Přejít na výpis diskuzí
DiRT Showdown zítra vychází a nebojí se to připomenout
24.5.2012 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Stejne tak s jejich prevratnymi sliby ohledne novyh F1 ktere se vzdy prokazou tak z 1/3. Coddies se toho proste neboji :) Doba kdy jsem tuhle firmicku mel moc rad za napr. CMR Rally, Toca RD, Grid.. je uz davno pryc. Nejen ze neustoupili ani o pid z silene nejarkadovitejsi hratelnosti co omrzi radove v minutach, ale neboji se vydavat porad tu samou hru od dobry Dirtu jen s pozmenenym obsahem ktery nedava cimdal vic zadny smysl. Tohle nemuze mit chut ani nikdy stahnout :).....
-
Dalsi totalni nesmyslna hovadina. Coddies u me s kazdou jejich "novou" hrou klesaji hodne prudce pod uroven. fuj fuj fuj.
-
Myslím, že to bude dobrá arkáda. Destruction Derby byla skvěla odpočinková hra. Tak snad se DiRT Showdown ukáže v dobrém světle. Demo moc nenapovědělo, jeden level je málo.
-
FlatOut ještě nepřekonalo nic. Kdyby radši udělali pořádný rally a nestrkali tam ty americký kraviny.
-
Pokus o FlatOut 2 se nezdařil.
-
jj na steame je to už vydané.
No musím povedať že Dirt 1, 2 a 3 vlastním pekne v steam games priečinku, toto asi zo široka obídem, demo sa mi hnusilo, aj ten destruction derby multiplayer stál za prd, neviem no možno si ešte poprečítam a popozerám nejaké videorecenzie a pak sa rozhodnem , no tento spin off v sérii je pre mňa obrovským sklamaním. *9*
No viacej ma teší že codemasters UK pracujú na pokračovaní GRID, a to je teda riadna pecka :) -
Jak zítra? Na steamu už je to odemčený :-D