Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,nejde mě připojit gamepad ke hře dirt 3.hraju to jenom na klavesnici a to mě nebaví.Poradí mi někdo?Díky.
  • presne ako pises.staci mi gtr evo a nemusim nariekat,ze tento rok skoro nic nove nevyjde... *3*
  • me ta "nerealna hratelnost" ala dir2 vyhovuje. takze se tesim.
  • Na tuto hru sa tesim ako na Vsetky zavodne hry od CM, tieto arkadove Zavody vie CM urobit velmi dobre, a su zábevne s vynikajucov grafikou.

    Videli ste gameplay na snehu, proste nádhere. O takomto niecom moze prepadak Shift 2 snivat.

    Jasne ze to nieje pre hardcore hracov RBR. JA hravam tiez rFactor, ale ked treba vypnut zapnem taketo nieco. Na uvolnenie super grafika. Super destrukcia :-D. Nie ako Shift. Kde som bol frustrovany uz len z menu a nastavenia. O ovladani ani nehovorim.
  • Problém je, že páni vývojáři se ještě nenaučili používat direct input, asi kvůli hráčům co hrají na klávesnicích. Proč sakra neudělají dva druhy ovládání pro klávesnici/gamepad a pro volanty. Asi moc práce, když to zvládne nahrání jenoho dllka do hry (minimod).
  • Lag je závislý na ovladačích daného ovladače (např Logitechy mají opravdu velký lag) a počtu snímku za sekundu (více snímků = menší lag). Problém bude vyřešen v brzkém patchi, nebo jde řešit díky Juls' Minimod.
  • sry, ale jeste k tomu shift 2... jak je mozny ze ja lag v rizeni nemam? mam zakoupeno pres digit. distribuci a hraju pres EADM ucet. asi zazrak? jak jsem psal tak vetsina bugu zustava v piratsky verzi - a o te ja nemluvim. pokud vam nejaka hra nevyhovuje, tak piste do for konstruktivne. kdybych dal na nazory tak nekoupim nic.
  • Ja bych se na to naopak vyprdnul uz ted. :-) Na vsech videich to zase jezdilo podivne, zadna velka realita, spis vznasedla. Zrovna tak zname Codemasters - kolik uz jsme od nich hrali dem, co nevykazovaly kvality finalni hry? Co byly hotovy jen z 90% ? Ja dost a nakonec zadna zmena v plny hre.
    Kdyz vidim o cem mluvi producent a co se pak deje na videu, je to jako spatnej vtip. Co jsem koukal, auta na snehu a ledu jezdily jak na sotoline, kdyz se jelo z asfaltu na sotolinu taky zadna zmena - opravdu necekam, ze po Dirt 1 a 2 (a nakonec i cely Colin serii) vyrukujou s necim extra odlisnym. Nikdo asi neceka druhyho Burnse, ale tech vznasedel a motorovejch clunu uz bylo taky dost, ne?
  • Ale vykladate nesmysly. Hru haji s XBox360 ovladacem (na PC) i s volatem. Jediny problem je lag ovladace (typicky konzolová věc), který řeší bud mod nebo patch (vyjde už brzy). GRID je zábavná poloarkáda, ale ta má teda k CoD blíže než Shift2. Grafika v S2 oproti jedničce o moc dál nedošla, ale to je tím, že je to děláno primárně pro konzole. 96% kopií Shift1 se prodalo na konzole.
  • Shift 2 je pomerne blizky realite, rozhodne vice nez GRID. A s Julesovým Minimodem v elite s volantem si dovolim tvrdit, ze je to lepsi nez Race07/GTR2.
  • Zkusil jste Shift 2 s Julesovým Minimodem v elite s volantem? Ne? Tak nejprve zkuste. Osobne si dovolim tvrdit, ze je to lepsi nez Race07/GTR2.

    BTW - STCC2 mam. Bohuzel jen nova auta a okruhy. Nic vic. Ta serie se proste zasekla v roce 2008 s GTR Evolution, ktera predstavuje vrchol. Pak uz to byly jen DLC balene jako nova hra.
  • Tyhle videa jsou sice z nějaký starší verze, ale zase bych nebyl moc optimista. Vývojáři nevypustí ven video z nějaký pre-alfa verze, pokud si nejsou jistí, že na hráče zapůsobí. To co se objevuje v trailerech pak často skutečně vychází, tak jak jsme to viděli. Bohužel už bez postprocesu, takže to občas vypadá ve skutečnosti ještě hůř, než na videích *1*
  • rancor1223
    Řízení v Shift 2 se podobá řízení v BF Bad Company 2 v bugině při pingu 400.. Asi tak. Naprosto neovladatelný na čemkoli, pohyb hlavy taky nesmyslnej, grafika celkově naprosto stejná jako u prvního Shiftu... GRID je perfektní!

    Jinak tyhle videa sou samozdřejmě z nějaké starší verze, nevíme kolik se toho změnilo a pravda, některá ta videa vypadala trochu divně (snad jen s vyjímkou gymkhany)..
  • Gamespot
    Rad bych reagoval na prispevky,ktere se tykaji reality a simulatoru.
    Jak uz zde nekdo zminil,video ktere jste shledli,urcite jeste neni finalni verze cele hry,bral bych to jako takovou beta verzi,ano taky se mi toto video moc nezamlouvalo,ale verim vyvojarum,ze se svymi zkusenostmi dotahnou hru do zdarneho konce.
    Samozrejme ze hra nebude vykazovat znamky simulatoru,od toho jsou zde jine zavodni hry napr.Richard Burns,ale to jsem odskocil od tematu.
    Urcite bych nedelal predcasne zavery o Dirt 3.Pockejme na oficialni vydani hry,myslim ze to bude urcite nejrozumejsi.
  • shift 2 ti neprijde dobrej? a co grid? me se libi oba.. jsou furt 200x lepsi nez nfs hot pursuit 2010. doufam ze dirt 3 se povede jako shift 2 - coz by me potesilo. a bavim se o origo verzich - ty crackly jsou totiz pry zabugovany jako prase.. takze pokud nekdo nadava na hratelnost a hral neco jinyho nez orig. verzi - vubec, ale vubec nevi o cem mluvi.
  • rancor1223
    Nemůžu se dočkat, konečně pořádný závody po naprosto mizernym Shift 2! Tenhle jízdní model mi sedí nejlíp, ne moc reálněj, ale taky ne moc arkada! (A ne Shift 2 nemá s realitou vůbec nic společnýho!).

    Mimoto kdo to pořád vymejšlí že to bude simulátor. Ten to už dávno neni a ani nebude. Od toho tu jsou opravdový simulátory iRacing atp...
  • ja mam na ps3 akorat ridge racer, pac tomu vubec nerozumim, kterou dobrou zavodná hru v terenu byste doporucili?
  • Přeloženo z PR talku do klasické mluvy: "Zjistili jsme, že závodníci používají Scandinavian flick a tak ho budeme v DiRT 3 natolik protěžovat (možná ho zpracujeme i formou minihry za brutálního slo-motion), že z toho budete blít i nosem :) Jsme z toho všichni velmi vzrušeni"
  • Hral si Race seriu od Simbin? (race07+addony, gtr evolution, raceon, stcc 1+2) Ak nie, tak skus. Zajtra by mal vyjst addon s pagani zonda r. Mna osobne shift nebere a planujem iracing.
  • Tym "hozenim" vozu na jednu stranu mysli autor asi Scandinavian flick? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit