Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz podle videa je znat, ze se bude opet zavodit na dalnicich. Takze za navrat ke skutecne rallye (po Dirt dvojce) urcite plus, ale za ty siroke cesty znovu minus. Chjo, Codies.
  • Nadšení kluků nezná mezí, dokonce se i svezli, ale jestli jsou to ti samý, co dělali Dirt 2, tak na RBR to opravdu nebude mít. Ale rád se necháp překvapit.
  • A tak to já bych naopak přivítal vícero rallyecrossu, autocrossu a závodů do vrchu. V evropském ražení..což je samozřejmě jen zbožné přání.
  • tak si kup lepsi PC Dirt 2 na directX 11 je mazec.
  • Tak si kup lepsi PC Dirt 2 na DirectX 11 je mazec.
  • tak si kup lepsi PC Dirt 2 na DirectX 11 je proste mazec.
  • Možnost výběru mezi ženským a mužským spolujezdcem určitě stojí za zmíňku, avšak toto bylo možné i v Dirt 2. Takže to nevypíchávat zase moc vysoko. *1* Jináč se na hru těším, Codemasters se dá v ledasčem věřit a myslím, že tedy můžeme očekávat výsledek, který bude při nejmenším bavit a dobře vypadat. Hodně mě zajímá, jak to bude s vozovým parkem. Když už jsem mluvil o předchůdci, tedy Dirt 2, tak se nemohu zbavit pocitu, že to je hra dělaná převážně pro "puberťáky", pro které je pocit porážení Kena Blocka k nezaplacení, všude na vás dýchají reklamy samých cool značek a o tom to je...Na druhou stranu proč ne, i když se takovým nepovažuji, Dirt 2 mě nesmírně bavil, ale je potřeba k tomu přistupovat jako k něčemu, co jen jako rallye vypadá, ale ve skutečnosti není, sám jsem hru dohrál na 100% a dá se říct, že jsem jí místy až hltal. Velkou zásluhu na tom má určitě grafika (na DX 11 mi to přišlo opravdu fantastické) a pak "hratelnost", nebo jak to nazvat, destrukce ať už čehokoliv, nebo třeba jen "kácející" se tráva, kterou projedete...Tyhle maličkosti a smysl pro detail u mě hru hodně zvedly, samotný pocit z jízdy mi přišel také celkem přesvědčivý, i když je pravdou, že toho obsahu, hlavně tratí tedy, by mohlo být více...Doufejme tedy, že Dirt 3 oproti mladšímu bráškovi trošku povyroste a dospěje a že se hra bude více spojovat se jménem Colin Mc Rae, než-li Ken Block... *5*
  • ja ocekavam lepsi hru nez Dirt a Dirt2, ocekavam neco co se aspon vyrovna Colin McRae Rally 2
  • tu bude krutarna uz se tesim :) a nadseni autoru je samozrejme velky plus !, ocekavam dobrou hru jkao dirt a dirt 2 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit