Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BohumilCisar

    Codemasters nechápu, mají pořád ten samý engine a fyziku, takže by v Dirtu 2 teoreticky mohly být i všechny tratě z minulého dílu, ale nejsou tam. Místo ikonických rally lokací jsou tam nesmysly typu USA a Polsko. Výběr aut je kapitola sama pro sebe, snad jediná dobrá zpráva je, že tam bude nová Škoda Fabia R5 Evo.  Poslední rally hra od Codemasters, která měla v obsahu nějakou úroveň, byl Colin McRae Rally 2.


    Od WRC8 nic moc nečekám, prostě další hra od amatérského studia, která nemá k rally žádný vztah, ale mají licence, třeba nakonec překvapí.


    • tomasrippl

      obávám se že Dirt 2 bude nudné stereotypní pokračování předchůdce, od WRC8 si slibuji více. 

    • Duncan66

      Uroven mely i pozdejsi tituly, zvlast ten posledni. Ve srovnani s CMR2 je to uplne nekde jinde. Vzdyt tam polovina rzet se jely pozpatku ty same atp. Hra to byla super, v MP najeto desitky hodin, ale i CMR4 byla famozni s volantem s pohledem zevnitr, clovek mel paradni pocit, jako by sedel uvnitr auta, do te doby nevidane.

    • Radkaa

      Jestli se nepletu tohle studio dělalo jako první WRC 7 předloni a to bylo oproti starším WRC o dost vylepšené. Hůl bych ještě nelámala. Pokud jakž takž udělají slušný jízdní model, udrží si hezké tratě ze 7. dílu a dají to všechno dohromady, nemusela by to být katastrofa. Ono pokud se na tratích bude měnit počasí a udělají nějaký rozdíl mezi pneumatikami, byl by to zajímavý přídavek.

      V Dirt Rally nějaká volba pneumatik vůbec není a z trailerů k DR 2.0 mi to přijde jako odfláklá práce, takový datadisk k prvnímu Dirt Rally.😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit