v F:NV jen pár náznaků. Ten skvělej Falloutí humor tam není.
-
lol. wut? *8*
-
Clovek by cekal, ze dment jako ty radsi ani na net nepoleze. Od clanku se ceka, ze prinese zajimavou informaci, ale je fakt, ze pro tupce jako ty by to bylo hazeni perel svini. Webu, kam autori pisou gratis jsou miliony.
-
To ti prislo spravne, protoze ty staty nemaji vliv vubec zadnej.
-
Njn a pak diskuze nemá být kupa hnoje, když v ní diskutují lidi, co si nejsou schopní přečíst ani nadpis. .... Budoucí zaměstnavatel bude mít radost *1*
-
A opět perla z famozního (sarcasm lvl 1000) Xzone hned po pravé straně http://imageshack.cz/image/lgk (Jsme Xzone tak proč nedát digitálku dráž než fyzickou kopii, stejně nám to lidi žerou)