Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl bych vážně rád, kdyby to vyšlo i na PC. K diskuzi PC/Konzole: Z různých zkoušek s mým kamarádem (konzolista) vím, že jsou věci , kde nemá šanci a je to i obráceně. Např v létání, řízení aut atd má na 100% navrch, klávesnice a myš se nechytá. Na druhou stranu např. v fps má myš jednoduše navrch (uznávám že záleží na kvalitě myši a klávesnice). Mám doma gamepad, klávesnici, myš a joystick a hraju zásadně na kompu a to z jediného důvodu, Mody, bez nich si už hraní nedokážu představit (příklad - Total war série, stalker sŕie, fallout série, skyrim atd..)
    • No jazdenie neviem, v Shifte 2 som robil na klavesnici lepsie casy ako kamarat na PS3 s gamepadom. Samozrejme ze sa to da vzdy hodit na arkadovu NFS fyziku :D
    • porovnavat hrani aut a stezovat si na klavesnici je divne, kdyz o radek dal pises, ze mas gamepad *7*
      • gamepad jsem si pořídil, protože mám rád závodní hry. Ale bylo to až potom co mi to natřel :)
  • To video je úžasný. Kdyby to takhle fungovalo i ve hře, tak to bude opravdu zážitek. Po tom co nějakou dobu hraju WoT, mám ale určité pochyby o způsobilosti některých hráčů kooperovat.
  • Tihle PC only hraci furt kvuli necemu narikaji. Jsou vecne nespokojeni a nestastni ze sve platformy. Bud kvuli multiplatformnim titulum, ktere udajne nici pc hry. Nebo kvuli tomu, ze nejaky titul neni multiplatformni a na pc se nepodiva. :-) Kdyby netrpeli predsudky, tak si jednoduse poridi konzoli a budou hrat dobre hry, at vyjdou na pc nebo na konzoli. A kdyz temi predsudky trpi, tak at si trpi, jejich vec.
    • Každej nemá peníze,aby živil PC a ještě nějakou konzoly
    • Takže si vlastně slušnou formou poslal PC hráče do p*dele, skvělá ukázka chování konzolistů: když nějakou hru z konzole chcete kupte si konzoli a dělají okolo toho neuvěřitelnej tiátr, aby to náhodou nevyšlo i na PC a to i přesto, že se to jejích verze ani nedotkne, ale když má hra, která byla PC only vyjít na konzole tak to jim přijde normální a nadávají na pc hráče, že se jim to nelíbí a většinou právem, protože i pc verze je tím dotčená. Vážně tohle chování nepochopím. Konzole mi nevadí uvažoval jsem o koupi, ale reakce většiny konzolistů a politika okolo konzolí mě dokonale odradily.
      • Ne neposlal, ale nebavi me v kazde diskuzi, nota bebne o konzolove hre, poslouchat jejich vecne narikani, jak jsou konzole spatne, konzolisti stupidni, jak jsou kvuli nim blby hry a nasledne narikani nad tim, proc konzolova exkluzivni (jindy automaticky stupidni) hra neni i na pc a jak se na pc hrace kasle. To jsou vecne narky, prakticky den co den. A myslim ze kdyby to bylo naopak a takkhle otravovali neustal konzolisti pod pc tituly, jak pc nici hry, ze ani nefunguji na gamepadu a maji blby ui pro gamepad a proc nevyjde ta hra i na konzole, tak by te to po par letech taky prestalo bavit.
        • Úplně nesouhlasím, ale chápu úhel pohledu. Zapřemýšlej, ale nad tím kdyby to vážně bylo naopak, kdyby hry s ui atd., který je určený na klávesnici a myš cpali na konzoli, aby jsi to hrál na gamepadu na který ti to pořádně nefunguje, nebylo to optimalizovaný pro hardware konzole atd. Schválně mi řekni jak by jsi se po tom cítil, pokaždý když by jsi si na to stěžoval tak by se z druhé strany ozvalo pouze: Kup si Pc, když to chceš mít.
          • Ja bych to resil tak, jako to resim ted, nektere hry hraju na PC, jine na konzoli a dalsi na handheldu. A mam po problemu, protoze kazda platforma ma sve silne i slabe stranky a na kazde si uziju to nejlepsi co nabizi. Je hloupost vybrat si jednu platformu z mnoha a chtit, aby se vsichni memu vyberu podridili a prizpusobili. A naopak exkluzivity vitam, protoze exkluzivita muze byt vyborne prizpusobena podminkam platformy. Multiplatformy jsou vzdy kompromis, nejen pro PC, ale i pro konzole. Dark Souls toho budiz dobrym prikladem. Kdyby byl od zacatku koncipovan jako multiplatforma a pocitalo se s klavesnici a mysi, tak nikdy nebude mit takove skvele ovladaci schema pro gamepad. A kdo ho chce hrat, necht si poridi gamepad, proc by proboha vsechny hry meli byt plne kompromisu kvuli moznosti ovladani mysi. Nekdy mi projde, ze PC hraci si mysli, ze jsou stredobodem vesmiru, pupek sveta a vsechno se musi prizpusobovat jejich potrebam. Nemusi a nedeje se tak a je to prirozene a normalni.
            • Chtěl jsem skončit, ale prosím vysvětli mi jak tě napadlo, že vychází ze špatného předpokladu? Můj předpoklad totiž byl ten, že pokud chci něco prodávat na nějaké platformě má to být pro tu platformu optimalizováno a pokud s tímhle nesouhlasíš tak opravdu končím a myslím jsi o tobě, že jsi blb(za což se omlouvám, ale co naděláš).
            • Ani tady netvrdim, ze jsi neco takoveho rekl. Tady poukazuji na to, ze tva otazka vychazi ze spatnych predpokladu.
            • Jejdasek
              Za prve reaguji na tvou otazku a vysvetluji ti, ze stavi na predpokladu, ktery je spatny. Vsechny hry proste nemusi byt designovany pro PC
            • Nic takoveho jsem ti neodpovedel, takhle si to hrube intrpretujes ty sam pro sebe, z toho me neobvinuj.

              Jiste, kdyz na to prijde, tak ja nesetrim ani konzolove hrace, pokud se chovaji zaslepene az fanaticky.

              Ja jsem ti rekl jak bych se citil, protoze ja hraju na platforme PC, PS3 a PS Vita (nejvice let mam odehrano na PC) a o kazde se da rict, ze jsou na ni neoptimalizovane i optimalizovane hry a ja proste hraju ti optimalizovane, ty dobre, ktere jsou zabavne a nemam s tim problem.

              Nepsal jsem, ze jsi to rekl, psal jsem, ze pc hraci na me pusobi, ze si tohle mysli a odtud prameni jejich stiznosti. Takze na rozdil od tebe si nevymyslim nesmysly, viz tva hruba interpretace toho, co jsem ti napsal.
            • No nic trochu moc jsem se do toho ponořil, asi končím.
            • Odpovědi, které jsem se od tebe dostal je ve stylu: Já narozdíl od těch PC hráčů mám rozum a hromadu peněz si koupit všechny platformy co chci. Moje otázka byla jak by jsi se cítil v té dané situaci, ty jsi mi jen řekl udělám to stejně jako teď takže jelikož si teď neustále stěžuješ na Pc hráče tak v té dané situaci by jsi si tedy stěžoval na konzolové hráče není liž pravda? Já se tě ptal, ale jak by jsi se cítil, kdyby ti na platformu na které hraješ nebyli hry optimalozvané pro tu platformu a ti kteří to mají na jiné platformě na které je to optimalizované by ti jen nadávali a říkali ti tak si kup naší platformu, tak si kup naší platformu a pořád dokola. Navíc o tom, že by všechny hry měli být designovaný pro Pc jsem neřekl ani slovo tak si prosím nevymýšlej nesmysly.
            • Za prve reaguji na tvou otazku a vysvetluji ti, ze stavi na predpokladu, ktery je spatny. Vsechny hry proste nemusi byt designovany pro PC, takovy pozadavek je invalidni. Takze stezovat si na to, ze nektere hry nejsou na pc je hloupe a opoved at si dotycny poridi platformu na ktere bezi je v poradku.

              Za druhe se nenavazim do pc hracu. Jen se sveruji se svym dojmem, ze na me pusobi, jako by si mysleli, ze jsou stredobodem vesmiru a vsichni a vsechno se jim musi prizpusobovat. Tak to na me skutecne pusobi, protoze jinak si ty vecne narky nedovedu vysvetlit. A jestli mas lepsi vysvetleni pro tohle jejich vecne stezovani, tak sem s nim.
            • Prosím, řekni mi proč jsi svou odpověď, která ani neodpovídá na otázku, použil na navážení se do PC hráčů?
      • Miserius
        Aneb jak se připravit o zážitky svojí stupiditou *2* Představa že si nekoupim nový auto protože ostatní co ho maj jsou kre*éni je velmi zajímavá
        • Až na to, že je to spíš tak, že si to auto nekoupím, protože každou třetí(tímhle číslem nechci nikoho urazit) jízdu se mnou v autě pojede i ten kre*én.
          • Miserius
            Takže ... se bojíš že v multiplayeru to bdue samej kre*én, nebo že kdyby jsi šel na nějakej sraz konzolistu *2* tak tam bude třetina kre*éni? *1*
            • prudislav: proc by to bez nej neslo, v multiplayeru vetsinou neni a v singlu u her, kde je, si ho muzes zpravidla vypnout.
            • Miserius: Díky za vyčerpávající a konstruktivní odpověď
            • Miserius
              Jejdasek: Ono to jde vypnout skoro u vseho, ale kdyz zrovna nekam nalitavam stihackou nebo se ritim do zatacky a do toho nekdo krici na psa at si lehne tak bych si to rad vypnul ale nemuzu dokud neni trosku klid
              Clown: Hral jsem driv na pc dlouho a hodně, možná až moc *2* Byl jsem v různych klanech, ať už na první CoD nebo na CSka, myslim si ze jsem byl i dost dobrej. Prechod na gamepad byl takovej ze prvni den hrani (dejme tomu 3 hodinky) jsem byl az nepouzitelnej a mel jsem co delat i v singlu... Ale tak behem tydne (mozna dvou abych nelhal) hrani uz singleplayer v zadny hre nebyl problem (krome RDR to nevim proc mi dlouho neslo) a multiplayer byl taky jen otazka cviku... Ze singlu jsem tam prisel tak jsem docela dostaval na zadek ale po par hodinach si clovek zvyknul na tu akci a dostal to do ruky...asi zalezi na tom jak ti to s podobnejma vecma jde... Dejme tomu po 3-4 tydnech s gamepadem jsem nemel problem v zadny hre jak v singlu tak v multiplayeru... FPS hry trvali o neco dele nez Third person strilecky (ty jsou an to jak delany) ale rozhodne to neni nic nad cim by jsi mesic sedel a nevedel co se deje, pokud nejsi tele tak to mas za tyden vse v malicku
              Prudislav: Autoaim je jen v singlu a jeste se da vypnout...
            • prudislav
              no zrovna střílečky maj na konzolích jeden cheat kterej já prostě nepřenesu : "autoaim", sice by to bez něj na gamepadu asi nešlo , ale ten mě prostě nehorázně odrazuje
            • Clown: ne o tom nevim, dark souls jeste cas od casu hraji. Jestli je to fakt, tak je to vyjimka.

              Miserius: Ja hraju predevsim multiplayer killzone 3 a tam si muzes u kohokoli vypnout audio.
            • V tom případě super. Chci se zeptat jestli jsi byl i PC hráč, jak dlouho trvá zvyknout si na gamepad u střílečky?
            • Miserius
              *10* Dark Souls je asi jedna z dvou her ve ktery "jde" cheatovat...jestli si myslis ze strilecky na konzolich v multiplayeru muzou mit wallhack nebo tak neco tak se nemusis bat
            • Jejdasek s čím můžu souhlasit je to hraní na jedné konzoli to věřím, že může být super, ohledně cheatování atd.: nedávno když jsem na pc hrál dark souls tak mě jeden invader hacknul a resetoval staty a víš kde se ten hack objevil poprvé odkud pocházel, PS3. Takže si myslím, že to bude spíš o štěstí než, že jsi na PS3 nepotkal cheatry atd.
            • Miserius
              Jejdasek: Jo na to jsem zapomněl, cheateri...jeden velkej humus pc multiplayer hraní... Ke konci mojeho pc hraní kdy uz jsem si rikal ze prejdu na konzoli to bylo tak neskutecny (CoD,Battl a cokoliv podobnyho) ze clovek hrat 10 minut a ztratil chut... Jak rikas, ja mam na psku zatim taky jen vyborny zkusenosti (az na nektery jelimany co si nechaj zapnutej mikrofon a bavi se tam s nekym a neraci se ho vypnout) a multak je jedna z veci ktery bych se nebal vubec doporucit...
            • Clown: problem se spoluhraci mam akorat na PCa to s cheatery, kteri dokazi znicit ledasjake multiplayeove klani. Na PS3 jsem se s timto nesetkal ani jednou jedinkrat. Navic na PS3 mas hrani vice hracu na jedne konzoli, a to ma uplne jinou atmosferu.
            • kennyB já nemluvím o tom jak je kdo dobrý ve hře, ale o chování. Jasně, že někdy dělám takový chyby, že se až divím a chápu když někdo jiný je taky udělá o tom, ale řeč nebyla.
            • Asi fakt máme štěstí.
            • kennyB
              Clown: a jsi si jistý, že jsi v tom mulťáku dost dobrý??? Co když si nějaký jiný hráč říká to samé třeba o tobě??? Každý má přece někdy den, kdy mu nic nejde *3*
            • Miserius
              Mě je jedno kolik jsi napsal, klidně si mysli že to ja každej *1* Ale musim te vyvest z omylu (alespon na ps3) hraci oproti pc spolupracujou, asi nikdy jsem na pc v CoD multaku nezazil nejakou kooperaci, tady se lidi snazej chodit pohromade (vetsinou, asi tak třetina *1* )... Fakt ne, hraju hlavne multiplayer a jediny kde me lidi stvou je Most Wanted kdyz se ceka na zavod tak do sebe porad bouraj a to je asi jediny co se mi ted vybavuje ze by delali ptakoviny v multiplayeru... Mozna mame oba stesti an spoluhrace na svoji platforme, ale ja zase jak zapnu multiplayer na pc chytnu nejaky deti co jeste kricej do mikrofonu
            • Jsi na internetu, i ta omluva někoho může urazit.
            • Ne takhle úplně, ale představa, že tam někoho takovýho potkám mě děsí - na pc jsem zatím měl obrovský štěstí, že jsem tak extrémní případy nepotal. S tou třetinou prosím neber to doslova, sám jsem napsal, že tím nechci nikoho urazit a je to pouze pro představu, aby byla pochopena základní myšlenka. Pokud ta třetina někoho urazila tak se omlouvám.
    • Uz na konzoli funguje ve hrach klavesnice + mys?
      • Technicky to neni problem, ale pro konzoli se to vubec nehodi, ta je primarne urcena pro hrani v obyvaku z kresla na televizoru. Ta hra bude designovana pro gamepad, ktery na pc funguje taky. Jestli mas predsudky i proti gamepadu, pak nemusis vzdychat po teto hre. Neprislo by ti trapny, kdyby konzolisti u pc only her breceli, ze nepodporuji gamepad a sepisovali kvuli tomu petice?
        • Na PC ale s gamepadem zadnej problem neni a pokud vim nikdo za podporu klavesnice a mysi petice nesepisuje a i kdyby at si lidi sepisujou petice jak chtej! Diky jedny takovy petici jsem si mohl zahrat Dark Souls a bylo to super!

          Po tyhle hre nevzdycham i kdyz popravde obcas si povzdechny ze to ci tamto neni na PC.

          Svym predeslym prispevkem jsem se snazil dat najevo ze zadny predsudky vuci gamepadu nemam jenom se mi na nem proste nehraje pohodlne a nejde mi to s nim.

          A navic nemam televizi :D
          • A jak si na pc zahraju s gamepadem treba diablo 3 nebo magicku? Nehlede na to, ze PC hry nemaji UI stavene na sledovani z dalky na TV.
            • V com si mal pravdu? Neschopnost from software vyriesili moderi a taky hd fix im zachranil predaje, za co mozu moderom ruky bozkavat. Nemozne K+M vyriesil takisto moder a nerobi problemy.
            • Na pc uz blby nie je...tam su totiz mozne mody ;-)
            • Inventar skyrimu je blby i na konzoli, ten v oblivionu je mnohem lepsi. Ne za kazdou blbost mohou konzole :-).
            • Njn kdyz ty do ty diskuze vzdycky tak vlitnes a zacnes vykladat vykladat nehezky veci o PC hracich ktery se muzou nekterych lidi dotknout a to i v situacich kdy to neni uplne trefny ale to nevadi ja uz si tak nejak zvyknul a alespon je o cem diskutovat (flamovat) :D
              Navic ne vzdycky zmeny znamenaji predesingovani cely hry. Viz inventar v Skyrimu nebo tlacitko pro prepinani cilu apod.
            • Tak to jsi jeden z mala. Ale ja tyhle problemy s ovladanim predvidal. Je dohledatelne, ze jsem na to upozornoval uz v dobe petice, kdyz From Software oznamilo PC port, ze cela hra je designovana na silne a slabe stranky gamepadu a zmenit to by znamenalo predesignovat celou hru (podobne jako to blizard dela s D3), coz se od From Software nedalo ocekavat, na to nemeli penize. Tehdy jsem byl za hatera, ktery nepreje portu teto hry na PC. Pak se ukazalo, ze jsem mel pravdu. I kdyz to vetsina lidi nevidi, tak mutliplatformy maji kompormisni ovladani a UI na obe strnay.
            • ja nemel problem s ovladanim dark souls na klavesnici a mysi. Jediny co tomu chybelo byla moznost zmenit prepinani cilu na nejaky tlacitko misto pohybu mysi a plynulejsi pohyb kamery. Na to ze byla konverze 1:1 coz se obycenjne nedela tak to vlastne vubec nebylo tak strasny jak se rika.
            • Zrovna tak je ale prizpusobeno i pro klavesnici a mys, je kompromisni na obe strany. Dark Souls nebo Diablo 3 pro PS3 bude mit nekompromisni gamepadove ovladani.
            • Stezujou si PC hraci protoze UI u multiplatformnich titulu je vetsinou prizpusobeny hrani na gamepadu :D
              To mas pak tezky kdyz udelas RPG das do toho nepouzitelnej inventar. Kdyby to bylo naopak tak si budou stezovat konzolisti zeano.
            • To ze na to jsou programy neznamena, ze je to pouzitelne. Proto take Blizzard zcela prekopava ovladani D3 pro PS3. A o tom to proste je. Nektere hry jsou designovane pro mys, nektere pro gamepad a nektere jsou takove kompromisni na obe strany. Skrz multiplatformy si mohou stezovat obe strany, ale stezuji si neustale PC hraci.
            • Programy na to jsou a neni jich malo i kdyz uznavam ze UI tomu neni vzdy uzpusobene. Ja diky tomu takhle zkousel Minecraft na tom xboxovym ovladaci.
      • Miserius
        U nekterych jo... Ale tohle je to o cem mluvi...Proste nedokaze vetsina hracu ani pripustit ze by se to na gamepadu dalo taky dobre hrat, radsi budu rikat ze je to stupidny a soudej podle pul hodiny co to zkouseli
        • 4 roky na hraní PSX a 5 let hraní na PC, klávesnice+myš beatne témeř všecko, FPS/RTS/RPG jsou bezkonkurenčně nejlépe hratelné na klávesce a myši. Až na tuhle hru není žádná jiná, která by mě donutila investovat vedle PC ještě do herní konzole. (na gamepadu se mi hrály dobře závodní hry, nebolely mě tolik ruce - kdybych více hrál závodní tituly koupil bych si stejnak volant+pedály).
        • Dej mi na gamepad komplexnější strategii a jdu do toho. Jinak je jenom stupidní tvrdit, že si má někdo zvykat na gamepad.
          • Zajímalo by mě jak se dá hrát Supreme Commander (první díl+ datáč, 2ka už není pravý SupCom) na gamepadu :D, možná by se to dalo hrát i na volantu :DD
          • Miserius
            Co? Proč strategii? Kolik je strategií na konzolích? 3? Z toho jeden Xcom kterej je lepsi na gamepadu nez na klavesnici+myši a Ruse který je zase nehratelný
            • Miserius
              Pokud chces hrat strategie nekoupis si konzole, to jsi asi nepochytil ty
            • To bude právě kámen úrazu, což si evidentně nepochytil.
        • ja bych se nerad hadal protoze na gamepadu jsem dohral prvniho Batmana, skoro druhyho (nez jsem zjistil ze na klavesnici a mysi je to mnohem lepsi), Renegade ops, GTA 4, Mafia 2 (tezsi mise ke konci jsem musel zase hrat klavesnice+mys protoze na gamepadu jsem to proste nedaval), pak jsem na tom dohral do tri ctvrtin Darksiders (dal uz me to nebavilo). Rozhodne neslo o pul hodinu. Zkousel jsem s nim i dalsi hry ale vetsinou jsem hodne brzo nakonec presel na klavesnici a mys. Z gamepadu me tak akorat bolej ruce a jsem s nim silne neohrabanej. Jak se tim ma jeste ovladat kamera tak jsem vetsinou docela v haji.
          Gamepad mi proste do ruky nesedne a to i ten od xboxu ktery je udajne ten nejlepsi. Nakonec jsem s nim taky hodil o zed ale mozna si jednou koupim novej. Jeste uvidim.
          • Ja si po mnoha letech hrani na PC zvyknul na gamepad prakticky ihned. Prvni hra kterou jsem hral byl inFamous. Tesim se, az budu moci delat na PS4 gameplay videa, pak ukazu, jak jde na gamepadu v pohode davat headshoty jeden za druhym. At treba v Rage nebo ted v Gunslingerovi. Taky muzes mit vadnej gamepad, ja mam dva Dualshocky a s jednim z nich se mi FPS hraje o neco lepe, je ohranej a ma mekci chod sticku.
            • Kde jsem autoaim uvital je Red Dead Redemption, tam kdyz jedes cvalem na koni (obraz skace), otacis se dozadu a miris na mrnave jezdce rovnez cvalajici na koni (pohybuji se a poskakuji) a mas na to naproste minimum casu, na to bych si netroufl ani s mysi. A to je imho duvod, proc RDR nikdy nebyl portovan na PC, PC hraci by neprijali nutnost Auto Aimu, chteli by cistokrevnou strilecku a tahle hra neni designovana jako cistokrevna strilecka.
            • Tihle pomocnici s mirenim miri doprostred tela, ne na hlavu, s nimi je to naopak tezsi, protoze ti mireni strhavaji. Jsou uzitecni na sledovani pohybujiciho se cile, ale ne na davani headshotu.
            • Ale to si nejdřív budeš muset vypnout Aim Assist.
          • Miserius
            Tak ja nemyslel konkretne tebe ale obecne... Ovladac od Xboxu mi vubec nesedi kuli umisteni analogovejch pacek, asi 4 ovladace nahradni mam doma a vsechny nesnasim *1* Origos k PSku je pro me optimalni a trvalo mi asi tak tyden odpoledniho hrani nez jsem se do toho dostal a dalsi tyden na to uz jsem poletoval v Battlu 3 multiplayer a nemel zadnej problem... Je ale pravda ze jestli s necim navsteva ma problem je to korigovat chuzi a kameru a ja to naprosto nechapu *15* Maj dve packy, jedna dela to a druha to, pokud to nechapou maj zustat ve výběhu *2* Dělam si samozrejme srandu, kdyz to nekomu i po case nesedne to beru, ale kdyz to nekdo tak maximalne videl na fotce a rika ze to je rakovina hraní tak neni normální
    • Předpokládám, že si počítač, konzole a hry kupujete za svůj výdělek.
      • Jiste, jak taky jinak, cizi vydelky nemam k dispozici :-)
  • prudislav
    tak nějak nechápu co je to za divnej trend s těma tabletama ;-)
    • To je prosím obchodní trend, čemu přesně na tom nerozumíte ?
    • taky nevim, pritom kolik lidi ma tablet... v mojem okoli celkem minimum...navic kdo ho bude mit tak vykonej aby zvladal tyhle games
      • JohnyTheZik
        A ja mam zase ve svym okoli spoustu lidi s tabletem, vetsina navic s iPadem, na ktery to bude urcite optimalizovany, takze bych v tom nevidel takovej problem. Nakonec proc ne, napad zajimavej, uz to neni jen koukani na statistiky, tak to treba nekomu sedne :).
    • Chce to len cas, nech sa to vytrati do zabudnutia ako sa vytratili 3D okuliare atd.
  • http://www.pcgamer.com/2013/06/17/the-division-ubisoft-encourages-players-to-sign-pc-petition-over-50000-do/
    • ales.smutny
      S odkazem na zdroj DSO...přesně o tom píšu. Všechno končí u DSO a jejich tvrzení...
      • Ou, moje chyba, to jsem přehlídnul.
  • frag.ment
    Ty nářky, že to nebude na PC a různé petice už mě přestaly bavit, takže sem si koupil PS3 a plánuju, že si koupím i PS4. PC mám už jen na CounterStrike a internet :-)
    • Ja mam na PC hromadu her a dalsi hromadu mam v listu nekdy je zkusim az bude cas (takze nikdy) *3* Hry si musim jo vybyrat co si zahraju, dnes vse hrat nejde na to by musel mit jeden tisic zivotu takze kdyz i sebelepsi hra na PC nevyjde zadna skoda je tu hromada dalsich na ktere ani neni cas....
  • Miserius
    Ubisoftu posledni dobou fandim, maj svěží nápady, ať už oznámením nových her na E3 tak teď třeba Blood Dragon... Tohle vypadá suprově, pokud to takle bude vypadat iv e skutečnosti privážu se ke gauči řetězem a nikdo semnnou nehne
    • God-of-War
      Jj, Ubisoft docela jede:).. az na AC serii, ktera zacina silene degradovat. Ale tohle vypada hodne slusne *14* . Pekna interakce s prostredim, grafika a hlavne ten co-op:))). Taky premyslis, kde na to budeme brat cas??? Nevim, co parit driv :D.. Jinak v Last of Us to zacina bejt dost husty:)).
      • Miserius
        Hrajes jeste singl Last of Us? Ja to dohral za ten vikend protoze ted mam do konce mesice co delat, sotva hodku Xcomu si dam... Ale na tuhle hru bych si udelal cas, pokud to nebyl klasickej E3 tunel (i last of us bylo dosti upraveny pri tom E3 gameplay videu loni)...Ale jinak je TLoU jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral :) Kdyz si pustim soundtrack při pracování/učení uplně jsem tam zpět *2*
        • God-of-War
          Tedka jezdim na koni.. hledal sem tu holcinu:)). Jinak ten singl je bozi a jako fest dlouhej. Pak jeste dohrat crush obtiznost a new game plus:). Jinak v multak mam uz paty tyden... Ten se taky povedl.:))
          • Miserius
            Jo, tak to mas jeste docela kus pred sebou, závidim *15*
    • Veskoslav
      A co série AC:-P
      • Miserius
        Ten mě štve kam to dopracoval, ale pořád s ito na první hraní docela užiju a zahodim, takže proč ne zase... Akorát by to nemuseli vydávat obden *1*
        • Ona ta AC série je fajn, ale přehání to s díly... Jako pokud plánují zase další 3 tak to už se přibližuje COD sérii a to se mi nelíbí !
  • Tato hra vypadá hodně slibně! Nejen graficky ale i samotnou pointou. Je to tak reálně ztvárněné, že když se trochu zamyslíme nad samotným trailerem, stačí lusknutí prstu a klidně to může být skutečnost. Nicméně to jsem trochu odbočil. Samotné vydání hry omezené na pouhou konzoli by ztratilo na ceně a obrovskou masu uživatelů PCček by tím zklamali a hlavně by přišli o miliony potenciálních fanoušků. Je to samozřejmě jen můj pohled na věc. Ale pro mě jako zaryteho hráče na počítači by to bylo obrovské zklamání zjistit, že takhle nadějnou hru nebudu hrát pokud si nekoupím konzoli.
    • oni to vydaji na konzoli prave proto aby jim to konzolisti nepiratili na PC :)
  • No. Microsoft predvadi Xbox one hry na pc, tak proc by to nejelo? *3* Pokud to emuluji, o to by to jelo rychleji :-)
  • Veskoslav
    Jasně. Kašlat na nějakou petici. Dopadne to jako DS na Pc. Navíc Ubisoft a jeho DRM ochrana....
    • Rhulad
      haha.. ještě mám v paměti jak říkáš o Dark Souls, že je tupá rubačka a Amalur je všech směrech lepší a nejedou je skvělá jo?
    • No to je skvela zprava protoze DS na PC byla jedna z nejlepsich her co jsem na PC v posledni dobe hral :D
      • Veskoslav
        Já nemyslím z pohledu hry, ta je skvělá. Já myslím z pohledu zmrveného portu.
        • Proč by byl snad už to běželo na PC nebo ne ? :D
        • No pak uz mi jen zbyva se zepat z ceho usuzujes ze ten port bude zmrveny?
          • To je asi jako se ptát jestli bude nové CoD stejný šmejd jako předchozí. *4*
            • To je absolutne demagogicky a nesmyslny srovnani ktery si nezaslouzi ani tuhle reakci.
          • Veskoslav
            No jelikož 1/2 portů jsou zmrvené, poslední Ghost Recoon online je naprostá katastrofa, co se týče herních mechanizmů. Ubisoft je obyčejná pračka na prachy viz. série AC a poslední "skvosty" DLC k této sérii. Tak bohužel je to 50 na 50. Buďto to bude skvělá hra nebo absolutně nehratelná brak. Ubisoft totiž nedělá nikdy nic mezi tím.
            • rancor1223
              Nepleteš si GRO třeba s Future Soldierem? GRO je až na tragický matchmaking skvělá hra.
            • GRO je naprosto perfektní, co se týče herních TPS mechanizmů. Kde si vzal, že by to měla být katastrofa?
            • Zadny zkusenosti s otevrenym svetem nemaj... oh wait http://www.massive.se/games/far-cry-3/
            • Veskoslav
              No to je další věc. Dělá to studio, co s tímto žánrem nemá moc zkušeností. RTS dělají skvělé, ale TPS v otevřeném světě? No uvidíme:)
            • No nejsem si jistej jestli opravdu polovina to je rekl bych silne ustreleny cislo ale je fakt ze treba Ghost Recoon online jsem nehral protoze cela znacka Ghost Recoon me nechava chladnym jiz od prvniho dilu.

              Prvni opravdove potize s konzolovym portem (pokud nepocitame problemy s Games for Windows live u Gears of War) jsem pocitil az u Dark Souls ale nastesti jsem si to rozliseni nakonec dokazal opravit.

              Dalsi vec je ze na tehle hre dela studio memu srdci blizke protoze delali Ground Control a World in Conflict a maji bohate zkusenosti s PC platformou (narozdil od studia co delalo Dark Souls).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit