Přejít na výpis diskuzí
Díky "živé" složce nabídne Hitman obtížné i nevážné speciální mise
19.2.2016 | Adam Homola
6 příspěvků
-
Jak tady čtu diskuzi, tak je to čím dál tím zoufalejší... příští díl bude mít 24 epizod a hlavní roli bude hrát zdědkovatelej Kiefer Sutherland, ámen! *7*
-
Graficky to nevypadá zle
-
Optimalizace teda nic moc. Bugy s launcherem ktery nemeni nastaveni ve hre, supersampling nastaveni ve hre bugnute, nejde menit zbrane scrollovanim ani nicim jinym pri prebindovani (musite do inventare a zmenit si to), mrtvoly hazi rukama skrz dvere a zdi + stale bez ragdollu
Je to Prolog takze logicke, ze tam je tutorial kde vam ta zenska jeste s tim radi.
a fix na vypnuti WH ? Nemackejte ten bind, WOOOW
e: area clear :) http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/308864834619720040/9059F3B64617BFDDB179AE1B77ADB2B55B7D4525/ -
-
Mi to příjde zajímavé a mohlo by to hru udržet na nohou i delší dobu.
Hlavně se mi teda líbí ty "Elusive Targets", i když už teď vím, že to beztak celé doseru, tak se těším, na to plánování a důkladné pozorování, kdy cíl zneškodnit. I na ty nervy (a zlomený stůl), když to celé pohnojím *1* -
-
videl jsem asi minutu nejakeho gameplaye a melo to príšernou grafiku na urovni blood money a taky mrtvoly se chovaji jak hadrovi panaci kteri končí v nesmyslnych polohach
-
Uz odpocitavam... a jsem zvedavej.