Přejít na výpis diskuzí
Dishonored vám nabídne spoustu možností a svobody
26.4.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Velice zajímavé informace, ale trochu mně zklamaly s tím, že tam nebude otevřený svět. Mohlo by to být uděláno jako v Thief Deadly shadows, kde před každou misí mohl hráč projít město, dovybavit se, něco ukrást atd..., hráč se pak více vcítil do herní postavy, čemuž dopomáhala celková reputace a všudypřítomné plakáty na nichž byl vyvěšena podobizna zloděje, který je hledán. Ale i tak se mi celkový koncept hry velice líbí, hlavně ta možnost zvolit si postup, a úplně nejvíc možnost, odpravit cíl tak aby to vypadalo jako nešťastná náhoda. Super, těším se na nějakou ukázku gameplaye, nemusí pršet, hlavně, když kape. Rozhodně tomu ale nepřidá reklama, jako je tomu v Bioshock Infinite, o které toho víme myslím si, až moc. Ale i tak se na tuto gamesu taky těším.
-
Moje vize: az to vyjde budou padat 9 a 10 ale brzy se zapomene.
-
-
Mno, já si nemyslím, že by tato hra upadla v zapomnění, hardcocre skupina hráčů, pokud to tvůrci s konceptem opravdu dodrží, ji dokáží udržet při životě ještě dlouho po vydání, stejně tak jako je tomu u Thiefa, u kterého skupina moderů udělala The dark mod na enginu DOOM3 a je to prý snad prapůvodní Thief v novější grafice. Bohužel na novém PC si to nemohu zahrát, jelikož W7 neumí OpenGL. Vzpomeňme třeba ještě Stalkera, který je díky modum stále velice populární díky koncepci, nápadům a možnosti upravovat jisté aspekty hry.
-
Podle mě dostane 9/10, protože je to přesně ten typ, který redaktoři milujou (Deus Ex, Bioshock,...) ale rozhodně nezapadne, protože přesně takové hry naštěstí milujou i trochu náročnější hráči, jako já.
-
-
Takže si to shrneme - ať je to taková pecka, jak se to teď tváří, ať to dostává dobrá hodnocení, aby to nalákalo i méně náročné hráče a hlavně ať se to prodává jako kráwa *1*
-
-
Není nutno... podívejme se na Deus Ex - největší počet PC hráčů se shodne na tom, že je to nejlepší PC hra vůbec (podle ankety PC Gameru tuším) - ten se moc neprodával, ale přesto dal vzniknout zajímavému druhému dílu a opět úžasnému třetímu dílu, který sice nedosahoval kvality jedničky, ale jen o chlup (o příběh a lepší druhou polovinu hry). Nepotřebujeme hned další half-life, který je v rámci kvalitních her stále spíše mainstreamem (tak trochu právě jako třetí Deus Ex). Prostě ať to zaujme párset tisíc mainstream hráčů a ať je to dostatečně kvalitní, aby to zaujalo hráče výše zmíněných her - pak bude mít vyhráno. Podle toho, jak se hra zatím tváří, je to reálné. I když by mi nevadil ani čistě hardcore zážitek (ale kdo by pak dělal pokračování, když by se toho prodalo 500k? Leda tak kickstarter...). :-)
-
-
Já právě myslel aby to byl ten hardcore s prodejem mainstreamu. Přece jen doba levného vývoje je už dávno za námi a kdoví jak by to bylo s pokračováním Deus Ex kdyby jednotka vyšla dneska a ty prodeje by byly stejné jako tehdá. Snad to bude aspoň jako Deus Ex: Human Revolution - to je takovej hardcore mainstream. Nějako mě nenapadá jak to nazvat *1*
-
-
No, zdá se, že Eidos má ještě zbytek rozumu, ničím jiným to nebude. :-D Stejně jako Bethesda - EA a Activision už jsou schopní udělat dobrou hru jen díky tomu, že ještě nestihli zkazit kvalitní studia, která koupili (Bioware, DICE), nebo protože jsou součástí podniku, kde má jejich solidní partner stále velkou samostatnost (Blizzard).
Možná i proto není Eidos dnes žádným megavydavatelem (ale dělá dobré hry - DX, Batman, Thief a to další, co provádí Square Enix...).
-
-
-
-
-
-
Strategii proti střelcům na chůdách už mám vymyšlenou - stačí kus provazu. Kdo viděl Impérium vrací úder, už ví.
-
-
Neboj šlupka od banánu...
-
-
Tato možnost je velice zajímavá, ale patrně si vezmou inspiraci z předchozího díla (Dark Messiah) a dají hráči do rukou runu zmražení a pak budeš moci vytvářet zledovatělé kluzké povrchy po kterých uklouznou jak po hov*ě. V Dark Messiah jsem to občas udělal a bylo to zábavné, zvláště když NPC spadla do propasti nebo se napíchal na hřeby.
-
-
-
je to zajimave, ale o teto hre slysim dnes prvne *1* nebo mi driv asi to info nejak neutkvelo v hlave. Vypada to na dosti zajimavy kousek, ale v dnesni dobe jsem uz docela skepticky k tak silnym slovum. Vzdy se slibuje a placa a finalni kousek potom vypada uplne jinak. No uvidime, pokud to autori opravdu dodrzi tak si myslim, ze to bude hodne slusna hra, ktera by mohla mnoho lidi prekvapit a ziskat si slusna hodnoceni, ale jak uz jsem rekl......za posledni dobu jsme slyseli az moc krasnych snu
-
-
Pokud jde o tvůj první kontakt se hrou, tak asi zatím nevíš, kdo hru dělá. Velká část skepse by tě možná opustila, kdybys to věděl. :-)
http://games.tiscali.cz/oznameni/dishonored-nova-hra-od-tvurcu-arx-fatalis-half-life-2-a-deus-ex-56278
-
-
Nevěřim, že ve finální podobě hry bude tolik cest v jedné misi jak se dostat k cíli, na to už jsem slyšel příliš mnoho manažerů.
-
Fall Of Samurai mně naučil mít rád parníky... Teď tohleto? Začínám být fanda Steam-punku. *14*
-
Je to nepodstatný detail, ale myslím, že víc by se k tomu hodily kordy a rapíry s úponkovým košem, než meče. Vizuálně se to liší jen užší čepelí a kratším jílcem ale drží se za záštitu (je to nebezpečnější, víc bodání, míň sekání, delší dosah). Svádí mě k tomu stylizace a některé detaily na zbraních. Ono zase převaha šavle souvisí s bojem z koně, proto se mi líbí jejich absence uprostřed vody. Chce to nějáké hybridní "prušácké" pokračování... No každopádně to vypadá na výživnou hru :)
-
-
Asi by to vypadalo lip, ale programoval animace tak aby nevypadaly jako kdyz si hrajou deti z matersky skolky by byl docela orisek. I kdyz to samozrejme s mecem vypadaj taky, ale vetsina lidi nema vubec tuseni jak vypadal realnej boj s mecem, takze to nevadi.
http://www.youtube.com/watch?v=10B4oCreJDo - pokud se nekdo chcete podivat jak vypada opravdu agresivni styl boje s mecem podle manual z 15-16 stoleti. ARMA ma i dost zajimevejch veci na vlastnim webu
-
-
Minulý týden trailer a teď hora preview. Něco mi říká, že kdyby hra měla stihnout ještě tento rok, tak má už dávno datum vydání. Takže až 2013?
-
pěkněě! Bože ať se to povede!
-
Něco mi říká, že to bude takový maso, že si k tomu udělám i hranolky. Křemíkový bože, prosím více takových her. A ještě více prosím, aby to dopadlo, jak se to prezentuje. Těmhle chlapíkům držím všechny moje palce a j*b*t jestli mi zmodrají a odumřou ;o)