Přejít na výpis diskuzí
Dishonored rozšíří v půlce srpna DLC The Brigmore Witches
16.7.2013 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Tiez mi to nejde. Cesko je uz evidentne iny region, pretoze vidia aj Arkham City, my stale nie. Nechcu moje peniaze, nebudu ich mat.
-
Mohlo by fungovat nastavit region kde to jen v PC jde na UK. ALe zatím sem nikdy nic podobného krom instalace toolu do Heroes 3 (ovladaci panely -> oblast -> místo -> umístění počítače -> restart) nezkoušel.
-
Ještě ses nepodíval na žádnou detektivku? *16*
-
já též *3*
-
Tak určitě *7* Vrať mi přihlašovací údaje nebo tě napráskám!
-
Taky doufám, že bude. Čekám na ni...
-
Nevie sa kedy, respektíve či vôbec, bude GOTY edícia? Alebo niečo čo bude obsahovať všetky DLC?
-
Tvůj přece, ale pššt.
-
A ty čí že si multi-účet? *6*
-
Poznamenala mě dokonce života. Je pro mě těžké se o tom bavit. Snad jednou po důkladné terapii to možná někomu řeknu.
-
co ti ta hra udelala, ze ju vsude shazujes? *6*
-
Ano ten příběh byl taky několikrát oceněn. Myslím, že dokonce vyfoukl Twilight sáze jednu Malinu. Sice to bylo těsné, ale tak kvalitní scénář prostě musel vyhrát.
-
No až na to, že mě většinou z toho očí neboli. Jak jsem viděl ten screen tak mě ty oči vypadly z důlku. Na druhou stranu já se tvůrcům nedivím, jelikož ty omalovánky z roku 123. No taky bych se za to styděl.
-
Nastavil sem si ve steamu že sem z UK a stáhnout mi to šlo, i když asi na potřetí.
-
Čekal sem kdy se tu ukážeš a za tuhle hlášku by tě měl někdo proplesknout, aby ses probral. V podstatě všechny screenshoty dneska projdou nemalou úpravou ve photoshopu.
-
Koukám, že tu prošel skřítek mínusek a rozděluje to po čtyřech *2* Ten tajmený skřítek je velice nenápadný a vůbec mě nenapadá, kdo by to mohl být *3*
-
Photoshop v akci jak neobvyklé u této hry. Se snad tvůrci stydí za svůj výtvor?
-
oh yeah... Come to daddy!
-
hmmm dúfal som , že to opravili ked píšte že to ide ale nie...stále "not available in your country.:
-
Mám RHCP a včera jsem normálně pořídil datadisk. Divné.