Přejít na výpis diskuzí
Division vysvětluje systém povolání, PC hráči sepisují petici
18.6.2013 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
*10* Dark Souls je asi jedna z dvou her ve ktery "jde" cheatovat...jestli si myslis ze strilecky na konzolich v multiplayeru muzou mit wallhack nebo tak neco tak se nemusis bat
-
Na PC ale s gamepadem zadnej problem neni a pokud vim nikdo za podporu klavesnice a mysi petice nesepisuje a i kdyby at si lidi sepisujou petice jak chtej! Diky jedny takovy petici jsem si mohl zahrat Dark Souls a bylo to super!
Po tyhle hre nevzdycham i kdyz popravde obcas si povzdechny ze to ci tamto neni na PC.
Svym predeslym prispevkem jsem se snazil dat najevo ze zadny predsudky vuci gamepadu nemam jenom se mi na nem proste nehraje pohodlne a nejde mi to s nim.
A navic nemam televizi :D -
Ja si po mnoha letech hrani na PC zvyknul na gamepad prakticky ihned. Prvni hra kterou jsem hral byl inFamous. Tesim se, az budu moci delat na PS4 gameplay videa, pak ukazu, jak jde na gamepadu v pohode davat headshoty jeden za druhym. At treba v Rage nebo ted v Gunslingerovi. Taky muzes mit vadnej gamepad, ja mam dva Dualshocky a s jednim z nich se mi FPS hraje o neco lepe, je ohranej a ma mekci chod sticku.
-
Jejdasek s čím můžu souhlasit je to hraní na jedné konzoli to věřím, že může být super, ohledně cheatování atd.: nedávno když jsem na pc hrál dark souls tak mě jeden invader hacknul a resetoval staty a víš kde se ten hack objevil poprvé odkud pocházel, PS3. Takže si myslím, že to bude spíš o štěstí než, že jsi na PS3 nepotkal cheatry atd.
-
Jejdasek: Jo na to jsem zapomněl, cheateri...jeden velkej humus pc multiplayer hraní... Ke konci mojeho pc hraní kdy uz jsem si rikal ze prejdu na konzoli to bylo tak neskutecny (CoD,Battl a cokoliv podobnyho) ze clovek hrat 10 minut a ztratil chut... Jak rikas, ja mam na psku zatim taky jen vyborny zkusenosti (az na nektery jelimany co si nechaj zapnutej mikrofon a bavi se tam s nekym a neraci se ho vypnout) a multak je jedna z veci ktery bych se nebal vubec doporucit...
-
Jiste, jak taky jinak, cizi vydelky nemam k dispozici :-)
-
Co? Proč strategii? Kolik je strategií na konzolích? 3? Z toho jeden Xcom kterej je lepsi na gamepadu nez na klavesnici+myši a Ruse který je zase nehratelný
-
Clown: problem se spoluhraci mam akorat na PCa to s cheatery, kteri dokazi znicit ledasjake multiplayeove klani. Na PS3 jsem se s timto nesetkal ani jednou jedinkrat. Navic na PS3 mas hrani vice hracu na jedne konzoli, a to ma uplne jinou atmosferu.
-
kennyB já nemluvím o tom jak je kdo dobrý ve hře, ale o chování. Jasně, že někdy dělám takový chyby, že se až divím a chápu když někdo jiný je taky udělá o tom, ale řeč nebyla.
-
Dej mi na gamepad komplexnější strategii a jdu do toho. Jinak je jenom stupidní tvrdit, že si má někdo zvykat na gamepad.
