Přejít na výpis diskuzí
Director’s Cut verze Deus Ex 3 vyjde i na PC
12.6.2013 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
No trikrat hura! Presne v tohle oznameni jsem doufal. Uz je nacase vymenit obyc edici na moji polici za nejakou peknou a nejlepe hernim obsahem naplnenou, namisto plastovyho panacu obsahujici edici.
Jediny co me osobne mrzi je osmeleni bossfigtu. Jejich puvodni tuhost me bavila a v pribehu mi davala dokonalej smysl.
Za me kazdopadne jasna koupe :) -
Ten tablet budu muset používat anebo ne?
Jinak to vypadá na něco jako Gold verze hry.
Měnší úpravy a to je celé. Více bodu na lehčí obtížnos = méně bodu na normal +? Na normal jsem měl bodu více než bylo potřeba. Nápověda ve hře. Hra byl již tak pro běžné hráče podobných her lehká a komentář tvů může být zajímavý pro vyložené fandy hry. -
-
Já jsem to z článku pochopil tak, že využití tabletu bude volitelné. Soudím, že když ho člověk nemá, tak minimapa, hackování a další věci budou probíhat stejně jako v původní verzi.
Na Director's Cut se těším, DE:HR jsem kupoval za pár šušní ve slevě na Steamu, takže jim odpustím i větší cenu. Aspoň se to vyrovná. Ale když to bude pro majitele hry na Steamu k dostání levněji, tak se zlobit nebudu. Na druhou stranu kdyby to vydali na PC i v krabicovce a cena by byla rozumná, tak bych krabicu asi koupil. Do sbírky.
Ohledně bodů - nějako si nedokážu představit, že na lehkou obtížnost jich bude víc, než v původní verzi. Já jsem hrál DE:HR pouze na obtížnost Give Me Deus Ex a bodíků jsem měl mraky. Jestli mě pameť neklame, tak jsem měl na konci vylepšeno snad vše krom aktivních augementací, které jsem vůbec nepoužíval. Spíš bych to viděl na zdražení / menší množství Praxisů při hraních na těžkou obtížnost. Pak by měla větší význam i ta New Game+.
Takhle zpráva mi každopádně udělala radost.
-
-
Další důkaz toho, že nemam bejt zbrklej a čekat na takové komplet edice..Deuxe mám na steamu a pořád sem čekal s pořízením DLCček...no teď koukám, že spíš asi koupím komplet edici..uvidíme dle ceny..
-
-
osobne si myslim, ze Missing Link stal za koupi uz davno :)
-
-
S tím nemám problém souhlasit...jen sem se ke hře nedostal a propásl i možnosti se slevami na DLCčka..takže teď vlastně vítám, že výjde taková edice..škoda jen že už koupéný DE:HR nemůžu darovat..
-
-
-
Super, konečně si při hraní budu moci říct, že hraju dokonalou hru *14*
-
Okamzita kupa