Přejít na výpis diskuzí
Division vysvětluje systém povolání, PC hráči sepisují petici
18.6.2013 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
Ty nářky, že to nebude na PC a různé petice už mě přestaly bavit, takže sem si koupil PS3 a plánuju, že si koupím i PS4. PC mám už jen na CounterStrike a internet :-)
-
Jo A ty podobny hry sou: Fallout1,2,3, Crysis2, Crysis 3,Call Of duty ghosts se chysta, tam to sci-fi predchozi taky, Last of us, Fear2, Homefront, L4D + 2... myslim ze kdyz zapocitam i filmy, ktery samozrejme taky tezce prispivaj k moji unave touhle tematikou je toho slusna rada.
-
cim ti vychodni, tunelova, atmosfericka FPS pripomina zapadni, otevrene, 3th person, MMO ? to je jako rict proc bychom meli koukat na Black Hawk Down kdyz uz sme videli Stalingrad ..
-
sry ale ani jedna z tech her Division nepripomina .. designem, myslenkou, hernim stylem, zanrem ani vizualne ..
-
Crysis 3 a Stalker ano, ale ten zbytek *8* Co je postapo na Far Cry 3?
-
Jasny metro sem zapomel zminit, metro je vybornej priklad !
-
kdyby dobre zpracovana tak klidne, ale nemame tu zadny lidi potazmo prachy na to aby v cechach vzniklo neco takovyho
Uvedomte si ze ja nekrytizuju to jak to vypada nebo jak se to hraje... vysoka kvalita tam je... jenom to tema je proste skoda. Chudaci ublizeny amrecina se po stopadesaty situhujou do pozice nevinny objeti ktery nezbejva nic jinyho nez rozpoutat genocidu v sebeobrane. -
A proč zrovna americké město? Stačí třeba série Metro a Stalker jako příklad?
-
tak ja nevim treba Crysis, Farcry 3, Half-life2, Portal 2,klidne i ten stalker, nebo ted Arma3 musim pokracovat ? sou ruzny vize sci-fi FPS kde nemusi figurovat postapo LA, NY, nebo Wahsington...to ze nevidis americkou sebestrednost neni objektivni argument.
-
Ubisoftu posledni dobou fandim, maj svěží nápady, ať už oznámením nových her na E3 tak teď třeba Blood Dragon... Tohle vypadá suprově, pokud to takle bude vypadat iv e skutečnosti privážu se ke gauči řetězem a nikdo semnnou nehne
-
Já nemyslím z pohledu hry, ta je skvělá. Já myslím z pohledu zmrveného portu.
-
Tato hra vypadá hodně slibně! Nejen graficky ale i samotnou pointou. Je to tak reálně ztvárněné, že když se trochu zamyslíme nad samotným trailerem, stačí lusknutí prstu a klidně to může být skutečnost. Nicméně to jsem trochu odbočil. Samotné vydání hry omezené na pouhou konzoli by ztratilo na ceně a obrovskou masu uživatelů PCček by tím zklamali a hlavně by přišli o miliony potenciálních fanoušků. Je to samozřejmě jen můj pohled na věc. Ale pro mě jako zaryteho hráče na počítači by to bylo obrovské zklamání zjistit, že takhle nadějnou hru nebudu hrát pokud si nekoupím konzoli.
-
Mas docela pravdu ;-) Ted to ani neni videt, ale pokud to nevydaji na pc, tak si dost uskodi - je opravdu dost her na nove konzole, ktere budou vitanym osvezenim na pc. *2* Kdo bude v prvni vlne, svym zpusobem vyhraje.
-
Co radši bys Prahu Trolle ?
-
No. Microsoft predvadi Xbox one hry na pc, tak proc by to nejelo? *3* Pokud to emuluji, o to by to jelo rychleji :-)
-
No to je skvela zprava protoze DS na PC byla jedna z nejlepsich her co jsem na PC v posledni dobe hral :D
-
kolik dobrych her podobneho razeni v postapokaliptickem americkem meste si na PC mel moznost hrat ? ja nehral zadnou .. tohle vypada dobre .. PC verze by mi nevadila
-
Jasně. Kašlat na nějakou petici. Dopadne to jako DS na Pc. Navíc Ubisoft a jeho DRM ochrana....
-
Trapaci stejne uz vam to bezi na PC tak co je za prblem. Tak si ten zazrak nechte stejne je to zase postapocalipticky americky mesto jako u 10ti dalsich her