-
Tak ja nemyslel konkretne tebe ale obecne... Ovladac od Xboxu mi vubec nesedi kuli umisteni analogovejch pacek, asi 4 ovladace nahradni mam doma a vsechny nesnasim *1* Origos k PSku je pro me optimalni a trvalo mi asi tak tyden odpoledniho hrani nez jsem se do toho dostal a dalsi tyden na to uz jsem poletoval v Battlu 3 multiplayer a nemel zadnej problem... Je ale pravda ze jestli s necim navsteva ma problem je to korigovat chuzi a kameru a ja to naprosto nechapu *15* Maj dve packy, jedna dela to a druha to, pokud to nechapou maj zustat ve výběhu *2* Dělam si samozrejme srandu, kdyz to nekomu i po case nesedne to beru, ale kdyz to nekdo tak maximalne videl na fotce a rika ze to je rakovina hraní tak neni normální
-
A ja mam zase ve svym okoli spoustu lidi s tabletem, vetsina navic s iPadem, na ktery to bude urcite optimalizovany, takze bych v tom nevidel takovej problem. Nakonec proc ne, napad zajimavej, uz to neni jen koukani na statistiky, tak to treba nekomu sedne :).
-
Technicky to neni problem, ale pro konzoli se to vubec nehodi, ta je primarne urcena pro hrani v obyvaku z kresla na televizoru. Ta hra bude designovana pro gamepad, ktery na pc funguje taky. Jestli mas predsudky i proti gamepadu, pak nemusis vzdychat po teto hre. Neprislo by ti trapny, kdyby konzolisti u pc only her breceli, ze nepodporuji gamepad a sepisovali kvuli tomu petice?
-
Asi fakt máme štěstí.
-
Clown: a jsi si jistý, že jsi v tom mulťáku dost dobrý??? Co když si nějaký jiný hráč říká to samé třeba o tobě??? Každý má přece někdy den, kdy mu nic nejde *3*
-
Mě je jedno kolik jsi napsal, klidně si mysli že to ja každej *1* Ale musim te vyvest z omylu (alespon na ps3) hraci oproti pc spolupracujou, asi nikdy jsem na pc v CoD multaku nezazil nejakou kooperaci, tady se lidi snazej chodit pohromade (vetsinou, asi tak třetina *1* )... Fakt ne, hraju hlavne multiplayer a jediny kde me lidi stvou je Most Wanted kdyz se ceka na zavod tak do sebe porad bouraj a to je asi jediny co se mi ted vybavuje ze by delali ptakoviny v multiplayeru... Mozna mame oba stesti an spoluhrace na svoji platforme, ale ja zase jak zapnu multiplayer na pc chytnu nejaky deti co jeste kricej do mikrofonu
-
ja bych se nerad hadal protoze na gamepadu jsem dohral prvniho Batmana, skoro druhyho (nez jsem zjistil ze na klavesnici a mysi je to mnohem lepsi), Renegade ops, GTA 4, Mafia 2 (tezsi mise ke konci jsem musel zase hrat klavesnice+mys protoze na gamepadu jsem to proste nedaval), pak jsem na tom dohral do tri ctvrtin Darksiders (dal uz me to nebavilo). Rozhodne neslo o pul hodinu. Zkousel jsem s nim i dalsi hry ale vetsinou jsem hodne brzo nakonec presel na klavesnici a mys. Z gamepadu me tak akorat bolej ruce a jsem s nim silne neohrabanej. Jak se tim ma jeste ovladat kamera tak jsem vetsinou docela v haji.
Gamepad mi proste do ruky nesedne a to i ten od xboxu ktery je udajne ten nejlepsi. Nakonec jsem s nim taky hodil o zed ale mozna si jednou koupim novej. Jeste uvidim. -
Jsi na internetu, i ta omluva někoho může urazit.
-
Ne takhle úplně, ale představa, že tam někoho takovýho potkám mě děsí - na pc jsem zatím měl obrovský štěstí, že jsem tak extrémní případy nepotal. S tou třetinou prosím neber to doslova, sám jsem napsal, že tím nechci nikoho urazit a je to pouze pro představu, aby byla pochopena základní myšlenka. Pokud ta třetina někoho urazila tak se omlouvám.
-
To video je úžasný. Kdyby to takhle fungovalo i ve hře, tak to bude opravdu zážitek. Po tom co nějakou dobu hraju WoT, mám ale určité pochyby o způsobilosti některých hráčů kooperovat.