Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Download the USAIPDEMO (http://www.usaip.eu/en/USAIPDEMO.pbk) application and start it.
    Select UK from the list and click connect.
    (Username: demo / Password: demo) and click connect.
    Log into Steam and activate your key.

*You have 7 minutes before you get disconnected!
    *You can restart the connection multiple times!

If the system opens the file with Adobe Pixel Blender, you can find a fix here
    Close all other applications running on your computer, since the system gets restarted automatically.
  • muže sem někdo hodit návod ? na tu VPNku ?
  • Nehledě na to, že toho vraha vidíš už na začátku :D
  • Kozy
    Název toho třetího DLC... tipuju že se vrátíme k Bábince, jo to by bylo prima.
  • Pouze aktivace vyžaduje VPNko a samozřejmě nákup na gmg. Po aktivaci vypneš steamu, resetuješ VPNko a znova zapneš. Je to jen kvůli aktivaci a nákupu. Nic víc.
  • Kozy
    Ale to se přece dozvíš ještě dřív než v poslední misi
  • Whoossain
    Fakt dík, že už vim, kdo je vrah. Jsem v poslední misi, tak se to hodí. Aspoň to už nemusim dohrávat... *16*
  • No hlavně že nás nechali přes Steam zaplatit hru, že? Tohle je lepší sviňárna než Skyrim, ten nebyl na Steamu vůbec a člověk věděl, na čem je.
  • Preed
    Mohol by si mi prosim ta objasnit ako presne to funguje? Sprevadzkujem VPN,kupim hru na GreenManGaming a pri zapnutej VPN mi ta hra pojde aktivovat cez steam a potom aj hrat? a ked VPN vypnem tak sa stane co? hra mi stale zostane na acc ale nepojde hrat? dakujem za odpoved :)
  • Snad první DLC o kterém nebudu vůbec pochybovat. :)
  • Ronox
    Už žhavým VPNku a GreenManGaming. Tohle si nenechám kvůli komunikaci mezi Bethesdou a Cenegou ujít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit