Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    S odkazem na zdroj DSO...přesně o tom píšu. Všechno končí u DSO a jejich tvrzení...
  • Něco na tom bude, ale uvědom si, že z pohledu vývojáře je to vždycky praktičtější řešení - za prvý kvůli publiku (myslim že průměrnej američan se neosype štěstím když bude moct vidět postapo prahu a hrát s nějakým Jardou Novákovým jako hlavním charakterem) a za druhý kvůli modelování světa a vůbec prostředí - je praktičtější vyjít z kanclu, za půlhoďky dojet na místo a začít fotit, než letět na druhej kontinent a za větší prachy dělat to samý tam.
  • http://www.pcgamer.com/2013/06/17/the-division-ubisoft-encourages-players-to-sign-pc-petition-over-50000-do/
  • Miserius
    Ten mě štve kam to dopracoval, ale pořád s ito na první hraní docela užiju a zahodim, takže proč ne zase... Akorát by to nemuseli vydávat obden *1*
  • Ja mam na PC hromadu her a dalsi hromadu mam v listu nekdy je zkusim az bude cas (takze nikdy) *3* Hry si musim jo vybyrat co si zahraju, dnes vse hrat nejde na to by musel mit jeden tisic zivotu takze kdyz i sebelepsi hra na PC nevyjde zadna skoda je tu hromada dalsich na ktere ani neni cas....
  • GRO je naprosto perfektní, co se týče herních TPS mechanizmů. Kde si vzal, že by to měla být katastrofa?
  • Proč by byl snad už to běželo na PC nebo ne ? :D
  • Zadny zkusenosti s otevrenym svetem nemaj... oh wait http://www.massive.se/games/far-cry-3/
  • Veskoslav
    No to je další věc. Dělá to studio, co s tímto žánrem nemá moc zkušeností. RTS dělají skvělé, ale TPS v otevřeném světě? No uvidíme:)
  • To je absolutne demagogicky a nesmyslny srovnani ktery si nezaslouzi ani tuhle reakci.
  • No nejsem si jistej jestli opravdu polovina to je rekl bych silne ustreleny cislo ale je fakt ze treba Ghost Recoon online jsem nehral protoze cela znacka Ghost Recoon me nechava chladnym jiz od prvniho dilu.

Prvni opravdove potize s konzolovym portem (pokud nepocitame problemy s Games for Windows live u Gears of War) jsem pocitil az u Dark Souls ale nastesti jsem si to rozliseni nakonec dokazal opravit.

Dalsi vec je ze na tehle hre dela studio memu srdci blizke protoze delali Ground Control a World in Conflict a maji bohate zkusenosti s PC platformou (narozdil od studia co delalo Dark Souls).
  • To je asi jako se ptát jestli bude nové CoD stejný šmejd jako předchozí. *4*
  • Veskoslav
    No jelikož 1/2 portů jsou zmrvené, poslední Ghost Recoon online je naprostá katastrofa, co se týče herních mechanizmů. Ubisoft je obyčejná pračka na prachy viz. série AC a poslední "skvosty" DLC k této sérii. Tak bohužel je to 50 na 50. Buďto to bude skvělá hra nebo absolutně nehratelná brak. Ubisoft totiž nedělá nikdy nic mezi tím.
  • oni to vydaji na konzoli prave proto aby jim to konzolisti nepiratili na PC :)
  • No pak uz mi jen zbyva se zepat z ceho usuzujes ze ten port bude zmrveny?
  • tak to je pak o tve rozlisovaci schnopnosti .. ja vidim mezi Fallout postapo a Division postapo a dalsimi postapo settingami velky rozdil ..
  • jo tak pokud to vemes pres hrube syto tak i brambora se podoba jablku .. co to ale meni na tom, ze tve presyceni bramborami by melo ovlivnit chut nekoho jineho na jabka ..
  • Veskoslav
    A co série AC:-P
  • ja nenarazim na styl hry jestli MMo RPg FPS nebo zavodni hra ja narazim na tema settingu...

co je tak tezky pochopit na "postapo amerika po 150x" ?
  • nic myslel sem to jejich DLC jako prikald dalsiho sci-fi scenare kterej nezahrnuje postapo ameriku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit