Přejít na výpis diskuzí
Division vysvětluje systém povolání, PC hráči sepisují petici
18.6.2013 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
Zajímalo by mě jak se dá hrát Supreme Commander (první díl+ datáč, 2ka už není pravý SupCom) na gamepadu :D, možná by se to dalo hrát i na volantu :DD
-
4 roky na hraní PSX a 5 let hraní na PC, klávesnice+myš beatne témeř všecko, FPS/RTS/RPG jsou bezkonkurenčně nejlépe hratelné na klávesce a myši. Až na tuhle hru není žádná jiná, která by mě donutila investovat vedle PC ještě do herní konzole. (na gamepadu se mi hrály dobře závodní hry, nebolely mě tolik ruce - kdybych více hrál závodní tituly koupil bych si stejnak volant+pedály).
-
Každej nemá peníze,aby živil PC a ještě nějakou konzoly
-
V com si mal pravdu? Neschopnost from software vyriesili moderi a taky hd fix im zachranil predaje, za co mozu moderom ruky bozkavat. Nemozne K+M vyriesil takisto moder a nerobi problemy.
-
Na pc uz blby nie je...tam su totiz mozne mody ;-)
-
Inventar skyrimu je blby i na konzoli, ten v oblivionu je mnohem lepsi. Ne za kazdou blbost mohou konzole :-).
-
Kde jsem autoaim uvital je Red Dead Redemption, tam kdyz jedes cvalem na koni (obraz skace), otacis se dozadu a miris na mrnave jezdce rovnez cvalajici na koni (pohybuji se a poskakuji) a mas na to naproste minimum casu, na to bych si netroufl ani s mysi. A to je imho duvod, proc RDR nikdy nebyl portovan na PC, PC hraci by neprijali nutnost Auto Aimu, chteli by cistokrevnou strilecku a tahle hra neni designovana jako cistokrevna strilecka.
-
gamepad jsem si pořídil, protože mám rád závodní hry. Ale bylo to až potom co mi to natřel :)
-
Chtěl jsem skončit, ale prosím vysvětli mi jak tě napadlo, že vychází ze špatného předpokladu? Můj předpoklad totiž byl ten, že pokud chci něco prodávat na nějaké platformě má to být pro tu platformu optimalizováno a pokud s tímhle nesouhlasíš tak opravdu končím a myslím jsi o tobě, že jsi blb(za což se omlouvám, ale co naděláš).
-
Njn kdyz ty do ty diskuze vzdycky tak vlitnes a zacnes vykladat vykladat nehezky veci o PC hracich ktery se muzou nekterych lidi dotknout a to i v situacich kdy to neni uplne trefny ale to nevadi ja uz si tak nejak zvyknul a alespon je o cem diskutovat (flamovat) :D
Navic ne vzdycky zmeny znamenaji predesingovani cely hry. Viz inventar v Skyrimu nebo tlacitko pro prepinani cilu apod. -
Tihle pomocnici s mirenim miri doprostred tela, ne na hlavu, s nimi je to naopak tezsi, protoze ti mireni strhavaji. Jsou uzitecni na sledovani pohybujiciho se cile, ale ne na davani headshotu.
-
No jazdenie neviem, v Shifte 2 som robil na klavesnici lepsie casy ako kamarat na PS3 s gamepadom. Samozrejme ze sa to da vzdy hodit na arkadovu NFS fyziku :D
-
Ani tady netvrdim, ze jsi neco takoveho rekl. Tady poukazuji na to, ze tva otazka vychazi ze spatnych predpokladu.
-
Tak to jsi jeden z mala. Ale ja tyhle problemy s ovladanim predvidal. Je dohledatelne, ze jsem na to upozornoval uz v dobe petice, kdyz From Software oznamilo PC port, ze cela hra je designovana na silne a slabe stranky gamepadu a zmenit to by znamenalo predesignovat celou hru (podobne jako to blizard dela s D3), coz se od From Software nedalo ocekavat, na to nemeli penize. Tehdy jsem byl za hatera, ktery nepreje portu teto hry na PC. Pak se ukazalo, ze jsem mel pravdu. I kdyz to vetsina lidi nevidi, tak mutliplatformy maji kompormisni ovladani a UI na obe strnay.
-
Jejdasek
Za prve reaguji na tvou otazku a vysvetluji ti, ze stavi na predpokladu, ktery je spatny. Vsechny hry proste nemusi byt designovany pro PC -
Nic takoveho jsem ti neodpovedel, takhle si to hrube intrpretujes ty sam pro sebe, z toho me neobvinuj.
Jiste, kdyz na to prijde, tak ja nesetrim ani konzolove hrace, pokud se chovaji zaslepene az fanaticky.
Ja jsem ti rekl jak bych se citil, protoze ja hraju na platforme PC, PS3 a PS Vita (nejvice let mam odehrano na PC) a o kazde se da rict, ze jsou na ni neoptimalizovane i optimalizovane hry a ja proste hraju ti optimalizovane, ty dobre, ktere jsou zabavne a nemam s tim problem.
Nepsal jsem, ze jsi to rekl, psal jsem, ze pc hraci na me pusobi, ze si tohle mysli a odtud prameni jejich stiznosti. Takze na rozdil od tebe si nevymyslim nesmysly, viz tva hruba interpretace toho, co jsem ti napsal. -
porovnavat hrani aut a stezovat si na klavesnici je divne, kdyz o radek dal pises, ze mas gamepad *7*
-
No nic trochu moc jsem se do toho ponořil, asi končím.
-
Odpovědi, které jsem se od tebe dostal je ve stylu: Já narozdíl od těch PC hráčů mám rozum a hromadu peněz si koupit všechny platformy co chci. Moje otázka byla jak by jsi se cítil v té dané situaci, ty jsi mi jen řekl udělám to stejně jako teď takže jelikož si teď neustále stěžuješ na Pc hráče tak v té dané situaci by jsi si tedy stěžoval na konzolové hráče není liž pravda? Já se tě ptal, ale jak by jsi se cítil, kdyby ti na platformu na které hraješ nebyli hry optimalozvané pro tu platformu a ti kteří to mají na jiné platformě na které je to optimalizované by ti jen nadávali a říkali ti tak si kup naší platformu, tak si kup naší platformu a pořád dokola. Navíc o tom, že by všechny hry měli být designovaný pro Pc jsem neřekl ani slovo tak si prosím nevymýšlej nesmysly.
-
ja nemel problem s ovladanim dark souls na klavesnici a mysi. Jediny co tomu chybelo byla moznost zmenit prepinani cilu na nejaky tlacitko misto pohybu mysi a plynulejsi pohyb kamery. Na to ze byla konverze 1:1 coz se obycenjne nedela tak to vlastne vubec nebylo tak strasny jak se rika.