Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo, onlinovky obcas nefungujou. Tak uz to na svete chodi *3*
  • Veskoslav
    Jediná hra, co mě "hype" zlákal byla GTA IV na pc. Jinak mohl jsi vyzkoušet 7 trial. Založit si nový účet a vyzkoušet hru. Mechaniky se nezměnily.
  • Je to cista pravda. Ja jsem jednoduse myslel, ze me to bude zase bavit, ale byl to cely naprostej omyl. To se ti nikdy nestalo, ze jsi byl na neco nalakan okolim a pak akorat litoval, ze to nedokazes pochopit ?
  • Veskoslav
    Takže 3,5 mega hráčů má předplatné a nehraje?
  • Veskoslav
    Aha. Takže ty vyplázneš měsíční poplatek, koupíš datadisk a nic? Ještě tu o tom, že červená je vlastně modrá a Karkulka je vlastně Sněhurka a černá je barva lásky.
  • Ja to koupil, zaplatil mesic, pustil, zeblil se, vypnul, smazal, zatratil. Uz jsem na to moc starej.
  • Copa, ono neco nefunguje? A ja se vedle docet, ze je vse slunickove krasny a jen si vymejslim. Sak co bys nechtel, jen si za to platis.
  • Skoda ze idot vekoslav neumi do peti pocitat ... viz vejs.
  • To ani nemusi, jen nerika celou pravdu, jak je v PR bezny. A pisalci jim to pochopitelne zblajznou i s navijakem.
    Abys byl schopen realne shodnotit, tak bys potreboval vedet
    1) kolik lidi si koupilo datac
    2) kolik z nich si zaplatilo cas
    3) kolik lidi realne hraje
    Vem si, ze vsichni co meli zaplacenej cas, dostali automaticky pandy => minimalne 50+% !hrajicich! hracu (=! platicich, tech bude mozna pres 70%) nema posledni datac, a hraje pandy.

Co vic, posledni dobou je spousta vsemoznych akci. Nemas hru vubec? za $3 si koupis (vcetne pand) a vcetne mesice v cene. Hromada lidi dostala mesic zcela gratis, proste jen tak (vcetne me). Nema ani hru koupenou, takze dalsi mesic muzu mit za dalsi $3. Ne nehodlam si to platit, ale do stats samo spadnu jako sub, protoze kdyz sem se podival na acc, tak je tam proste standardni sub na mesic.

Takze dopad datace jako takovyho je HOOOODNNEEE zkreslenej. Jak sem psal jinde, uvidime za rok. Od novinare (nikoli od pisalka samo) bych ocekaval, ze to aspon zmini. Vse pomerne snadno verejne zjistitelne.
  • To hlasí čtvrtletně jako!!! *16*
    *15*
  • Polovina, mozna vic, z tech 7M ale nehraje. Uvedom si, ze na zapad od nasich hranic je tech 15 dolacu tak pulka obeda. Takze to proste neresej. Sak se podivej kolik serveru proti stavu, kdy hra mela tech 10M (a ani tehdy pochopitelne nehrali vsichni), bylo slouceno.

Jeden datac zadruhym == zcela automaticky nicotnej obsah. Co asi tak chces zmastit za 2-3 mesice (pokud by meli dostat tomu, co naslibovali).
  • Jn myslim si, že hodne lidi se vraci jen za tim datacem, ale ja bych proste nevyhodil 1200 za novej datac a 3 mesice minimalne aby jsi se nekam dostal a to je pak pres 2000 a tohle by jsi mohl delat pomalu každej rok, protože blizz ted zacne vydavat jeden datadisk za druhym ješte rychleji než kdy předtim.
    To si rači za ty 2k koupim nakych 5-6 dobrych her až budou ted o vanocich ve slevě. A ty mi uricte vydrží dýl než 3 mesice.
  • Datadisk je super, ale už dva dny se nemuzu pripojit se svym mainem do hry *15* Asi sem ho nechal stat v garrisonech kruci...
  • Asharak
    Pro ty co vubec neví kolem čeho se to celé točí je to tak se vším.
  • Asharak
    Jj taky ty jidi nepochopím, pokud teda nehrají RP, 2-4 měsíce každý datáč 1x - konec/start, podruhé 2měs poslední patch by mi uplně stačilo, posledně jsem měl pár měsícu po posledním patchi a moc to nebavilo už z hlediska end-game. Jinak přiběh anduina a Wrathiona byl dobrej :) ASle taky si myslím že to byla vsuvka a mohli to posunout rovnou dál :/ (jinak)
  • To me taky napadlo *1* Skoda ze tu XY neni...
  • Muj zlaty vek byl TBC *14* Nicmene novej datadisk je hodne povedenej!
  • Zajímalo by mě co na tom ty lidi ješte tak baví.
    Já hral od zacatku do Cataclysm a pak už sme uplne ztratil zajem to hrat dal a to z hodne duvodu třeba - mtis of pandraria byla proste kokotirna pro cinsky trh a s pribehem to nemelo nic spolecnyho a to je proste pravda idkyž tu muže tisic lidi brecet že tam byli, proste jen promyslienej blizz marketing.
    - Na hru sem mel cím dál tim mín času s vetší věkem.
    - Stalo se z toho jen farmeni honoru nebo dungeonu.
    - PvP proste už není ani omylem co byvalo.
    A proste časem se mi ta hra libila porad min a min, bylo to porad to same dokola jen jine lokace a equip a to me proste omrzelo za ty 2-3 roky co sem je měl predplacene a nechapu že to nekoho bavi hrat tu samou hru 7 let to de proste mimo mě už.
  • Když vyšlo první WOWko, tak mi bylo jedenáct a naši mi to odmítli koupit, protože bych z toho prý zblbnul. Postupem času jsem si k wowku vypěstoval odpor, jelikož se v mém okolí pohybovalo dost "wowkařů" a všichni do jednoho byli tragédi bez jakéhokoliv života.

Nicméně, s věkem jsem poznal wowkaře, kteří jsou strašně super "normální" lidi s kterýma by mě to fakt bavilo hrát. Jenže teď už se mi fakt nechce prokousávat se deseti lety vývoje.

Jestli ovšem Blizz vydá někdy nějaký nový MMO, tak do toho už rozhodně půjdu.
  • To není konkurence *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit