Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K sakru s tím, tohle měla být reakce na jamar28.
  • Ale jistě, CoH je abstrakce reálného konfliktu do tradičního RTS kabátku, v postatě je to Starcraft 2, který se snaží o jistou míru realismu, ale nikdy natolik, aby tím ohrozili vnitřní logiku věci.

Tohle se tváří více realisticky (byť 4 vojáci jsou tak akorát půlka nebo třetina družstva, což je poněkud málo na nějakou velkou 'taktiku'

A jestli ti příjde, že micromanagement 4 vojáků bude méně akční než ovládání spousty jednotek, tak budeš možná překvapen.

Pro zajímavost - hrál jsi StarCraft 2? Jak ti přišel akční on? Nebo Red Alert, nebo nějaká jiná klasická RTS?
  • Podle videa to vypada na primitivnejsi Men of War s kreslenim na mapu...
  • jamar28
    Moc takových her jsem nehrál, takže můj rozhled je značně omezen. Každopádně CoH mi přišlo zbytečně zjednodušené, moc akční a nereálné a tohle vypadá mnohem realističtěji.
  • Ne, DWF vypadá na lepší Commandos a na horší Silent Storm.
    Vidět v tom CoH chce docela velkou míru fantasie.
  • lol, Men of War má k taktice daleko. Bližší je třeba Graviteam Tactics: Operation Star. Vyzkoušej jestli tě Men of War baví. To je úplně jiná liga.
  • Inquisitor
    Díky, taky co mi to dalo práce :)
  • Tos vypotil nadhernou perlu ducha
  • Inquisitor
    Jo určitě je to bližší k Men of War. CoH je v RTS to co CoD mezi FPS :)
  • lol, Company of Heroes má k taktice daleko. Bližší je třeba Men of War. Vyzkoušej jestli tě Company of Heroes baví. To je úplně jiná liga.
  • jamar28
    To vypadá na lepší Company of Heroes. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit