Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seš stejně zbytečnej r3tard tak jako ty který kritizuješ .
  • na nejtezsi v puvodni verzi, jak jsi dostal rezistence pres 100%, tak te utok danym elementem lecil misto zabijel

leech, samoleceni po zasahu fyzickym utokem (kdyz uz nakej prolez pres ten block a armor)

a opravdu velice malokdy, v ty druhy pulce hry, jsem potreboval kouzelnej heal

akorat v poslednim souboji jsem se musel parkrat hnout a pouzivat vsechny ability

nevim jak v enhanced edici, jestli to fixli nebo je porad tak imba po vytuneni
  • To jsi to hrál na easy ne? :-)
  • Multiplayer ve hře určitě je a dokonce je ve hře k dispozici jakási aréna, kde se mohou lidé vyblbnout.
  • moc tomu nerozumím, tohle je jako diablo akorat bez multiplayeru? to by mne nebavilo. meli tam dat rifty jako v d3
  • KrPa
    ty ses spise ubohe ho*vado, ktere si vyleva sve midraky u her, ktere nema rad
  • KrPa
    snad dalsi pridaji, chtel jsem zkusit impa
  • A WoWko, LoL, Dotu.. třeba je to jako s tou Zeldou, ty hry jsou tak dobré v základu, že je grafika vedlejší *8*
  • Myslíš tanka či dps? Warriora jsem zkoušel, ale vůbec mě to nenadchlo. Ačkoliv rád hraji za warriora ve většině hrách. Zbraně teď dávají speciální skill, který je podstatně drahý na akční body a damage nic moc... Docela schopný byl warrior s dvouma jednoručkama, ale oproti assassinovi s dvěmi kudlama se nic nevyrovná.

Docela se mi líbil i Shape shifter. Ten je zaměřený na sílu a je schopný zaútočit i na větší vzdálenost či dokáže změnit oponenta ve slepici, když nemá aktivní armor

Summoner také není špatný. Ve verzi kterou mám dostupnou dokáže vyvolat totem a malého ďáblíka. Summoner pracuje dost s povrchama a každý summon se liší podle toho na kterém povrchu jsi ho vyvolal. Ledový podklad vyvolá ledového summona atd...
  • konstantni ano, ale pouze trolling
  • jednotku jsem dohral solo s one handed warriorem (nikoho jsem nebral do party, partkama jsem zabijel, takze byl az do konce level 1, a na nejtezsi obtiznost pred enhanced updatem)

a ted pozor, byl temer nesmrtelnej, kdyz se na nej navlikly veci s resistencema a mel jsem perk leech *1* *1* *1*

stit s block snad 50 nebo dokonce 80%, uz nevim, a tema resistencema, k nezaplaceni

k tomu jsem si na zacatku picknul ten zakladni heal a na konci to byla masina na zabijeni, one man army

krome zaverecnyho souboje jsem asi od pulky hry jen napochodoval doprostred vsech a neresil
  • dik za info, skusal si aj warrior build?
  • Ano celkem 4. Elf, člověk, trpaslík a poslední je na způsob ještěra.
    Osobně mi vyhovuje nejvíc elf, jelikož si může přidat jeden akční bod.
  • Já osobně to vlastním a musím říct, že nejsilnější podle mého názoru je elf zloděj/assassin.
    Během jednoho kola je schopný zlikvidovat až 2 nepřátele. Jeho damage je naprosto brutální.

Magie není špatná, ale v dostupné verzi hry není moc skillů k naučení. Tudíž člověk hraje s pár skillama celou první oblast.
  • No a co? Každý snad má právo na vlastní názor ne? Tyto diskuse nejsou určený k osobní diskusi či ke zvyšování Ega... Jsi jen zakomplexovaný parchant, který má potřebu se navážet do lidí, kteří s tebou nesdílejí tvé hloupé názory. Měl by jsi se už probrat z diskotéky. Naštěstí takový jako ty to mají v životě těžký, což je aspoň částečné uspokojení.

Už jsi se naučil psát s diakritikou?
  • KrPa
    a hlavne ze vsichni pak hraji overwatch *1*
  • hlavně že u Zeldy, Final Fantasy. Perzóny a hromady dalších kýčovitých přebarvičkovaných japonských nesmyslů to problém není, když už, tak by se mělo měřit všem stejným metrem a jakmile začneme, tak se rychle ukáže, že japonské hry jsou na stupnici barevnosti a kýčovitosti až někde úplně nahoře
  • A stejně jako u DA:I je barevná paleta jen zlomek problému.
  • Však Inquisition taky nevypadá dobře. Možná proto to nechápeš.
  • hra to tu uz niekto?
    mozno to je len moj pocit ale mam dojem ze magic je trochu OP oproti melee/ranged...ci?
    v jednotke hrat cisto warrior party bolo utrpenie a cisto magic easy peasy :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit