Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavé, asi tomu dám šanci. Kdo nikdy nežil situaci, kdy musí někoho propustit, i když ví, že tomu člověku to způsobí velké problémy (hypotéka, rodina) tak si nejspíš neumí představit, jak traumatizující to pro nadřízeného může být, pokud to není bezcitná cynická svině, která hledí jen na svůj prospěch a podřízení jsou pro něj jen čísla. Podle recenzí to zatím vypadá, že to bude stát za to a zážitek bude podobný s "Papers, please", kde člověk taky rozhodoval o životech jiných a musel být svině, aby nepoškodil sebe.
  • vypadá to docela zajímavě. Lidi co posuzují hratelnost jen podle grafiky jsou dost omezení. Kniha taky nemá žádnou grafiku a dokáže pobavit. Stejně je to s hrou. Zapracuje fantasie a je to. Některým hrám dokonce primitivní grafika sedí víc než moderní, záleží na herních mechanikách
    • CRYPT
      jenomze u knihy pracuje tva predstavivost u pc hry prvotni dojem hraje vizualizace. Nebo ty chvalis hratelnost, bez toho aby ses na hru dival? Nebo chvalis pribeh, jen podle toho ze poslouchas?

      Grafika je u her VZDY CISLO 1 at si melete co chcete. To jak se hodnoti hra v konecnem dusledku je vec druha a zde na hodnoceni se odviji vice faktoru. Ale stejne jako kdyz jdete do obchodu s nejvetsi pravdepodobnosti se vezmete vec, ktera nebude spinava,a nebo mit poskozeny obal nebo buhvi co
      • Skus si zahrat na par hodin Dwarf Fortress, myslim ze zmenis nazor na dolezitost grafiky v hrach
      • Zajímavý, že třeba takovej brutal Doom mě baví víc, než Crysis. Tvoje logika nějak nesedí...
        • CRYPT
          Skutecne? Ale ja se opravdu nikde nezminoval, co koho bavi vic. Ja se bavim ciste o graficke a o prvotnim dojmu, kdyz zapnes hru. Nebo mi chces skutecne rici, ze kdyz jsi zapl poprve dooma koukal jsi na to s vyvaleno hubou a nebo kdyz jsi zapl poprve crysis, tak jsi na to cumel s vyvalenou hubou?
          • Dávat na první dojem je povrchnost. Dávat na první dojem, tak bych minul nejednu legendární hru...
      • hloupost. Kdysi dávno jsem hrával textovky, ty neměly grafiku žádnou a přesto jsem se u nich výborně bavil. To samé platí pro staré RPGčka nebo adventury. Například kouzelná grafika her jako Gabriel Knight 1. Ačkoliv první díky je "pixelartový", tak ta hra se hraje líp než další dva díly s "vylepšenou" grafikou. Zkus si zahrát Final Fantasy 6 nebo 7 a porovnat to s FF14. Opět uvidíš, že stará hra je lepší.
        Mám zkušenosti s hraním těchto starých her. Pokud se nenecháš odradit prvním dojmem, začneš hru hrát a vydržíš u toho, tak jakmile tě to chytne, tak ti grafika zcela přestane vadit a začne se ti líbit. To samé platí pro tyto pixelartové hry.

        Ale souhlasím s tebou v tom, že většina lidí se dívá v obchodě na obal a nevidí co je v něm. Stejně tak je to s grafikou.
        • CRYPT
          jenomze textova hra je kniha. A zde funguje tva predstavivost, stejne jak jsem psal. Co se tyce starych her, v te dobe grafika byla umerna hdw, ktery v to dobe byl na trhu. Pixel Art je lacina napodobenina grafiky, s kterou se tvurci ocividne nechteji piplat - DNES. Uz mi to zacina lezt krkem. Jinak samozrejme neodsuzuji vsechny hry s nelibivou grafikou, to urcite ne. Jen poukazuji na to, ze grafika ja cislo 1, ktere vzdy cloveka zaujme jako prvni a az potom je pribeh, hratelnost, hudebni doprovod.
  • děsivě to vypadá, pokud vás děsí další ošklivý pixel art.. mohli by to udělat tak, že po poražení pixel artového monstra se hra za odměnu na chvíli přepne do normální grafiky *1*
  • čtu "namísto okázalé hrůzy děsí hlavně svou realističností"... *pohled na screenshoty*.... čtu znovu "...hlavně svou realističností"... *znovu si prohlížím obrázky*... *výbuch smíchu*
    • Davide použij občas rozum ..
    • bez ohledu na recenzi, co ti říká realističnost zvuků, mechanismů, chování postav...? čemu se vlastně směješ? té vaší prostoduchosti? jak není uspokojen ten nejvýraznější vjem (zrak), je všechno ostatní marginální? cítíš neco u poslechu hudby, ochutnávání dobrého jídla, nasávání příjemné vůně, osahávání ženského tela? ty vlastně asi ne, ty máš jen ten zrak, stejně jako mnoho dalších... ale je to škoda, věř mi
      • Myslím že sám jsi prostoduchý...
        • možná, připouštím i tuto možnost, a dokážu se s ní vyrovnat - jsi schopen i ty (z jiného úhlu pohledu) uznat, že můžu mít pravdu? umí se dneska lidi rozhlédnout a uvědomit si šíři sveho zorného pole, nebo máš taky tunelovité vidění, které jen nasměruješ k závěru, který sis předem z důvodu malé mentální náročnosti vytvořil?
      • Kamil.Zatlouikal
        "osahávání ženského tela" Jenže zrak neoklameš, kamaráde. Nelze úplně vyřadit jeden z pěti smyslů. Zavři oči, a pak ti může být příjemné osahávat třeba 90-letou babku. Jenže co potom, až oči otevřeš? *3*
        • "Zatlouikal" ty hňupisko jedno *15* pobavils ... napíše si blbě jméno, a ještě intelektuálně mudruje
        • Tohle se jen tak nepovede. Napsat 3 věty, potvrdit tím logiku příspěvku na který reaguješ, zcela popřít vlastní myšlenku a ještě se radostí plácat do kolen, jaký jsi uvedl vynikající příklad. Bravo, hlupče.
  • Kamil.Zatlouikal
    No, vypadá to opravdu děsivě. Už na první pohled. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit