Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však je dobře, že se daří. Jinde je klid a konkurence se musí trochu snažit.
  • Cataclysm a zlatý věk wowka? :D
    • Podľa počtu platiacich hráčov určite. Ale každý hráč zažil svoj zlatý vek. Niekto ešte v základnom Wowku, iný v BC či ako ja Wotlk. Ale sú aj hráči, ktorí určite budú za pár orkov spomínať ako zažili svoj zlatý vek v Pandarii, pretože vtedy hrali Wow najintenzívnejšie, či boli v dobrej gilde, raidovali...
      Gratulujem tvorcom, že sa im podarilo priniesť kvalitný datadisk. Aspoň to podľa ohlasov ta vyzerá. Ja už WoW nehrávam.
      • Muj zlaty vek byl TBC *14* Nicmene novej datadisk je hodne povedenej!
        • Muj zlaty vek bylo puvodni WoW :-)
  • xH4wK
    Ja som s wowkom sekol niekde dva mesiace po pandach kde pridali update na gear upgrady, kvoli ktorym by som okrem hodin v raide este musel sediet hodiny v HCckach aby som dostal equip na max..
    To ma akoze dost vytocilo.. ze nestaci progressovat s guildov raidy ale este ma tlacili do HCcok.. tak som s tym sekol.

Teraz prislo WoD ktore ma dost bavi, pre mna to je zatial najlepsi datac podla prveho tyzdna hrania.. expenie tiez nebolo nudne ako v pandach, dost zabavnych questov na ktorych som sa aj zasmial, pekne spravene chainy a nie prilis dlhe cestovanie..
    Absencia lietania nejako rozhybala PVP pretoze ludia su niteni behat po zemi a nemozu sa vyhybat kontaktu lietanim..
    Momentalne mam jeden 100vkovy char a na druhom sa pracuje.. tesim sa ako dojdem z prace :D
  • Já se vrátil hlavně kůli Garrisonu kterej mě lákal :-) a zatim mě tenhle datáč baví po BC nejvíc.
  • Já myslím, že se není čemu divit. ta fanbase je ohromná, ráda se k tomu vrátí. já alespon na chvili zkousim vsechny větší MMORPG co vychází a zatim me nic tak nebavilo jako wowko, i když ho ted treba nehraju. a neni to jen o zvyku, ale prave o kvalite te hry. ktera sla s pandama na bod mrazu.. *15*
    • kostejnesmrtelny
      Pandy byly ještě zlatej datadisk ve srovnání s Kakáčem. Pokud se teda člověk přenesl přes ty pandy, což se ukázalo pro (post)pubescentní mládež bejt dost náročný.
      • ano , pandy byl duvod proč jsem skončil s WoW-kem.
      • Asharak
        Pro ty co vubec neví kolem čeho se to celé točí je to tak se vším.
  • Veskoslav
    Doufám, že dorazí anonym XY a vysvětlí nám všem, že jsme idioti, že toto není pravda a že Blizzard zveřejňuje čísla až v lednu.

Pro srovnání: Wildstar 600 000 (září 2014), SW ToR 350-500k (lítá to každý měsíc mezi tímto číslem, více jsem nezjistil), The Eldest Scroll online 770 000 (mělo to v červenci, nikde jsem nenašel bližší datum, ale pokud trend od vydání pokračoval, tak klesalo to o 15%/měsíc), EVE online 500 000 (400 000 v březnu 2013), Aion 480 000 (2009 4,8 milionu (3,5 milionu v Asii)). GW 2 hraje cca půl milionu hráčů/měsíc, Tera online cca půl milionu (duben 2014). WoW jinak má 36% z celkového trhu. Klesá každý rok, ale není se čemu divit. Počet konkurenčních MMO stoupá každým rokem o desítky titulů.
    • Skoda ze idot vekoslav neumi do peti pocitat ... viz vejs.
    • To me taky napadlo *1* Skoda ze tu XY neni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit