Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě docela zajímá, mají li nějaký separátní dev branch, na kterém dělali, nebo má ta hra opravdu skočit z Alfa verze rovnou do gold a release stavu jen tak přes noc.

    Já se totiž obávám, že to bude paskvil typu rychle vydané EA jako Verdun, No Man's Sky a podobně. A to se většinou děje, když už nemají peníze, odpovídalo by to tomu zvýšení ceny na Steamu.
    • Zvýšení ceny probíha u všech přechodů na plnou verzi. Nehledal bych vtom konspirační teorie..
    • Gold a release stav v herni branzi nic neznamena. Zadna hra neni nikdy dodelana. Je to jen oznaceni, po kterym prahnou ignoranti, kterym je to signalem, ze si hru konecne mohou koupit.
    • Kallessin183
      Netvrdím, že je Verdun bez chyb, ale jako paskvil bych ho určitě neoznačil...
    • No já jsem to hrál několik let. Mám tam nahráno přes 1000 hodin a opravdu nevěřím, že k datu vydání to bude dodělaná hra bez chyb. Už proto, že některé chyby už tam jsou několik let a autoři s mima vůbec nic nedělají, jen přidávají nové tvory s novejma chybama. Např. drop, který padá do nerozbytný skály a nejde ho proto sebrat (takových je na mapě několik), zabugované jeskyně, kde člověk jde v jeskyni a najednou se ocitne na zemi nad jeskyní atd. A to ani nezmiňuju, že je tam tolik druhu zvířat, že některý ani nepotkáte. Zkuste si v přírodě najít ovci, možná tak po týdnu usilovného hledání. Detail, že ve fungujícím ekosystému by mělo být alespoň 10 býložravců na 1 masožravce ani nezmiňuju. A na slíbenou optimalizaci s 12 direktama můžeme taky zapomenout (nebo v lepším případě počkat a doufat). Je to škoda, protože v zásadě by to mohla být skvělá hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit